2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Ay sinir oldum gece gece. Muhasebenin cıkmıs sorularını çözdüğümde o kadar zorlanmıyorum ama e kampüsten deneme çözeyim dedim mahvoldum yaa. İnşallah denemedekiler gibi gelmez 6.25 net yaptım cünkü:S

Hatalı soru olabilir, kesin emin olupta yanlış çıkanları kontrol et istersen, moralinide bozma hemen

bayanlar sinava nasil gitmeyi dusunuyosunuz.bana hep sorun cikariyolar da.telefon zaten goturmuyorum ama kalem kagit vs elimde mi gotursem cantada mi.aslinda cantayi kabul etmeleri lazim ama her seferinde bi tartisma cikiyo.

bayanlar sinava nasil gitmeyi dusunuyosunuz.bana hep sorun cikariyolar da.telefon zaten goturmuyorum ama kalem kagit vs elimde mi gotursem cantada mi.aslinda cantayi kabul etmeleri lazim ama her seferinde bi tartisma cikiyo.
çantada götür öyle bir hakları yok yasak olan şeyler kağıtta yazıyor,yada 1 dk salon başkanın çağırmak istiyorum deyin zaten orada olur.

Dün son sorularımı çözdüm ve bıraktım bugün dinlenicem artık nasipse, yarın için çok stresliyim, dismenorem var, çok şükür Allah'a yarın 3. gün olacak ama yinede sancılanırsam diye ödüm kopuyor Şimdiden herkese başarılar, Allah yardımcımız olsun

Geçmiş olsun, benim de ilk 2 gün öyle geçiyor valla zor.

Geçmiş olsun, benim de ilk 2 gün öyle geçiyor valla zor.
Sağol balım benim, gerçekten berbat bir durum ve sosyal hayattada epey kısıtlayıcı oluyor.. Sözde çalışmıcaktım ama canım sıkıldı, hiç birşey sarmayınca bakayım dedim tartışma formuna baktıktan sonra deneme çözeyim 1 tanede derken bir baktım, değişen denemeler kalkmış tüm derslerde.. sadece pdfler duruyor, e-kantin gitmiş acaba sınav için mi? yoksa bug mu?

Herkese başarılar diliyorum

hiç hazır hissetmiyorum kendimi tekrar yapıyorum bir sürü yanlış...

ama kaçış yok yarın inş güzel geçer sınavlarımız

Evet denemeleri kaldirmislar..
Gecmis olsun canim dikkat et kendine basarilar diliyorum..

Kötü bile geçse dünyanın sonu değil daha finaller var o kadar yıpratmayın kendinizi <3 komplo teorisi olabilir ama bence denemede çıkan sorulara benzer ya da aynısı çıkabilir diye kaldırdılar ki cevaplar için bakamasınlar diye. Ama sorun değil!! nedenmi notlarım kısmında bugüne kadar çzödüğünüz denemelere erişebilir cevaplarınızı kontrol edip hala çalışabilirsiniz

Ben ne olur ne olmaz diye cozdugum denemelerin ekran goruntusunu almistim

Evet o denemelerdeki sorularin bir kismi kitabimizda yer alan testlerde veya deneme pdflerinde falan yok =D cokta boyle can alici sorular var bir kac tane insallah oralardan gelirde zorlanmayizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…