- 24 Ocak 2014
- 1.527
- 1.096
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.101
1.cep telefonu yasak,gerisi serbest dışarıda polis oluyor üstünü başını arıyorlar.Bazen takı vs yasak diyebiliyorlar ama siz kuralları gösterin kağıdınızda yazanları yada salon başkanıda orada olur ona söylerseniz sorun olmaz ama telefonu kattiyen sokmuyorlar.Öğrenci kimlik şartı kalktı artık eğer almadıysanız giriş belgeniz ve kimliğinizle yine sınava girersiniz.Günaydın, bu yıl aöf adalet bölümüne başladım ve ilk kez sınava gireceğim haftasonu. Merak ettiğim bazı sorular var ve tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
1- sınava girerken telefon harinde çanta, cüzdan, otobüs kartı, mendil vb alabiliyor muyuz? Sınav kurallarında kpss'deki gibi herşeyin yasak olduğu yazmıyor ama yanımda götürürsem sıkıntı olsun istemiyorum.
2- cumartesi 3 dersten sınava gireceğim, sınav sırasında tüm sorumlu olduğum derslerin testleri mi veriliyor yoksa tek tek sınav süresi bittikçe kitapçıklar mı veriliyor?
Daha önce sınava girenler cevaplayabilirse çok iyi olur. Kpss, yds'de mutlaka çanta vb. için birisinin beklemesi gerekiyordu ama sınava gireceğim yer eşimle, çocuğumun beklemesi için uygun olmayabilir.
Günaydın, bu yıl aöf adalet bölümüne başladım ve ilk kez sınava gireceğim haftasonu. Merak ettiğim bazı sorular var ve tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
1- sınava girerken telefon harinde çanta, cüzdan, otobüs kartı, mendil vb alabiliyor muyuz? Sınav kurallarında kpss'deki gibi herşeyin yasak olduğu yazmıyor ama yanımda götürürsem sıkıntı olsun istemiyorum.
2- cumartesi 3 dersten sınava gireceğim, sınav sırasında tüm sorumlu olduğum derslerin testleri mi veriliyor yoksa tek tek sınav süresi bittikçe kitapçıklar mı veriliyor?
Daha önce sınava girenler cevaplayabilirse çok iyi olur. Kpss, yds'de mutlaka çanta vb. için birisinin beklemesi gerekiyordu ama sınava gireceğim yer eşimle, çocuğumun beklemesi için uygun olmayabilir.
50 puan aldın ama yeni sisteme göre mi yani yanlışların doğruyu götürdüğü sistem mi onu hesapladın mı.Şimdi 2014ün vize sorularını cevapladım 50 puan aldım .. en azından tbtye çalışmama gerek Yok diyordum daha matematiğe doğru düzgün bakamadım bile
bazen kuralları bilmeyen oluyor takı vs yasak diye ama salon başkanı sorun yok diyor.yanında telefonun olmasın yeterli başka hiç bişeye karışmıyorlar. 2. tüm sorumlu olduğun derslerin testlerini veriyorlar. tek tek sınav bittikçe vermiyorlar yani. bir tane kitapçığın olcak. sadece telefonun olmasın yanında.
bazen kuralları bilmeyen oluyor takı vs yasak diye ama salon başkanı sorun yok diyor.
50 puan aldın ama yeni sisteme göre mi yani yanlışların doğruyu götürdüğü sistem mi onu hesapladın mı.
yok canım ne dönmesiEvet yanlışların doğruyu götürdüğü sisteme göre canım. Yoksa geri mi alıyorlar normal şeyimize geri mi dönücez
1.cep telefonu yasak,gerisi serbest dışarıda polis oluyor üstünü başını arıyorlar.Bazen takı vs yasak diyebiliyorlar ama siz kuralları gösterin kağıdınızda yazanları yada salon başkanıda orada olur ona söylerseniz sorun olmaz ama telefonu kattiyen sokmuyorlar.Öğrenci kimlik şartı kalktı artık eğer almadıysanız giriş belgeniz ve kimliğinizle yine sınava girersiniz.
