2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Ben daha iktisata hiç başlamadım korkuyorum ondan Nasıl sence kolay mı
Ilk 2 unite tanimlarla geciyor diyebilirim
3. Unite grafik yorumlama cok eglenceli inan
4. Unitede formule dayali grafik ve islemsel bu son unitede zor degil aslinda iyi kavrayinca cozulmeyecek bir sey yok . Caliscaz artik napcaz =(
Bol bol tekrar yapmaya calisiyorum calistigim derslerin. mesela tibbi belgelemede bir kac sey unutmusun bugun tekrar edicem bu derside.
Birde sey ben iktisadi murat yayinlarindan calismistim
Ama aof nin kitabinda daha guzel anlatiliyor bence.
Ya bizim okulun sistemine girince cikmis sorulari tiklayinca hic bir sey cikmiyor bende . Sendede oyle mi ?

Ayin sonuna kadar tip terimleri haric butun dersleri bitirmem lazimm
Cok isimiz var cooooook

2.ünitesindeyim şimdi kafam durdu marjinal dönüşüm oranı cart curt error haldeyim şuan

Ben daha yeni yeni calısmaya basladıgım için çıkmıs sorulara cok bakmadım canım sisteme girmedim bile yani.

Aynen bende ilk okuduğumda resmen no signal çıkıyor gözlerimde ertesi gün daha iyi sindiriliyor ayrıca kesinlikle sisteme girip konu özeti ve sorularla öğrenelim kısımlarına bakmalısın daha iyi anlaşılıyor

Ilk calistigin icin oyle
Bugun calistigini yarin tekrar calis daha iyi kavrayacaksin =)

Şimdi video olarak izleyince anladım ya cok şükür.

Selam arkadaşlar birkaç gündür ara vermek zorunda kaldım. yarından itibaren tüm hızla başlıyorum inş. hatta şimdi cayimi da aldım hadi birlikte çalışalım. Sosyal politika ilk iki ünite bitmişti şimdi tekrar zamanı. ..yarın da yeni üniteye geçeceğim.

Kolay gelsin canimm

-24 Ekim-Pazartesi-

• Sosyal Hizmete Giriş (3/4)
  • Sosyolojiye Giriş (2/4)
  • İletişim Bilgisi (2/4)
  • Psikoloji (2/4)
  • Sosyal Politika (2/4)
  • Hukukun Temel Kavramları (1/3)
  • Türk Anayasa Hukuku (2/4)
En zorlandığım ünite bu oldu sosyal hizmette, ne kadar lafı dolandırmışlar, neyseki bitti bu gece sosyoloji tekrara başlar yarında yeni üniteye geçerim hayırlısıyla

Iktisad unite 1-2-3-4 bitmistir.
Sonunda oh be!
Aksam bastan sona tekrar yapicam..

Karti almaya sabah gidecektim dedim oglene kadar dersimi calisayim oyle giderimmm
Havada soguk sira yoktur insallah

Acele etmene gerek yok illa bugün alınacak diye birşey yok :) sınavlarda zorunluluğu kalktı artık.
Hem islerim vardi gitmisken halledeyim diyorum bulcam =)
Az once telime uniden mesaj geldi
4 yanlis 1 dogru mevzusuyle ilgili
Okuyunca bir kere daha yikildim shsnsbshsksjs :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…