- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.021
Ne yaptin girebildin mi canim ?uygulamayı açamıorum bi türlü başta açıldı okulun adını gırdim giriş yaptım siyah ekran çıkıyor
Bölümün ne ise onu android markete. Misal benimki ilahiyat çıkmış sorular.mobil uygulama nın adı neidr canım yardımcı olurmusun
Hangi uygulamaya kaydettin cnm ? Benim kaydettiğim bbstudent değil yalniz çıkmış sorular uygulaması.Sorulari bir uygulamaya kaydettim ordan ulasmasi kolay oluyor diye =)
Kitap da yeterli olur. e kampüs konuların pekistirilmesi için faydalı oluyor. ama geçmiş yillarda cikan soruları çözebilirsen de yeterli olur diye düşünüyorum.cumleten merhaba.bilgisayar bozuldugu icin giremiyorum ne zamandir.sinavlara cok az kaldi ama ben henuz yetistirebilmis degilim.psikoloji dusunce ve inkılaptan cok tırsıyorum.yazdiginiz sayfalardan adreslerden de hic calismadim.sadece kitaptan gidiyorum.eksik mi yapiyorum acaba
Squidy doğru söylemiş, ayrıca e-kampusteki testler konuları ne kadar anladığını ve eksiklerini görmene yardım ediyor, baksan iyi olur.cumleten merhaba.bilgisayar bozuldugu icin giremiyorum ne zamandir.sinavlara cok az kaldi ama ben henuz yetistirebilmis degilim.psikoloji dusunce ve inkılaptan cok tırsıyorum.yazdiginiz sayfalardan adreslerden de hic calismadim.sadece kitaptan gidiyorum.eksik mi yapiyorum acaba
Evet yogunluktan sanırım.Kizlar siteye giremiyorum ne uygulamadanx ne tarayicidan
canım sistemdeki yoğunluktan sanırım merak etme düzelirKizlar siteye giremiyorum ne uygulamadanx ne tarayicidan
Girebiliyorum artık.Kizlar siteye hala giremedim, sinav yerimi de ogrenemedim hala, bir ben mi goremiyorum siateme
kardeşiminde birisi eve yürüme mesafesinde 5 dk diğeri de 1 dolmuşluk mesafede 2 sınavıda ayrı ayrı okullara vermişler.
memlekette olsaydık bizimde aynı durum olurdu :) erken kalkman gerek sınav günü.Bulcam benim suçum neee :/