2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

bana da hep ünv. de çıkıyor çok şükür okul arama derdim olmuyor bilmediğim saçma sapan okullarda değil. bi o yönden şanslıyım

Esim polis calisiyor hafta sonu malesef.

Komsumda uyutup birakacagim, uyanikken durmaz malesef hallettim bu komuyu cok sukur

Hangi derslerden en cok?

Muhasebe işletme pazarlamaya baktım :/ tbtye de baktım ama işin garibi ben elektronik teknisyeniyim ama bilgidaysr donanım alanında çalışıyorum yazılım filan da bilirim ama word Excel pek bilmem tbtde de 11 doğrum var eşimle aynı meslekteyiz ona da çözdürdüm onun da 11 doğrusu çıktı

hâlâ bitmeyen derslerim var bugün hastaydım çok stres oldum arkadaşlar çalışamadım

Ay benim de daha cokk var. Yarın da çalışamıcam. Cuma günü abancam artık.

Yeter 11 dogru 50 puan falan alırsın işte Bende o da yok. Hukuğu ve pazarlamayı halletmem lazım benim de.

Şimdi 2014ün vize sorularını cevapladım 50 puan aldım .. en azından tbtye çalışmama gerek Yok diyordum daha matematiğe doğru düzgün bakamadım bile

Yeter 11 dogru 50 puan falan alırsın işte Bende o da yok. Hukuğu ve pazarlamayı halletmem lazım benim de.
Hukuk 3-5 demiş üniteleri yani 1 ve 2 den sormayacaklar mı? Ben ilk başlarda hukuk çalışmıştım düz mantık yaptım ilk dört üniteye çalışmıştım hoşşş o nasıl çalışmaysa??? Yani bitirdim dediğim yerlerde bile sorun çıkıyor hani yanlış yapmışım bi yerde ama nerde

umarım kalan zamanı en iyi şekilde değerlendiririz.
birazdan akşam yemeği ve ardından bir kahve yapıp biraz bakacağım hukuk a daha hiç bakmadım geçen yıl kpss ye girdim biraz hukuk bilgim var ama ne kadar etkisi olur bilemiyorum tabi unutmadıysam.
Bu arada 8 de başlayacağım derse hadi birlikte başlayalım katılın bana motivasyon olur belki

Evet canım 1-2 den soru cıkmıcak. Şimdi çözdüğümüz gecmiş yılların cıkmıs sorularında 1-2 ünitelerde var. O yuzden 10 soru falan boşa gidiyor denemelerde.
Ya hukuğun bazı sorularını 3-4 kere okumam gerekiyor anlayamıyorum öyle cümle kurmuslar ki kafam basmıyor yani. bir de sınavda strese girip iyice cuvallamasam bari.

Tamam ben de calısayım dizimin özeti bitene kadar

ddert etme canım haftaya tekrarı varsa izlersin dersin daha önemli hiç olmasa özeti var...
bende az önce başladım çalışmaya daha dün çalıştıklarımı hatırlamıyorum ama pes etmek yok son ana kadar keşke dememek için

Ayyy herseyi karistirmaya basladim en sevdigim diziyi bile izlemeyecem bugun dirilis (( derse basliyorum

Son 3 gun sadece murat yayinlarinin cikmis sorularini almistim son 4 yil birde aof nin kendi kitaplarinda unite sorulari oluyor ya 4 unitenin hepsini kopardim sadece bunlari cozuo girecem yeterrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…