- 15 Aralık 2013
- 15.519
- 35.619
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Uuuuvvv o kadar bekelemekten sıkılırım ben ya birde erken gidiyorum ben hep belkide ondan denk gelmedim kalabaligaBen 3bucuk saat sıra beklemiştim ya
Kolay gelsin canim =)Bugün bolbol vaktim var. Matematikle işletmeyi bitiririm gibime geliyor, bakalım.
Kolay gelsin canim =)
Bende iktisat bitirmeye calisicam bakalim insallah bitiririm hala bitiremedim dersleri yavas gidiyorum elim ayagima dolancak yakinda az sure kaldi..
Ilk 2 unite tanimlarla geciyor diyebilirimBen daha iktisata hiç başlamadım korkuyorum ondanNasıl sence kolay mı
Ilk 2 unite tanimlarla geciyor diyebilirim
3. Unite grafik yorumlama cok eglenceli inan
4. Unitede formule dayali grafik ve islemsel bu son unitede zor degil aslinda iyi kavrayinca cozulmeyecek bir sey yok . Caliscaz artik napcaz =(
Bol bol tekrar yapmaya calisiyorum calistigim derslerin. mesela tibbi belgelemede bir kac sey unutmusun bugun tekrar edicem bu derside.
Birde sey ben iktisadi murat yayinlarindan calismistim
Ama aof nin kitabinda daha guzel anlatiliyor bence.
Ya bizim okulun sistemine girince cikmis sorulari tiklayinca hic bir sey cikmiyor bende . Sendede oyle mi ?
Ayin sonuna kadar tip terimleri haric butun dersleri bitirmem lazimm
Cok isimiz var cooooook
Ilk calistigin icin oyle2.ünitesindeyim şimdi kafam durdu marjinal dönüşüm oranı cart curt error haldeyim şuan
Ben daha yeni yeni calısmaya basladıgım için çıkmıs sorulara cok bakmadım canım sisteme girmedim bile yani.
Ilk calistigin icin oyle
Bugun calistigini yarin tekrar calis daha iyi kavrayacaksin =)
Aynen bende ilk okuduğumda resmen no signal çıkıyor gözlerimde ertesi gün daha iyi sindiriliyor ayrıca kesinlikle sisteme girip konu özeti ve sorularla öğrenelim kısımlarına bakmalısın daha iyi anlaşılıyor
Kolay gelsin canimmSelam arkadaşlar birkaç gündür ara vermek zorunda kaldım. yarından itibaren tüm hızla başlıyorum inş. hatta şimdi cayimi da aldım hadi birlikte çalışalım. Sosyal politika ilk iki ünite bitmişti şimdi tekrar zamanı. ..yarın da yeni üniteye geçeceğim.
Super tatlimm♡♡ yarinda tekrar et calistiklariniŞimdi video olarak izleyince anladım ya cok şükür.
Ben 2 saat sonra gidecegim umarim sira yokturKızlar öğrenci kimlik kartını alan var mı bugün? Nasıl alıyoruz açıklar mısınız, çok sıra var mıydı?
Acele etmene gerek yok illa bugün alınacak diye birşey yok :) sınavlarda zorunluluğu kalktı artık.Ben 2 saat sonra gidecegim umarim sira yoktur
Hem islerim vardi gitmisken halledeyim diyorum bulcam =)Acele etmene gerek yok illa bugün alınacak diye birşey yok :) sınavlarda zorunluluğu kalktı artık.
Ne yazmışlar.:)Hem islerim vardi gitmisken halledeyim diyorum bulcam =)
Az once telime uniden mesaj geldi
4 yanlis 1 dogru mevzusuyle ilgili
Okuyunca bir kere daha yikildim shsnsbshsksjs :))
Degerli Ogrencimiz, Acikogretim Sisteminde coktan secmeli yapilan sinavlarda 4 yanlis cevap 1 dogru cevabi goturecektir.Ne yazmışlar.:)