2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Benim de sinav yerim uzak, ve arabamizi sattik , samimi komsularim tasindi, kizimi birakacagim kimse yok. İnsallah kazasiz belasiz girerim ainava.

Evimin yakininda 3 okul var, daha kismet olmadi o okullarda girmek.
bana da hep ünv. de çıkıyor çok şükür okul arama derdim olmuyor :KK70: bilmediğim saçma sapan okullarda değil. bi o yönden şanslıyım :p

Kafam basmıyor kim yazıyor bunları ya :KK70:

IMG_3367.PNG

Onlar yokken balım bu sorular ilk 2 ünite genelde 10. Sorudan sonra 3 ve 4 ünite birde final sorularında karışık olarak bulman lazım 3-4-5 yani sen hukuku direk kitaptan bak yoksa iyice karışır

Evet canım dikkat ediyorum ona. Diğer derslerde de bazı üniteler değişmiş gecen yılla aynı değil, onları da es geçiyorum. Bu sorunun soruluşu cok tuhafıma gittiği için koydum, hayatta ezberleyemem zaten cıkarıldıgı iyi olmuş valla.

Ben sosyoloji okuyorum 1. Sinif offff anam agladi o bilmem sunu demis bu su okuldan unutuyorum bir kere konu okuyorum ozet ama bos okuyorum gibi sonra soru cozuyorum toplam 6 dersim var ama 5 ders calistim sadece onlari tekrar ediyorum 1 derse hic bakmayacam 5 dersi en azindan geceyim diye dusundum..offff

Ben sosyoloji okuyorum 1. Sinif offff anam agladi o bilmem sunu demis bu su okuldan unutuyorum bir kere konu okuyorum ozet ama bos okuyorum gibi sonra soru cozuyorum toplam 6 dersim var ama 5 ders calistim sadece onlari tekrar ediyorum 1 derse hic bakmayacam 5 dersi en azindan geceyim diye dusundum..offff
Bence en azından bi göz gezdirip sorularına bakin. 40 alsaniz 12 puan katkısı olur.

X