-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
12 doğru 8 yanlista 60 yerine 50 alicaz yani poffff. Atmaya korkar insan halbuki tutuyordu 3-5 soru. Amma da kastilar ya hu!!Degerli Ogrencimiz, Acikogretim Sisteminde coktan secmeli yapilan sinavlarda 4 yanlis cevap 1 dogru cevabi goturecektir.
=)))
Soru sayısı artar bence böyle bir durumda artması gerek.Normalde 5 puandan 100 yapıyordu .20 soru.12 doğru 8 yanlista 60 yerine 50 alicaz yani poffff. Atmaya korkar insan halbuki tutuyordu 3-5 soru. Amma da kastilar ya hu!!
Benim ilk sinav tecrubem olacak aof de =) atmayi hic dusunmedim12 doğru 8 yanlista 60 yerine 50 alicaz yani poffff. Atmaya korkar insan halbuki tutuyordu 3-5 soru. Amma da kastilar ya hu!!
Bulcam bir dersin sinav suresi ne kadar oluyor ?Soru sayısı artar bence böyle bir durumda artması gerek.Normalde 5 puandan 100 yapıyordu .20 soru.
Ben atsamda tutmuyorBenim ilk sinav tecrubem olacak aof de =) atmayi hic dusunmedim
Neredeyse kitaplari aldigim gunden beri ders calisiyorum
Tebrik ederim valla. Günde bir saat bile ayirsam süper olacak da 2 çocukla ancak işte. Neyse hayırlısı bakalım..Benim ilk sinav tecrubem olacak aof de =) atmayi hic dusunmedim
Neredeyse kitaplari aldigim gunden beri ders calisiyorum
30 dk .1 ders.Bulcam bir dersin sinav suresi ne kadar oluyor ?
Bende hic bu konuda sansli degilim bilmedigim bir seyi sallasamda tutmadi hicBen atsamda tutmuyorama bazı atanların iyi tutuyor atıp yüksek puanlar alanlar var yada sınava 2 gün kala çalışıp iyi not alanlar var.
Aslında tutmaz benim de. Tahmin ettiklerim emin olmadiklarim tutuyordu yani. Şimdi onları da isaretlemeye korkacagim.Ben atsamda tutmuyorama bazı atanların iyi tutuyor atıp yüksek puanlar alanlar var yada sınava 2 gün kala çalışıp iyi not alanlar var.
Artık boş bırakma daha mantıklı hiç olmazsa doğrudan gitmezBende hic bu konuda sansli degilim bilmedigim bir seyi sallasamda tutmadi hic
Bos biraksakdogrularimizdan gitmese olur muu
Geçen yıl guz dönemi sınav tarihini unutmusum da 4 gün kala 2 dersten kalarak ortalamayla zar zor kurtardim. Yoksa imkansız ya 2 gün kala. Ya da ben o kadar zeki değilim.Ben atsamda tutmuyorama bazı atanların iyi tutuyor atıp yüksek puanlar alanlar var yada sınava 2 gün kala çalışıp iyi not alanlar var.
Bana gelmedi 2014 te.Kardeşim de bu sene yazıldı 2016 da onada gelmedi.Verilme tarihleri değişebilir.Ama kardeşimede 24 ekimde başlıyacak demişlerdi.bulca kimlikler çıktıktan sonra kimliğiniz çıkmıştır vs. diye bizlere mesaj geliyor mu bürodan bilgin var mı bulcacım? Huy Meselesi kimliğini aldıktan sonra nasıl aldığını ve uzun sürdü mü sürmedi mi diye buradan yazarsan çok sevinirim canım.. Ben öğrenci etkileşim merkezini aradım şimdi dedi ki 7 kasım dan sonra çıkıcak kimlikleriniz..
bürodan büroya farklılık gösteriyor heralde bana geri verdikleri öğrenci bilgi formunun arkasında da 24 ekim 2016 yazıyor ama aradığım numaradan 7 kasım dediler.. Eşimin izin gününe denk geliyordu bu gelecek hafta çok iyi olacaktı şimdi kimliği almam çok uzucak. Allah'tan sınavlarda gösterilme zorunluluğu kalkmış sen öyle demişsin ben zorunlu diye biliyordum ama öyle diyorsan vardır bi bildiğin senin. İdare edicem artık öğrenci bilgi formuyla :)Bana gelmedi 2014 te.Kardeşim de bu sene yazıldı 2016 da onada gelmedi.Verilme tarihleri değişebilir.Ama kardeşimede 24 ekimde başlıyacak demişlerdi.
