2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Bnde şeytanın bacağını kırdm çalştm bugün islamda inanç esasları ve islam sanat tarihi ilk konuları bitrdm şükür
:kahve::anneadayı:

-18 Ekim-Salı-
  • Sosyal Hizmete Giriş (2/4)
  • Sosyolojiye Giriş (2/4)
  • İletişim Bilgisi (2/4)
  • Psikoloji (2/4)
  • Sosyal Politika (2/4)
  • Hukukun Temel Kavramları (1/3)
  • Türk Anayasa Hukuku (1/4)
Az önce hukuk ünite 3'ü tamamladım az buçuk dinlenip, sonra EN SEVDİĞİM ders olan Türk Anayasa Hukukuna:kusmuk: geçicem. Temel Bilgi Teknolojilerini listeden çıkardım 90% ihtimalle öyle bir dersim yok, önce bölümdeki diğer insanlara bugünde arayıp öğrenci temsilcimle konuştum 3 kez kontrol etti sorumlu olduğum derslere dahil değil, büyük ihtimalle büroda yanlışlıkla vermişlerdir dedi..:işsiz: Neyse bakalım 40 günden az kaldı hatırlatayım dedim :KK56:
e-kampüste görünüyor mu bilişim dersi bütün bölümlerde ortak ders olur genelde.Kitap vermişse vardır yanlışlıkla vereceklerini zannetmem sonuçta onların elinde liste oluyor.Senin adına sistemde gözüküyor onlarda.

Kolay gelsin ne güzel başlamışsınız çalışmaya bende başlayacağım artık. Gerçi aöf dışı başka bir sınava daha hazırlanıyorum. Nasıl vakit bulacağım muamma:KK70:
Bende 2. üniversite olarak işletme okuyorum.

e-kampüste görünüyor mu bilişim dersi bütün bölümlerde ortak ders olur genelde.Kitap vermişse vardır yanlışlıkla vereceklerini zannetmem sonuçta onların elinde liste oluyor.Senin adına sistemde gözüküyor onlarda.
Hayır e kampüste de yok. Sorduğum diğer 1. Sınıflarda da yok. Öğrenci temsilcisinin kontrol ettiği kadarıyla sistemdeki yok.. neyse bakalım sınav belgesinde yazar mı hangi gün hangi dersler var sınavda? En kötü ihtimalle sınav belgemi alınca varsa çalışırım hızlıca

Hayır e kampüste de yok. Sorduğum diğer 1. Sınıflarda da yok. Öğrenci temsilcisinin kontrol ettiği kadarıyla sistemdeki yok.. neyse bakalım sınav belgesinde yazar mı hangi gün hangi dersler var sınavda? En kötü ihtimalle sınav belgemi alınca varsa çalışırım hızlıca
yazar ama sınav belgesi geç çıkar normalde sınavdan 1 hafta önce çıkar ama geçen sene 3-4 gün kalamı ne çıkmıştı.

Kızlar 4 yanlışın 1 doğruyu götürmesi bu dönem kesinleşti bu gün fb daki sayfalarından duyuru yapılmış herkes isyanlardaEn Büyük KK

Ay nasıl bize denk geldi böyle bir sey aklım şaşıyor :KK70:
Aslında cok da üzülmedim ya çalışan değil de benden daha iyi atan gecebiliyordu, bir bakıma iyi oldu. Şimdi gercekten çalışan emek verenler gececek.
Ben geçen sene attımda ne oldu her derste değil tabi :KK70: doğru düzgün tutmadı bile :KK70: tutturanlar tutturuyor ama.Soru sayısı çoğalacak o zaman her ders 20 soruydu.

Ben geçen sene attımda ne oldu her derste değil tabi :KK70: doğru düzgün tutmadı bile :KK70: tutturanlar tutturuyor ama.Soru sayısı çoğalacak o zaman her ders 20 soruydu.

Ya benim de öyle valla hiç tutturamıyordum ben de, atmak da bir sanat :KK70:
Ya ama burda resmen bir haksızlık cıkıyor ortaya.
Gecen sene ve öncesinde mezun olup bitirenlerle, atmadan gercekten calısarak bugunden itibaren mezun olanlar bir mi olacak şimdi?

Ya benim de öyle valla hiç tutturamıyordum ben de, atmak da bir sanat :KK70:
Ya ama burda resmen bir haksızlık cıkıyor ortaya.
Gecen sene ve öncesinde mezun olup bitirenlerle, atmadan gercekten calısarak bugunden itibaren mezun olanlar bir mi olacak şimdi?
Mezuniyet zorlaşak artık bakalım nasıl olacak kaç soru olacak 20 soru olsa ders başı 4 yanlış 1 doğruyu nasıl götürecek.

Oha yani anadolu universiteside mi 4 yanlis 1 doguruyu goturur sekilde sınav yapacak vay anasini be
Evet anadolu üniversitesi,erzurum atatürk üniversites ve istanbul üniversitesi.Üniversitelerden kaynaklı değilmiş yök istemiş.

Evet anadolu üniversitesi,erzurum atatürk üniversites ve istanbul üniversitesi.Üniversitelerden kaynaklı değilmiş yök istemiş.
Şansa kadere bak :KK70:
Her işin zoruna denk gelirim zaten :110:

Neymiş acaba bunu istemekteki amaçları. Egitim sistemini duzeltin diyolar ya cok yanlıs anlamıslar onlar örgünü düzenleyin diyor. Bunlar aöfyle ugrasiyor :deli:

Şansa kadere bak :KK70:
Her işin zoruna denk gelirim zaten :110:

Neymia acaba bunu istemekteki amaçları. Egitim sistemini duzeltin diyolar ya cok yanlıs anlamıslar onlar örgünü düzenleyin diyor. Bunlar aöfyle ugrasiyor :deli:
ygs gibi oldu :KK70: kısıtlama geliyor artık aöf ye herkes giremiyecek ve mezun veremeyecek fazla.Eskiden kontenjan ve taban puan yoktu şimdi her ikiside var.Eskiden lisans tamamlamak sınavsızdı şimdi dgs şartı getirildi.

X