- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.121
Aminn :))Size ve herkese başarılar diliyorum. Allah yardımcımız olsun.
Hatalı soru olabilir, kesin emin olupta yanlış çıkanları kontrol et istersen, moralinide bozma hemenAy sinir oldum gece gece. Muhasebenin cıkmıs sorularını çözdüğümde o kadar zorlanmıyorum ama e kampüsten deneme çözeyim dedim mahvoldum yaa. İnşallah denemedekiler gibi gelmez 6.25 net yaptım cünkü:S
çantada götür öyle bir hakları yok yasak olan şeyler kağıtta yazıyor,yada 1 dk salon başkanın çağırmak istiyorum deyin zaten orada olur.bayanlar sinava nasil gitmeyi dusunuyosunuz.bana hep sorun cikariyolar da.telefon zaten goturmuyorum ama kalem kagit vs elimde mi gotursem cantada mi.aslinda cantayi kabul etmeleri lazim ama her seferinde bi tartisma cikiyo.
iyi ki varsinçantada götür öyle bir hakları yok yasak olan şeyler kağıtta yazıyor,yada 1 dk salon başkanın çağırmak istiyorum deyin zaten orada olur.
yeni sistemde nasıl olacak bakalım mezun olacaksın geçersen bu sene.iyi ki varsin
ne nasil olacak anlayamadimyeni sistemde nasıl olacak bakalım mezun olacaksın geçersen bu sene.
Haberin yok mu senin artık aöf sınavlarında 4 yanlış 1 doğruyu götürecek yeni sistem bu ygs gibi oldu.ne nasil olacak anlayamadim
he evet onu biliyorum.napalim canlari sagolsun.beni en cok uzen şık esitliginin kalkmasiHaberin yok mu senin artık aöf sınavlarında 4 yanlış 1 doğruyu götürecek yeni sistem bu ygs gibi oldu.
Dün son sorularımı çözdüm ve bıraktım bugün dinlenicem artık nasipse, yarın için çok stresliyim, dismenorem var, çok şükür Allah'a yarın 3. gün olacak ama yinede sancılanırsam diye ödüm kopuyorŞimdiden herkese başarılar, Allah yardımcımız olsun
Sağol balım benim, gerçekten berbat bir durum ve sosyal hayattada epey kısıtlayıcı oluyor.. Sözde çalışmıcaktım ama canım sıkıldı, hiç birşey sarmayınca bakayım dedim tartışma formuna baktıktan sonra deneme çözeyim 1 tanede derken bir baktım, değişen denemeler kalkmış tüm derslerde.. sadece pdfler duruyor, e-kantin gitmiş acaba sınav için mi? yoksa bug mu?Geçmiş olsun, benim de ilk 2 gün öyle geçiyor valla zor.
Evet denemeleri kaldirmislar..Sağol balım benim, gerçekten berbat bir durum ve sosyal hayattada epey kısıtlayıcı oluyor.. Sözde çalışmıcaktım ama canım sıkıldı, hiç birşey sarmayınca bakayım dedim tartışma formuna baktıktan sonra deneme çözeyim 1 tanede derken bir baktım, değişen denemeler kalkmış tüm derslerde.. sadece pdfler duruyor, e-kantin gitmiş acaba sınav için mi? yoksa bug mu?
Hukuktan kalıcam kesin. Hiçbir derste bu kadar zorlanmadım. Çalışamıyorum.
Ben ne olur ne olmaz diye cozdugum denemelerin ekran goruntusunu almistimKötü bile geçse dünyanın sonu değil daha finaller var o kadar yıpratmayın kendinizi <3 komplo teorisi olabilir ama bence denemede çıkan sorulara benzer ya da aynısı çıkabilir diye kaldırdılar ki cevaplar için bakamasınlar diye. Ama sorun değil!! nedenmi notlarım kısmında bugüne kadar çzödüğünüz denemelere erişebilir cevaplarınızı kontrol edip hala çalışabilirsiniz