2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Bitirebilir miyiz sence? :KK70:
Özellikle ben.:KK19:

Benim 3kitabım eksik düşün nasıl salıvermişim:KK70: ama bitiririz ya 3hafta var. Yarından itibaren asılmaya baslıyorum. Sen de başla, herkesi geçelim:KK70:

Niye oyle diyorsun yine calismissin yaparsin sinava kadar hepsini=)

İnşallah margam ya ben de öyle umuyorum. Azıcık eğlenceli dersler olsaydı, dilbilgisi ingilizce gibi. İşletme iktisat falan yedi beynimi:KK70:

Yuksek not alacaklarin mesajlarini etiketledim :KK70: hep oyle olur cidden :KK70: calismadim diyip calisanlardan misiniz yohsaaaa :))

Ahahah inşallah öyle olur:KK70:

Benim 3kitabım eksik düşün nasıl salıvermişim:KK70: ama bitiririz ya 3hafta var. Yarından itibaren asılmaya baslıyorum. Sen de başla, herkesi geçelim:KK70:

İnşallah margam ya ben de öyle umuyorum. Azıcık eğlenceli dersler olsaydı, dilbilgisi ingilizce gibi. İşletme iktisat falan yedi beynimi:KK70:

Ahahah inşallah öyle olur:KK70:
Ya ben daha hukuka giris hic calismadim
O sorunlu unitelerden sonra hic bakasim gelmiyor

Bugun dersimi calistim rahatim =)

Misafirleri bekliyorum
Onlar gelene kadarda avucuma unutmayayim diye yazdigim notlari okuyorum.
Ne kadar cirkin bir yazim var

kızlar fotokopi şeklinde çıkmış soruları alabileceğim biryer varmı. netten bakmadım ben gerçi. kardeşim için soruyorum. ben bitirdim çok şükür :KK53:

:KK70::KK70:
Kalan 22günde adamakıllı calısmazsam biraz zor. Ay ne yapayım ya cok sıkıcı dersler.
Çalıstıklarım
İşletme 2ünite
İktisat 3ünite
Matematik 3ünite
Diğerlerinin kapağını açmadım daha. Çalıştıklarımın da bir kısmını unuttum tekrar yapmadığım için.
Sen ne kadar calıstın?

Hukuku bitirdim sanki ama aklımda zerresi kalmadı. İşletme ve pazarlama bittş ana onlarla da ilgili hafıza kaybına uğramış gibiyim,nasıl çalıştım ben ya? Matematik 2. ünitedeyim iktisat 3. Ünite Tbtye doğru düzgün bakamadım bir de kitabı olmayan muhasebe var onda da 2. Ünitedeyim ... @Margarikotin beni de etiketlemişsin Allah seni bence sen ve @CuriousCat güzel puanlar alıp hepimizi kıskandıracaksınız :63:

Çocukları 22de yatırıyorum uyuma Faslı bitmesi 22:30 desem biraz ders çalıştıktan sonra daha 1 ünite bitiremeden uykum geliyor :KK12: çayımı kahvemi yanıma alıp rahat kafayla ben de çalışabilsem keşke. Bir de muhasebe ne kadar sıkıcı bir ders öyle :bicak:

Hukuku bitirdim sanki ama aklımda zerresi kalmadı. İşletme ve pazarlama bittş ana onlarla da ilgili hafıza kaybına uğramış gibiyim,nasıl çalıştım ben ya? Matematik 2. ünitedeyim iktisat 3. Ünite Tbtye doğru düzgün bakamadım bir de kitabı olmayan muhasebe var onda da 2. Ünitedeyim ... @Margarikotin beni de etiketlemişsin Allah seni bence sen ve @CuriousCat güzel puanlar alıp hepimizi kıskandıracaksınız :63:

Çocukları 22de yatırıyorum uyuma Faslı bitmesi 22:30 desem biraz ders çalıştıktan sonra daha 1 ünite bitiremeden uykum geliyor :KK12: çayımı kahvemi yanıma alıp rahat kafayla ben de çalışabilsem keşke. Bir de muhasebe ne kadar sıkıcı bir ders öyle :bicak:
Kendi adima konusayim sanmiyorum cok yuksek not alacagimi daha ilk girisim oldugu icin korku ve heyecan var biraz =)
Bende o kadar calisiyorum ama soru okuyunca aklima geliyor
Durduk yerde şu nedir desen cevap vermekte zorlanirim
Yazarak calismanin olumsuz yonleri iste =)
Yarin ki programimda iktisat ve isletme var
Varda var of.. insallah kolay olur ya
Matematik nasil gidiyor ?

