- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Aynen cunku herkesin elinde bir suru evrak varÇünkü kayıt var dikey geçiş kayıtları ve yarın son gün kayıtlar sitede öyle gözüküyor kayıt tarihi o yüzden kalabalık :)
Acele etme demiştimAynen cunku herkesin elinde bir suru evrak varacaba yerimi baskasina mi versem ben sonra gelsem =D
Ne sansliyim ya memur kayit disinca islemi olan var mi dedi bende teee en arka siradan soyledim kimlik karti alcam diye.Çünkü kayıt var dikey geçiş kayıtları ve yarın son gün kayıtlar sitede öyle gözüküyor kayıt tarihi o yüzden kalabalık :)
ben 2014 te aldığımda sadece kimlik almam için verdikleri kağıdı vermiştim.Ne sansliyim ya memur kayit disinca islemi olan var mi dedi bende teee en arka siradan soyledim kimlik karti alcam diye.
Direk girdim aldim ve ciktimm
Iki tane belge verdim bir tane ogrenci kayit bilgi kagidi.Bir tanede kimlik kartina benzer fotokobi vardi.
Aldim
Benden 2 kagidida aldi bulcamben 2014 te aldığımda sadece kimlik almam için verdikleri kağıdı vermiştim.
evet kullanırsın.zATEN atm den ödeme yaparken onu kullanıyorsun kredi kartı vs gönderirlerse kabul etme gerçi bana gelmedi ama aöf sayfalarında yorumlarda okumuştum gelen oluyormuş diye.Benden 2 kagidida aldi bulcam
Bu kartlari bildigin hesap karti olarak kullanabiliyoruz herhalde
Bir bankayla anlasmali
Evet oyle bisiler yaziyordu kagitta..evet kullanırsın.zATEN atm den ödeme yaparken onu kullanıyorsun kredi kartı vs gönderirlerse kabul etme gerçi bana gelmedi ama aöf sayfalarında yorumlarda okumuştum gelen oluyormuş diye.
karta para yatırmana gerek yok,kartı kart yerine tak sonra tc no falan gir yatar.Ben bir ara yatırdığımda böyle yatırdım sonra internetten yatırdım.Evet oyle bisiler yaziyordu kagitta..
Bulcam bir sey sorucam.
Atiyorum harc paralarini yatirirken once bu karta parayi yatirip bu karttan cektirmek mi gerek ?
Kartsiz islemden odeme yapamiyor muyuz ? Ilk kayitta yaptigimiz gibi..
Tamamdir canim cok tesekkurler bilgiler icin =)karta para yatırmana gerek yok,kartı kart yerine tak sonra tc no falan gir yatar.Ben bir ara yatırdığımda böyle yatırdım sonra internetten yatırdım.
Hoşgeldin . Bende 2.sınıfım 1. Sınıf kolaydır inş rahatlıkla geçersin.merhaba hanimlar...araniza yeni katildim..ilahiyat onlisansa basladim..
rabbim kolaylik versin hepimize.....
Hosgeldin canimmmerhaba hanimlar...araniza yeni katildim..ilahiyat onlisansa basladim..
rabbim kolaylik versin hepimize.....
Gunaydin bulcam nasilsin ?günaydın
günaydın iyiyim sen nasılsın?Gunaydin bulcam nasilsin ?
Ders calisma hevesim yok bugunlerde ondan cok kotuyum=(günaydın iyiyim sen nasılsın?
Havalardandır bence birde insan bıkıyor artık hergün bir uygulama değişiyor insanda heves falan kalmıyor.Ders calisma hevesim yok bugunlerde ondan cok kotuyum=(
Ama yinede oturdum dersin basinaHavalardandır bence birde insan bıkıyor artık hergün bir uygulama değişiyor insanda heves falan kalmıyor.
Ama yinede oturdum dersin basina
Kardiyovaskuler sistem calisiyorum en zor derse basladim artik sinava kadar anca biter