Eşin de gidip alabilir senin adına senin kimliğin ile beraber eğer sen gidemezsen sadece diplomanı alamaz :) diploma için noterden vekalet vermen gerek.Geçen sene kalktı zorunluluğu sadece sınav giriş yeri ve kimlik yeterli dedi üniversite kalkması iyi oldu sonuçta bürosu uzak olanlar var,çalışanlar var ha diyince gidip alamıyorlar.Haftasonu zaten kapalı oluyor.bürodan büroya farklılık gösteriyor heralde bana geri verdikleri öğrenci bilgi formunun arkasında da 24 ekim 2016 yazıyor ama aradığım numaradan 7 kasım dediler.. Eşimin izin gününe denk geliyordu bu gelecek hafta çok iyi olacaktı şimdi kimliği almam çok uzucak. Allah'tan sınavlarda gösterilme zorunluluğu kalkmış sen öyle demişsin ben zorunlu diye biliyordum ama öyle diyorsan vardır bi bildiğin senin. İdare edicem artık öğrenci bilgi formuyla :)
aynen canım çok güzel oldu ben şuan ilçedeyim mesela, ilçeden ile gidiyoruz sırf bu okul şeyleri için e ben zaten tek başıma imkanı yok o kadar yolu gidemem hemen yoruluyorum ayağım ağrımaya başlıyor direk. O bensiz gitmez ya, söylesem tek sen git al diye olmaz sende gel der.. Ahh ahh keşke tek o gitse canıma minnet valla :) Bakalım diğer arkadaşlar nasıl alacaklar kimlikleri uzun sürecek mi işlemleri yazarlar gruba inşallah :)Eşin de gidip alabilir senin adına senin kimliğin ile beraber eğer sen gidemezsen sadece diplomanı alamaz :) diploma için noterden vekalet vermen gerek.Geçen sene kalktı zorunluluğu sadece sınav giriş yeri ve kimlik yeterli dedi üniversite kalkması iyi oldu sonuçta bürosu uzak olanlar var,çalışanlar var ha diyince gidip alamıyorlar.Haftasonu zaten kapalı oluyor.
yok uzun sürmez kayıt zamanı gibi kalabalık olmuyor :)aynen canım çok güzel oldu ben şuan ilçedeyim mesela, ilçeden ile gidiyoruz sırf bu okul şeyleri için e ben zaten tek başıma imkanı yok o kadar yolu gidemem hemen yoruluyorum ayağım ağrımaya başlıyor direk. O bensiz gitmez ya, söylesem tek sen git al diye olmaz sende gel der.. Ahh ahh keşke tek o gitse canıma minnet valla :) Bakalım diğer arkadaşlar nasıl alacaklar kimlikleri uzun sürecek mi işlemleri yazarlar gruba inşallah :)
Būrodayim suanda acayip kalabalik30 dk .1 ders.
Burda sira var baya canim bekliyorum bakalim.bulca kimlikler çıktıktan sonra kimliğiniz çıkmıştır vs. diye bizlere mesaj geliyor mu bürodan bilgin var mı bulcacım? Huy Meselesi kimliğini aldıktan sonra nasıl aldığını ve uzun sürdü mü sürmedi mi diye buradan yazarsan çok sevinirim canım.. Ben öğrenci etkileşim merkezini aradım şimdi dedi ki 7 kasım dan sonra çıkıcak kimlikleriniz..
Çünkü kayıt var dikey geçiş kayıtları ve yarın son gün kayıtlar sitede öyle gözüküyor kayıt tarihi o yüzden kalabalık :)Būrodayim suanda acayip kalabalik