2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

cumleten merhaba.bilgisayar bozuldugu icin giremiyorum ne zamandir.sinavlara cok az kaldi ama ben henuz yetistirebilmis degilim.psikoloji dusunce ve inkılaptan cok tırsıyorum.yazdiginiz sayfalardan adreslerden de hic calismadim.sadece kitaptan gidiyorum.eksik mi yapiyorum acaba

Kitap da yeterli olur. e kampüs konuların pekistirilmesi için faydalı oluyor. ama geçmiş yillarda cikan soruları çözebilirsen de yeterli olur diye düşünüyorum.

Squidy doğru söylemiş, ayrıca e-kampusteki testler konuları ne kadar anladığını ve eksiklerini görmene yardım ediyor, baksan iyi olur.

kardeşiminde birisi eve yürüme mesafesinde 5 dk diğeri de 1 dolmuşluk mesafede 2 sınavıda ayrı ayrı okullara vermişler.

Benimde ctesi ve pazar farklı okullar arkadaşlar üstelik her iki okulda iki vasıta önceden gidip görmek lazım birde o zaman alacak inş netice güzel olur. benim dersler bitmedi daha çok stresliyim . sizin nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…