- 15 Aralık 2013
- 15.519
- 35.619
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.061
Kıııııızzz biZim halimiz ne olacak :/ muhasebe bitmedi matematik bitmedi... diğerlerinden de çözüulrum hala da eksik çıkıyor . 4 yılda biter mi
bana da hep ünv. de çıkıyor çok şükür okul arama derdim olmuyorBenim de sinav yerim uzak, ve arabamizi sattik , samimi komsularim tasindi, kizimi birakacagim kimse yok. İnsallah kazasiz belasiz girerim ainava.
Evimin yakininda 3 okul var, daha kismet olmadi o okullarda girmek.
Ay bir de ben saf saf diyordum ki üstten ders alırım 3 yılda bitiririmŞuan neremle güleceğimi şaşırıyorum o halime
Bu Hagi uygulama canım?
Onlar yokken balım bu sorular ilk 2 ünite genelde 10. Sorudan sonra 3 ve 4 ünite birde final sorularında karışık olarak bulman lazım 3-4-5 yani sen hukuku direk kitaptan bak yoksa iyice karışırAöf çıkmış sorular ve denemeler
Onlar yokken balım bu sorular ilk 2 ünite genelde 10. Sorudan sonra 3 ve 4 ünite birde final sorularında karışık olarak bulman lazım 3-4-5 yani sen hukuku direk kitaptan bak yoksa iyice karışır
Hala bitmedi mi konular? Ooo 3 yılda bitirmeyi ben de yapıyordum da şimdi kalmayım diye dua ediyorum.Ay bir de ben saf saf diyordum ki üstten ders alırım 3 yılda bitiririmŞuan neremle güleceğimi şaşırıyorum o halime
Bence en azından bi göz gezdirip sorularına bakin. 40 alsaniz 12 puan katkısı olur.Ben sosyoloji okuyorum 1. Sinif offff anam agladi o bilmem sunu demis bu su okuldan unutuyorum bir kere konu okuyorum ozet ama bos okuyorum gibi sonra soru cozuyorum toplam 6 dersim var ama 5 ders calistim sadece onlari tekrar ediyorum 1 derse hic bakmayacam 5 dersi en azindan geceyim diye dusundum..offff
Haha tek degilmisim bende 3 yilda bitiririm yawww derken simdi diyorum insallah 6 yilda biterHala bitmedi mi konular? Ooo 3 yılda bitirmeyi ben de yapıyordum da şimdi kalmayım diye dua ediyorum.
Denerim ama hic sanmiyorum atar cikarim gibi cunku vaktim kalmiyor 3.5 yasinda kizim var basimda bicir bicir konusuyor boyle calisiyorum...Bence en azından bi göz gezdirip sorularına bakin. 40 alsaniz 12 puan katkısı olur.
Çift dikiş fena mı?Haha tek degilmisim bende 3 yilda bitiririm yawww derken simdi diyorum insallah 6 yilda biter
Bende de bir büyük bir küçük bicir var. :))Denerim ama hic sanmiyorum atar cikarim gibi cunku vaktim kalmiyor 3.5 yasinda kizim var basimda bicir bicir konusuyor boyle calisiyorum...
Kizim ustune bir bardak su dokmus komple ust degistirdim bi bakayim buraya dedim simdi tekrar masaya donuyorun kolay gelsin canim....
Amin canim...Bende de bir büyük bir küçük bicir var. :))
Allah hepimize zihin açıklığı versin.
Ben de kuzuları uyuttum kafa alırsa biraz bakacağım şimdi ben de. Kolay gelsin..Kizim ustune bir bardak su dokmus komple ust degistirdim bi bakayim buraya dedim simdi tekrar masaya donuyorun kolay gelsin canim....