2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Evet benimde cumartesi gunu
Benimde cumartesi gunu hukuk var
En zoruda pazar gunu tip terimleri :KK70: yandim ki ne yandimmmm

Haber verdigin icin tesekkurler canim yogunluk olmadan giris belgesine kavustum :KK70:

Nasil gidiyor hukuk ?
Netlerin iyi mi ?
mutlaka 20de en az 2 yanlışım çıkıyor, anayasa hukukuda aynı şekilde, bu akşam anayasanın son ünitesini özetleyip, baştan ezbere alıcam sınava kadar, çok acayip sorular var ezbersiz yürümüyor, Hukukta Senedi ittifak yada tanzimatı hazırlayan paşanın adını sormuşlar, anayasada 5 ülkenin anayasalarını tarihiyle verip, hangisinde cumhuriyet kanunla korunmamaış, yada hangisi bonapartisttir gibi sorular var.. arada bir günde psikolojideki 3. üniteye bakıcam hızlıca karıştırdığım bazı sorular oluyor.. bitsede rahatlasam ne kadar çalışsamda yetmicek gibi geliyor.

oradan çıkıp şunu yapman lazımmış
15027417_1007095039418553_3719064366761553604_n.jpg

sonra tekrar gir

ben daha yarın başlıcam çalışmaya :KK43:
işler çok yogundu bi türlü bakamadım inşallah araştrma soruları işime yarar

inşallah yetiştiririm de güzel geçer birde yanlış doğruyu götürme olayı çıktı bu yıl bize denk geldi mezun olcaz ya

uygulamayı açamıorum bi türlü başta açıldı okulun adını gırdim giriş yaptım siyah ekran çıkıyor

mutlaka 20de en az 2 yanlışım çıkıyor, anayasa hukukuda aynı şekilde, bu akşam anayasanın son ünitesini özetleyip, baştan ezbere alıcam sınava kadar, çok acayip sorular var ezbersiz yürümüyor, Hukukta Senedi ittifak yada tanzimatı hazırlayan paşanın adını sormuşlar, anayasada 5 ülkenin anayasalarını tarihiyle verip, hangisinde cumhuriyet kanunla korunmamaış, yada hangisi bonapartisttir gibi sorular var.. arada bir günde psikolojideki 3. üniteye bakıcam hızlıca karıştırdığım bazı sorular oluyor.. bitsede rahatlasam ne kadar çalışsamda yetmicek gibi geliyor.

Bende anayasa yargisi icin tekrar yapiyorum suan belli basli seyleri ezberledim ama coguna ezber yapmadim tekrar ede ede soru coze coze aklimda kaliyor hangi birini ezberleyecegimi sapittim

Hukuktada alıştırma ve deneme (değişenden) olsa daha iyi kavrarızda sadece 1er pdf olması çok yetersiz
Hani şu sistemde ki deneme sinavlari varya her 20 soru yenileniyor diyen..
Bence de o sorulari cogaltmalari lazim..
Ben kitabi calisip sisteme girip deneme cozerken, kitaptaki cozmus sorulari bir daha bir daha cozmus oluyorum. Yoruma dayili yada bilgiye dayali cok soru cesidi koysalar cok daha iyi olur bizler icin..
Artik ders calisirken yoruluyorum birde hastaliklar ust ustte geldi bir yandan disim bir yandan bademcigimin zonklamasi ..
Kafamda hersey allak bullak oldu..
Temel bilgi tek. Hukukun temel kavramlari calistim denemeleri cozdum simdi yayildim yatiyorum basim agriyo
Su hukukun 5. Unitesinde hala kafam karisiyor kestiremiyorum..

Hani şu sistemde ki deneme sinavlari varya her 20 soru yenileniyor diyen..
Bence de o sorulari cogaltmalari lazim..
Ben kitabi calisip sisteme girip deneme cozerken, kitaptaki cozmus sorulari bir daha bir daha cozmus oluyorum. Yoruma dayili yada bilgiye dayali cok soru cesidi koysalar cok daha iyi olur bizler icin..
Artik ders calisirken yoruluyorum birde hastaliklar ust ustte geldi bir yandan disim bir yandan bademcigimin zonklamasi ..
Kafamda hersey allak bullak oldu..
Temel bilgi tek. Hukukun temel kavramlari calistim denemeleri cozdum simdi yayildim yatiyorum basim agriyo
Su hukukun 5. Unitesinde hala kafam karisiyor kestiremiyorum..
Uyumak iyi gelir, biraz zihnin dinlenince daha iyi yerleştiğini görürsün yarın, az kaldı kuzum az daha sabır fizyolojik olarak bir yandan zihinsel yorgunluk bir yandan zorluyor, 5. üniteyi tablo çıkararak dene üşenmezsen, sürekli çatallanarak gittiği için çok karışıyor, ben biraz öyle denedim hafif oturdu aklıma ama hangisi kamu hakkıdır ya da değildir tarzı sorularda kafam karışıyor hala..

Uyumak iyi gelir, biraz zihnin dinlenince daha iyi yerleştiğini görürsün yarın, az kaldı kuzum az daha sabır fizyolojik olarak bir yandan zihinsel yorgunluk bir yandan zorluyor, 5. üniteyi tablo çıkararak dene üşenmezsen, sürekli çatallanarak gittiği için çok karışıyor, ben biraz öyle denedim hafif oturdu aklıma ama hangisi kamu hakkıdır ya da değildir tarzı sorularda kafam karışıyor hala..
Kesinlikle zihni yorulunca insanin bir sey bilmiyormus , anlamamis gibi geliyor..
2 gun boyunca cumartesi olan derslerimden 2 tanesini calistim temel bilgi tek. ve hukuk
Bugunde tibbi belgeleme ve matematik.. ama onun oncesinde bir hukaka yine bakayim diyorum aklim hep hukukta off

X