2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Evet bende onları hazırlıyorum en iyisi hepsini götüriyim ne olur ne olmaz dedim ama sadece senin dediklerini isterler heralde
Varya o evraklarin hic lazim olur mu ileride diye dusunmeden verdim geride almadim sorun olmaz herhalde dimii
Neyseki yine gidicem gitmisken ugrarim bi sorarim
Cok dikkatsizim cooook

soru sayısı artmayacaksa puanlama nasıl olacak ki 20 soru 5 puandan 100 ediyordu.

kızlar sınava giriş yerleri kaç gün önceden belli oluyor genellikle bi fikriniz var mı? Daha çok var sınava ama merak ettim

Tam iletişim testi çözerken giden e-kampüs gözün çıkmasın.. Yeni üniteye geçmeden tekrar yapıyordum yine site gitti, bu ara sıklıkla oluyor neden acaba

soru sayısı artmayacaksa puanlama nasıl olacak ki 20 soru 5 puandan 100 ediyordu.
Google Playden indirdiğim bir soru çözme uygulaması vardı, onuda güncellemişler mesela, bugün dışardaydım canım sıkıldı biraz çözeyim dedim çıkmış sınav sorularını, sınav bitiminde 20 soru üstünden yanlışları düşerek hesaplıyor puanı..

Ben e kampus de ve learn programında deneme testlerine ve çıkmış sorulara ulaşamıyorum. Learn hiç açılmıyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…