Ortak derslerden anlayamadigimiz konular var ise soralim birbirimize yardimci olalimm

Sınava çıkamıcam ben bu stresle zaten, zaman mekan kavramım kalmadı ve üstüne halada testte hata yapınca gözüm dönüyor, çalışmayı bıraktıktan sonraki her saat sanki unutyormuşum birşey anlamadım gibi geliyor, en sonunda kel fizikçilere döndürcek bu dersler beni.. :KK23:

Sınava çıkamıcam ben bu stresle zaten, zaman mekan kavramım kalmadı ve üstüne halada testte hata yapınca gözüm dönüyor, çalışmayı bıraktıktan sonraki her saat sanki unutyormuşum birşey anlamadım gibi geliyor, en sonunda kel fizikçilere döndürcek bu dersler beni.. :KK23:
Bende oyle hissediyorum
Biran once girip ciksak

Bugün psikoliji giriş 3 ünite bitirdim 1 ünite kaldı canim istemedi... yarın bitirecem ve çıkmış sorular çözecem

Bu gidişle anca üniteleri bitirecem tekrara zamanım kalmayacak gibi offff ayin 15ine kadar üniteler bitse son 10 gun tekrar yaparim diye planlıyorum....

Bugün psikoliji giriş 3 ünite bitirdim 1 ünite kaldı canim istemedi... yarın bitirecem ve çıkmış sorular çözecem

Bu gidişle anca üniteleri bitirecem tekrara zamanım kalmayacak gibi offff ayin 15ine kadar üniteler bitse son 10 gun tekrar yaparim diye planlıyorum....

Adacim bitirirsin oyle deme bir gunde 3 unite calisiyor olmanda guzel =)

Adacim bitirirsin oyle deme bir gunde 3 unite calisiyor olmanda guzel =)
Valla kızımla pek kolay olmuyor ama ugrasiyorum:))) calismadigim icin yetistiriyorum çalışan insanları alkışliyorum nasil yetiştiriyorlar...ben bile yemek ev temizliği kızımla oyna anca degistiriyorum...

Valla kızımla pek kolay olmuyor ama ugrasiyorum:))) calismadigim icin yetistiriyorum çalışan insanları alkışliyorum nasil yetiştiriyorlar...ben bile yemek ev temizliği kızımla oyna anca degistiriyorum...
Yetismiyor. :KK70:
Gırgıra bagladim ben de. :KK70:

-4 Kasım-Cuma-
  • Sosyal Hizmete Giriş (3/4)
  • Sosyolojiye Giriş (3/4)
  • İletişim Bilgisi (3/4)
  • Psikoloji (3/4)
  • Sosyal Politika (3/4)
  • Hukukun Temel Kavramları (2/3)
  • Türk Anayasa Hukuku (2/4)*
Hukuk4'ü son kez tekrar edip, çıkmış sorular ve yaprak testleri çözdüm, Anayasa hukukunun ilk 2 ünitesinin yaprak testlerini çözdüm bu gece yeni üniteyi bir kez okurum, yarın önce ilk 2 üniteyi tekrar eder sonra 3'ün özet ve sorularla öğrenelim kısımlarını okur özete başlarım hayırlısıyla :dua:

-4 Kasım-Cuma-
  • Sosyal Hizmete Giriş (3/4)
  • Sosyolojiye Giriş (3/4)
  • İletişim Bilgisi (3/4)
  • Psikoloji (3/4)
  • Sosyal Politika (3/4)
  • Hukukun Temel Kavramları (2/3)
  • Türk Anayasa Hukuku (2/4)*
Hukuk4'ü son kez tekrar edip, çıkmış sorular ve yaprak testleri çözdüm, Anayasa hukukunun ilk 2 ünitesinin yaprak testlerini çözdüm bu gece yeni üniteyi bir kez okurum, yarın önce ilk 2 üniteyi tekrar eder sonra 3'ün özet ve sorularla öğrenelim kısımlarını okur özete başlarım hayırlısıyla :dua:
Maşallah tebrik ederim. Allah emeklerinizi boşa cikarmasin.

Yalnız çıkmış soruları çözerken sinirim bozuldu. Önceden 10 doğru 10 yanlışla 50 alirken şimdi 37.5 oluyor. :kızgın::KK42:

X