- 15 Aralık 2013
- 15.519
- 35.619
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Havalardandır bence birde insan bıkıyor artık hergün bir uygulama değişiyor insanda heves falan kalmıyor.
eskiden mesela çıkmış sorulardan çok çıkarmış ama onuda değiştirdiler daha çok ilahiyat ve sosyal hizmetlerde çıkıyor diğer bölümlerde pek yok çıksada az çıkıyor.Mesela bilişim dersi çok basit görünüyor gibi kitapta ama sınava gelince sorular zorlaşıyor :)Aynen yaa... Mesela suan kaç soru cıkacağını bilmeden calısıyoruz. Geçmiş soruları inceledim mesela matematiğin, hep aynı tarz sorulmuş rakamlar değişmiş sadece. Ama şimdi soru sayısı artsa neler cıkar hiç bilmiyorum.
Günaydın calıskan hatunlarrrr
Bugün evdeyim ders calışmayı düşünüyorum bolll bol
Adını söylemek bile zorKolay gelsin kuzum
Ben mezun oldum 2 sene olacak sanırım, işletme mezunuyum
Ders çalıştın mı diye sorarsanız, çalışmadım hiç.
Genel bilgilerimle girdim.
Çan eğrisi sistemi gelmişti.
Genel ders notlarım 60-70 den aşagı degildi.
Ama sanırım sistem degişmiş diyorlar ne kadar dogru bilmiyorum.
Ders geçme alt sınırı 35 olmuş ve 4 yanlış 1 dogruyu götürüyormuş
evet sistem değişti 4 yanlış 1 doğruyu götürecek ders geçme alt sınır değil çan eğrisi alt sınır 25 ten 35 çıktı 35 alıncada geçemiyorsun ki diğer öğrencilerin notlarına bağlı çan eğrisi düşük olursa 35 le geçilir eğer yüksek olursa 50 ilede kalınıyor.Ben mezun oldum 2 sene olacak sanırım, işletme mezunuyum
Ders çalıştın mı diye sorarsanız, çalışmadım hiç.
Genel bilgilerimle girdim.
Çan eğrisi sistemi gelmişti.
Genel ders notlarım 60-70 den aşagı degildi.
Ama sanırım sistem degişmiş diyorlar ne kadar dogru bilmiyorum.
Ders geçme alt sınırı 35 olmuş ve 4 yanlış 1 dogruyu götürüyormuş
Anladım canımevet sistem değişti 4 yanlış 1 doğruyu götürecek ders geçme alt sınır değil çan eğrisi alt sınır 25 ten 35 çıktı 35 alıncada geçemiyorsun ki diğer öğrencilerin notlarına bağlı çan eğrisi düşük olursa 35 le geçilir eğer yüksek olursa 50 ilede kalınıyor.
geçen sene80- 85 alıp aa bile alamayanlar olmuş geçen sene sınavları iyice zorlaştırdılar.Teşekkür ederim.Anladım canım
Benim dönemde çan eğirisi alt sınırı 25'ti
60 aldıgım dersten AA aldıgım oldu :)
Ama haldır haldır ders hiç çalışmadım.
Genel olarak hep mantık yürüttüm soruları yaparken
Hepinize başarılar diliyorum
Hımm demek ki ben tam zamanında bitirmişim desene.geçen sene80- 90 alıp aa bile alamayanlar olmuş geçen sene sınavları iyice zorlaştırdılar.Teşekkür ederim.
Başarılar 3 yıl mı staj sürüyor.Hımm demek ki ben tam zamanında bitirmişim desene.
Çalışmak için zaman bulamıyordum ben ya.
Şimdi sırada s.m.m.m var
Evet canım 3 yılBaşarılar 3 yıl mı staj sürüyor.
hosbuldum..tesekkur ederim..Hoşgeldin . Bende 2.sınıfım 1. Sınıf kolaydır inş rahatlıkla geçersin.
Hosgeldin canimm
tsk ederim..hosbuldum..Ama yinede oturdum dersin basina
Kardiyovaskuler sistem calisiyorum en zor derse basladim artik sinava kadar anca biter
Yardımcı kitap kullanmadim ben çıkmış sorulara çalıştım bide kitaptan özet bölümleri ve ünite sonu sorulara çalıştım BB aldım 2 ders hariç hepsinden . Çok istikrarliyim ne aşağı düştüm nede yukarı çıkabildim BB den :)hosbuldum..tesekkur ederim..
kolay olmasini umuyorum..arapcada zorlaniyorum.ihl cikisli degilim..birde 4 /1 sinav sistemi cikti..cok calismak gerekiyor..hayirlisi bakalim..siz nasil gectiniz..ek ders aldinizmi..yardimci kitap vs..calisma duzeniniz nasildi..
tsk ederim..hosbuldum..
sizede kolay gelsin..bolumunuz ne merak ettim..☺
Zor be, 3,50 üstü hayal ederken kalıcam diye korkuyorumYıprandım, yıldım ezberden, 1 sosyoloji,2 türk anayasa hukuku, ezberliyorum ama uçuyo gidiyo sanki.. Ayrıca bulca cım, sormuşlar bugün soru sayısı 30a mı çıktı diye herhangi bir değişiklik yok demişler.. bakalım dediğin gibi artçak mı vizeye kadar yoksa direk millet kalsın diye mi bekliyorlar
Huy Meselesi kimlikler her ilde farklı tarihte mi çıkıyor acaba bana yarının tarihini verdiler inşaallah doğrudur. Bide kimliği almam için ne götürmem gerekiyor ?
Insallah canim =(Merhabalar arkadaslar, yeniden aranizdayim isletme 4. Sinif oldum. Cok sukur bu sene 6 dersim var sadece. İnsallah daha kolay gecer bu sene.
hosbuldum..tesekkur ederim..
kolay olmasini umuyorum..arapcada zorlaniyorum.ihl cikisli degilim..birde 4 /1 sinav sistemi cikti..cok calismak gerekiyor..hayirlisi bakalim..siz nasil gectiniz..ek ders aldinizmi..yardimci kitap vs..calisma duzeniniz nasildi..
tsk ederim..hosbuldum..
sizede kolay gelsin..bolumunuz ne merak ettim..☺
Bende sanki calistiklarimi unutuyormusum gibi geliyor
Ben kayit olurken
Okul kimligi boyutunda bir kagit verdiler bana.
Uzerinde 24 ekimde cikacagi yaziyordu.
O kagit ile bir tanede adimin soyadimin yerlestigim bolumun yazili oldugu bir belge vardi. Benden 2 tane belge aldi adam.
Sonra listeden ismimi buldu imza attirdi o kadar..