- 28 Ocak 2009
- 33.616
- 54.390
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.041
ne okuyorsun ekrandan göndeririz ışıkhadi bana çalışma isteği aşılayınnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne okuyorsun ekrandan göndeririz ışıkhadi bana çalışma isteği aşılayınnn
ne okuyorsun ekrandan göndeririz ışık
evet yök istemiş üniversitelerde getirmiş.Sanki ygs sınavı mübarek bu yıl bence çok kalan olur.Zaten kontenjanlarıda düşürdüler hatta ygs puanları bile yükseldi eskiden barajı geçen gidiyordu.Adaletin puanı bile çok yüksek.adalet okuyorum bulcam azcık iletesem olacak ama olmuyor bide yanlışlar doğruları götürcekmiş bu yıl iyice p.ku yedim bennnnn
evet yök istemiş üniversitelerde getirmiş.Sanki ygs sınavı mübarek bu yıl bence çok kalan olur.Zaten kontenjanlarıda düşürdüler hatta ygs puanları bile yükseldi eskiden barajı geçen gidiyordu.Adaletin puanı bile çok yüksek.
hadi bize biraz çalışkanlık tohumları serpiştirin hahah :) ipekcceee
evet yök istemiş üniversitelerde getirmiş.Sanki ygs sınavı mübarek bu yıl bence çok kalan olur.Zaten kontenjanlarıda düşürdüler hatta ygs puanları bile yükseldi eskiden barajı geçen gidiyordu.Adaletin puanı bile çok yüksek.
Aynen sosyal hizmetlerin taban puanı 394,adaletin puanı 318.çocuk gelişimi 306 civarı ama hala barajı geçip yerleşirsiniz diyorlar zaman zaman burada da konular açılıyor ya sonra tartışmaya dönüyor.Bir tanıdığımın çocuğu okul kazanamadı barajı geçemedi neymiş aöf ye gidebilirmiş ama tercih vermemiş gidemezsin dedim bende neden diyor aöf de puan yok ki herkes gidiyor sen öyle zannet dedim çocuğa klavuza bir bak bakayım dedim hala birçok kişi 150 çekince giderim zannediyor.İşte insanlar bunu bilmiyor hala aöf ü dandik görüyor. Eskiden belki öyleydi kolay kazanılıyordu kolay geciliyordu tamam ama suan baya zorluyorlar. 370 puanla sosyal hizmetleri kazanamadım mesela bu sene.
işletme ama sene dondurdum kafam rahat o yüzden ders çalışmak yok.sen ne okuyosun kaçıncı sınıff :)
Aynen sosyal hizmetlerin taban puanı 394,adaletin puanı 318.çocuk gelişimi 306 civarı ama hala barajı geçip yerleşirsiniz diyorlar zaman zaman burada da konular açılıyor ya sonra tartışmaya dönüyor.Bir tanıdığımın çocuğu okul kazanamadı barajı geçemedi neymiş aöf ye gidebilirmiş ama tercih vermemiş gidemezsin dedim bende neden diyor aöf de puan yok ki herkes gidiyor sen öyle zannet dedim çocuğa klavuza bir bak bakayım dedim hala birçok kişi 150 çekince giderim zannediyor.
ADALETkız miya sen ne okuyon
yok işte sistem çok değişti ama hala aöf yok dandik bilmem ne diyenler oluyor eskidenmiş o barajı geçince gitme.Mesela sen adalete kaç puanla girdin şimdi puanı 318ay ben sistem değiştiğini bilmiyordum hala barajı geçince olur sanyodum haa.
yok işte sistem çok değişti ama hala aöf yok dandik bilmem ne diyenler oluyor eskidenmiş o barajı geçince gitme.Mesela sen adalete kaç puanla girdin şimdi puanı 318
Aynen sosyal hizmetlerin taban puanı 394,adaletin puanı 318.çocuk gelişimi 306 civarı ama hala barajı geçip yerleşirsiniz diyorlar zaman zaman burada da konular açılıyor ya sonra tartışmaya dönüyor.Bir tanıdığımın çocuğu okul kazanamadı barajı geçemedi neymiş aöf ye gidebilirmiş ama tercih vermemiş gidemezsin dedim bende neden diyor aöf de puan yok ki herkes gidiyor sen öyle zannet dedim çocuğa klavuza bir bak bakayım dedim hala birçok kişi 150 çekince giderim zannediyor.
ben barajı geçtim çok düşük puanla 5 yıl önce daha bitmedi adalet
Benim de sinav yerim uzak, ve arabamizi sattik , samimi komsularim tasindi, kizimi birakacagim kimse yok. İnsallah kazasiz belasiz girerim ainava.
Evimin yakininda 3 okul var, daha kismet olmadi o okullarda girmek.
Tiramisu35 bitirdin mi dersleri? Ben hukuk ve pazarlamaya baslamadım hala. Diğerleri de eksik.