- 4 Aralık 2012
- 1.638
- 1.491
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Merhaba arkadaşlar. Sosyal hizmetler staj dosyası paylaşabilecek arkadaşlar var mı acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
e-kampüste görünüyor mu bilişim dersi bütün bölümlerde ortak ders olur genelde.Kitap vermişse vardır yanlışlıkla vereceklerini zannetmem sonuçta onların elinde liste oluyor.Senin adına sistemde gözüküyor onlarda.-18 Ekim-Salı-
Az önce hukuk ünite 3'ü tamamladım az buçuk dinlenip, sonra EN SEVDİĞİM ders olan Türk Anayasa Hukukuna geçicem. Temel Bilgi Teknolojilerini listeden çıkardım 90% ihtimalle öyle bir dersim yok, önce bölümdeki diğer insanlara bugünde arayıp öğrenci temsilcimle konuştum 3 kez kontrol etti sorumlu olduğum derslere dahil değil, büyük ihtimalle büroda yanlışlıkla vermişlerdir dedi.. Neyse bakalım 40 günden az kaldı hatırlatayım dedim
- Sosyal Hizmete Giriş (2/4)
- Sosyolojiye Giriş (2/4)
- İletişim Bilgisi (2/4)
- Psikoloji (2/4)
- Sosyal Politika (2/4)
- Hukukun Temel Kavramları (1/3)
- Türk Anayasa Hukuku (1/4)
Hayır e kampüste de yok. Sorduğum diğer 1. Sınıflarda da yok. Öğrenci temsilcisinin kontrol ettiği kadarıyla sistemdeki yok.. neyse bakalım sınav belgesinde yazar mı hangi gün hangi dersler var sınavda? En kötü ihtimalle sınav belgemi alınca varsa çalışırım hızlıcae-kampüste görünüyor mu bilişim dersi bütün bölümlerde ortak ders olur genelde.Kitap vermişse vardır yanlışlıkla vereceklerini zannetmem sonuçta onların elinde liste oluyor.Senin adına sistemde gözüküyor onlarda.
yazar ama sınav belgesi geç çıkar normalde sınavdan 1 hafta önce çıkar ama geçen sene 3-4 gün kalamı ne çıkmıştı.Hayır e kampüste de yok. Sorduğum diğer 1. Sınıflarda da yok. Öğrenci temsilcisinin kontrol ettiği kadarıyla sistemdeki yok.. neyse bakalım sınav belgesinde yazar mı hangi gün hangi dersler var sınavda? En kötü ihtimalle sınav belgemi alınca varsa çalışırım hızlıca
Bakalım artık diğer kitapları hızlıca bitirirsem bakarımyazar ama sınav belgesi geç çıkar normalde sınavdan 1 hafta önce çıkar ama geçen sene 3-4 gün kalamı ne çıkmıştı.
evet şimdi baktım artık mezun olan sayısı azalır.Kızlar 4 yanlışın 1 doğruyu götürmesi bu dönem kesinleşti bu gün fb daki sayfalarından duyuru yapılmış herkes isyanlarda
Ben geçen sene attımda ne oldu her derste değil tabi doğru düzgün tutmadı bile tutturanlar tutturuyor ama.Soru sayısı çoğalacak o zaman her ders 20 soruydu.Ay nasıl bize denk geldi böyle bir sey aklım şaşıyor
Aslında cok da üzülmedim ya çalışan değil de benden daha iyi atan gecebiliyordu, bir bakıma iyi oldu. Şimdi gercekten çalışan emek verenler gececek.
Ben geçen sene attımda ne oldu her derste değil tabi doğru düzgün tutmadı bile tutturanlar tutturuyor ama.Soru sayısı çoğalacak o zaman her ders 20 soruydu.
Mezuniyet zorlaşak artık bakalım nasıl olacak kaç soru olacak 20 soru olsa ders başı 4 yanlış 1 doğruyu nasıl götürecek.Ya benim de öyle valla hiç tutturamıyordum ben de, atmak da bir sanat
Ya ama burda resmen bir haksızlık cıkıyor ortaya.
Gecen sene ve öncesinde mezun olup bitirenlerle, atmadan gercekten calısarak bugunden itibaren mezun olanlar bir mi olacak şimdi?
Evet aldım haberi bi arkadaştan .evet şimdi baktım artık mezun olan sayısı azalır.
Oha yani anadolu universiteside mi 4 yanlis 1 doguruyu goturur sekilde sınav yapacak vay anasini be
Evet anadolu üniversitesi,erzurum atatürk üniversites ve istanbul üniversitesi.Üniversitelerden kaynaklı değilmiş yök istemiş.Oha yani anadolu universiteside mi 4 yanlis 1 doguruyu goturur sekilde sınav yapacak vay anasini be
Şansa kadere bakEvet anadolu üniversitesi,erzurum atatürk üniversites ve istanbul üniversitesi.Üniversitelerden kaynaklı değilmiş yök istemiş.
ygs gibi oldu kısıtlama geliyor artık aöf ye herkes giremiyecek ve mezun veremeyecek fazla.Eskiden kontenjan ve taban puan yoktu şimdi her ikiside var.Eskiden lisans tamamlamak sınavsızdı şimdi dgs şartı getirildi.Şansa kadere bak
Her işin zoruna denk gelirim zaten
Neymia acaba bunu istemekteki amaçları. Egitim sistemini duzeltin diyolar ya cok yanlıs anlamıslar onlar örgünü düzenleyin diyor. Bunlar aöfyle ugrasiyor