2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Evelynn grubun en tembelleri biziz galiba ben de çalışamıyorum ne olacak halimiz bak sınıfın Çalışkan öğrencileri gibi hiç çalışamadım diyip sınavdan yüksek not almayasın sonra

Evelynn grubun en tembelleri biziz galiba ben de çalışamıyorum ne olacak halimiz bak sınıfın Çalışkan öğrencileri gibi hiç çalışamadım diyip sınavdan yüksek not almayasın sonra

Kalan 22günde adamakıllı calısmazsam biraz zor. Ay ne yapayım ya cok sıkıcı dersler.
Çalıstıklarım
İşletme 2ünite
İktisat 3ünite
Matematik 3ünite
Diğerlerinin kapağını açmadım daha. Çalıştıklarımın da bir kısmını unuttum tekrar yapmadığım için.
Sen ne kadar calıstın?

Tek ünite çalışmasıyla rekor bende.

Yuksek not alacaklarin mesajlarini etiketledim hep oyle olur cidden calismadim diyip calisanlardan misiniz yohsaaaa :))

Bugün sosyoliden ilk ders sosyolojiye giriş 4 ünite tüm soruları çözüldü murat yayınlarından çalışıyorum ...once tüm konu anlatımlı kitabın üniteleri okudum sonra tüm sorularını çözdüm ardından cikmis son 4 yılın sorularınıda cozdum...

Ama evde resmen savaş cikti kizim 3.5 yasinda babasıyla bağrışıp durdular...ben duymazdan geliyorum en son çıktım ikisinede bi bağırdım o sinirle girdim odaya bitirdim))

Yarın diğer ders calisacagim bir dersten muhafım toplam 6 dersim var..

Tabii öğlen 2 de basladim çalışmaya bi aksam yemegi yedik sonra biraz dışarı ciktik geldim devam ettim yeni bitti...

Sosyoloji okuyan var mi aramızda??ben 1.sinif deneyimli arkadaşlar var mi çıkmış sorulardan cikiyor mu gerçekten...

1,5 saattir hukuk notu çıkarmaya çalışıyorum ama içim sıkıldı. Ünitede alıştırma yok, birşey yok neresi önemli neresi gereksiz detay anlayamıyorum, sesli özeti dinledim, anlatımı izledim,olan sorulara baktım.. Baştan beri sorunlu bu ders

Sosyoloji okuyan var mi aramızda??ben 1.sinif deneyimli arkadaşlar var mi çıkmış sorulardan cikiyor mu gerçekten...
Geldim geldim maalesef bende 1. sınıfım ve sınava girmeden sınav sonucumu çok merak ediyorum. ilk sınav, ilk deneyim. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Yuksek not alacaklarin mesajlarini etiketledim hep oyle olur cidden calismadim diyip calisanlardan misiniz yohsaaaa :))
İki ünite oldu. Kalan iki üniteyi de çalışayım şimdi de bir ders bitsin bari. Yok cidden calisamiyorum ben.

Çalışmadan tabiki olmaz gecen yıl son 4 gün kala 2 dersten kalarak zor geçtim. Tembellikten değil ben 3 hafta var zannederken meğer o hafta sınav varmış. Bu sitede bdv den bir konuda gordum Allah'tan. Daha kitaplarimi bile almamistim yani o kadar. Neyse notlarimi yazarım sınavdan sonra. Ama birincimiz kim olacak ben tahmin ediyorum.

7 dersim var.

Sen yine tecrubelisin benim de ilk sinav deneyimim olcak =(

Ben daha hukuka giris calismadim ya abooooog
Bugun ders calismam lazim
Aksama misafir var

Sen yine tecrubelisin benim de ilk sinav deneyimim olcak =(
Tecrubelerime dayanarak söylüyorum. Sadece bilgi değil farklı yorum soruları da geliyor. Her sene soru sorma sistemi değişiyor. Hiç beklemediğiniz ayrıntılardan bile gelebiliyor. Sadece kendi verdikleri kitapla ve çok iyi çalışmayla 75-100 arası notları garanti edersiniz. Ama vaktim yok sadece yardımcı kitaba ve çıkmış sorulara bakabilirim derseniz 45-75 arası notlarla kurtarirsiniz yine de.

Bir de ben çıkmış sorulardan da her ders için küçük notlar alıyorum. Çok işe yarıyor pratik bilgi acisindan. Bir de çıkmış sorular derken eskisi gibi soruların tipkisi çıkmıyor. Siklar degisik ya da sorunun tersi sorulmuş olabiliyor. Benim bölümüm böyle en azından diğer bölümlerde de hemen hemen bu mantıkla hazirlaniyordur yine de.

Ben iki kitabada calisiyorum
Kendi verdikleri kitaplarada mutlaka bakiyorum
Yardimci kitaplar calisirken yormuyor insani , ama aofnin verdigi kitaplari okurken yoruluyorum ben..

Simdi bi cay arasi verdim =)
Ara sinav denemesi cozuyorum temel bilgi teknolojilerinden..

Sonrada tibbi belgeleme ile devam edicem bastan sona konu tekrari sonrada soru cozumu..

Aksam 6 ya kadar dersin basindan kalkmak yok..=)

Optummm sizi ugrarim ara ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…