- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Gelir canim ben birde kayit zamanina denk gelmisim almaya gittigimde pazartesi gunu.. Cok beklemedimAnladım canım çok sağol banada 26 ekim dendi inşaallah kadın doğru söylemiştir
Gelir canim ben birde kayit zamanina denk gelmisim almaya gittigimde pazartesi gunu.. Cok beklemedim
Hayir alirken herhangi bir ucret vermiyorsun canimAnladım bunun için ayrı bi ücret yatırılmayacak dimi ? Ayy çok cahilim
Hayir alirken herhangi bir ucret vermiyorsun canim
Ben valla okul belgelerimin oldugu ne kadar sey varsa attim cantama gittim
Varya o evraklarin hic lazim olur mu ileride diye dusunmeden verdim geride almadimEvet bende onları hazırlıyorum en iyisi hepsini götüriyim ne olur ne olmaz dedimama sadece senin dediklerini isterler heralde
Varya o evraklarin hic lazim olur mu ileride diye dusunmeden verdim geride almadimsorun olmaz herhalde dimii
Neyseki yine gidicem gitmisken ugrarim bi sorarim
Cok dikkatsizim cooook
soru sayısı artmayacaksa puanlama nasıl olacak ki 20 soru 5 puandan 100 ediyordu.Zor be, 3,50 üstü hayal ederken kalıcam diye korkuyorumYıprandım, yıldım ezberden, 1 sosyoloji,2 türk anayasa hukuku, ezberliyorum ama uçuyo gidiyo sanki.. Ayrıca bulca cım, sormuşlar bugün soru sayısı 30a mı çıktı diye herhangi bir değişiklik yok demişler.. bakalım dediğin gibi artçak mı vizeye kadar yoksa direk millet kalsın diye mi bekliyorlar
Kaçıncı sınıf? Bölümdaşız. :)Sorarsın gittiğinde :) ilk sayfaya beni kaydedebilirsin Türk dili ve edebiyatı :)
Normalde 1 hafta kala ama geçen sene 3-4 gün kala bile belli oldu :)kızlar sınava giriş yerleri kaç gün önceden belli oluyor genellikle bi fikriniz var mı? Daha çok var sınava ama merak ettim
Kaçıncı sınıf? Bölümdaşız. :)
3.sinifİlk senem :) sen kaçıncı sınıfsın
Google Playden indirdiğim bir soru çözme uygulaması vardı, onuda güncellemişler mesela, bugün dışardaydım canım sıkıldı biraz çözeyim dedim çıkmış sınav sorularını, sınav bitiminde 20 soru üstünden yanlışları düşerek hesaplıyor puanı..soru sayısı artmayacaksa puanlama nasıl olacak ki 20 soru 5 puandan 100 ediyordu.
Bende ulasamiyorum cikmis sorularaBen e kampus de ve learn programında deneme testlerine ve çıkmış sorulara ulaşamıyorum. Learn hiç açılmıyor zaten.
Cikmis sorulara başka siteden bakıyorum da oradaki deneme sınavı sorularından da baya cikiyormus onun için istiyorum aslında.Bende ulasamiyorum cikmis sorulara
Baska siteden bakiyorum
Sistemdeki deneme sinavi sonuclariCikmis sorulara başka siteden bakıyorum da oradaki deneme sınavı sorularından da baya cikiyormus onun için istiyorum aslında.
Acamiyorum ki e kampusten. Geçen yıl bir yerden cozuyordum ama deneme sınavı orda cevapları da veriyordu. Aof sayfamdan bir yerlere girerek cozmustum galiba.Sistemdeki deneme sinavi sonuclari
Sorularo cozup gonderdiginde cevaplari gorebiliyor muyuz