2.Tek bir tane kitap var hepsi tek kitapçığın içinde.20 soru her bir ders 30 dk.Bu sene 4 yanlış 1 doğruyu götürme geldi soru sayısında artış olabilir mi bilmiyorum.
kalem ve silgini unutma sen götürüyorsun onları.
yok canım ne dönmesi
yakında diğerleride yasaklanır böyle gidersehaklısın bulcam fena bilgilisin maşallah sustum benn
olmuyor üstünü başını arıyo polisler aynı ygs gibi.Bulcam telefonu kapatsak olmuyor mu bereye koyucağız telefonları?
yakında diğerleride yasaklanır böyle gidersedüşünsene o zaman üniversite sınavından bir farkı olmaz :)
Değil ama okunaklı olsun fotografın vs belli olsunArkadaşlar sınav giriş belgesinin çıktısını alacağım. renkli olması şart mı. ona göre çıkartayım.
Değil ama okunaklı olsun fotografın vs belli olsun
1.cep telefonu yasak,gerisi serbest dışarıda polis oluyor üstünü başını arıyorlar.Bazen takı vs yasak diyebiliyorlar ama siz kuralları gösterin kağıdınızda yazanları yada salon başkanıda orada olur ona söylerseniz sorun olmaz ama telefonu kattiyen sokmuyorlar.Öğrenci kimlik şartı kalktı artık eğer almadıysanız giriş belgeniz ve kimliğinizle yine sınava girersiniz.
2.Tek bir tane kitap var hepsi tek kitapçığın içinde.20 soru her bir ders 30 dk.Bu sene 4 yanlış 1 doğruyu götürme geldi soru sayısında artış olabilir mi bilmiyorum.
kalem ve silgini unutma sen götürüyorsun onları.
Çok teşekkür ederim. Gerçekten çok yardımcı oldunuz. Sınavlarınızda başarılaryanında telefonun olmasın yeterli başka hiç bişeye karışmıyorlar. 2. tüm sorumlu olduğun derslerin testlerini veriyorlar. tek tek sınav bittikçe vermiyorlar yani. bir tane kitapçığın olcak. sadece telefonun olmasın yanında.
Size ve herkese başarılar diliyorum. Allah yardımcımız olsun.Kızlaaaaaar sınava hazır mıyızzzzzzzzzz ?
Cumartesi girilecek derslere hazirimmmmm..
Matematik-hukuk-tibbi belgeleme-temel bilgi tekn.
Su hukukun cumartesi olmasina o kadar cok sevindim ki..
Bir tane daha zor dersim vardi onunla ayni gun olmasin diye dua ediyordum. Ve olmadii cok sukur =)
Girip cikmak istiyorum artık ..
Hem sabrim kalmadi hemde elimde soru kalmadi =)
Pazar girilecek dersler icin soru cozumlerim devam ediyor..
Bugun kendime izin verdim.. =)
Ben bu son hafta nasil calistim ozet geceyim..
Tum konulari bastan sona tekrar ederim diyordum ama oyle olmadi.. =)
Bu son haftayi full soru cozerek gecirdim.. halada geciriyorum pazar girilcek dersler icin.. cozdukce hatirladim..
Cikan yanlislarin hangi konuya ait oldugunu tespit edip bir bakindim ..
Insanin aklinda bir sey yokmus gibi geliyor ama sorulari ve şıklari gorunce fikir yurutmak sonuca varmak kolaylasiyor ..
O hukukun temel kavramlarindan sisteme sinavdan once deneme yukleyenlereeeee cooooook tesekkurlerimi iletiyorum..
Hukuktan soru cozerken hic bir sey anlamayan ben, artik anliyorum diyebilirim.. soru coze coze kavradim..
Cok korkuyordum bu dersten ..
Hele o son 5. Unite.. tum haklarda kafam karisiyordu..
Cok pis heyecanliyim..
Ilk defa girecegim.. =)
Sinav giris belgemi cikarttim..
Ben renkli cikarttim..
Herkese simdiden basarilar diliyorumm.. =)