- 24 Ağustos 2016
- 3.623
- 27.687
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Canım hemsirelikte örgun olursa var ama ataturkte tamamlama yaparken yok diye biliyorum. Anadoluda hemsirelik tamamlama var mi bilmiyorum.Seçersin dgs ile ya örgüne yada aöf yerleşirsin zaten tek bir yer.Hemşirelikte uygulama olmayacak mı peki nasıl olacak.Çocuk gelişimi daha iyi diye biliyorum atama olarak.Ögretmenlik için sağlık alanlarıda iyi diyorlar.
Anadolu üniversitesinde stajda var 2.sınıfta hemen yap 1.sınıf biter bitmez başvur staja tarihlerini takip et derslerini versende staj yapmadığın takdirde diplomanı alamazsın.
Düz lise için 90 ve üzeri diyorlar mübaşirlikte mülakatta var.Eşin ögretmen mi.
Seneye yapmazsan dönemin uzar okul 3 yıla çıkar.2.sınıfta dgs girsen bile çocuk gelişimini tercih edemezsin çünkü diplomanı vermezler.Canım hemsirelikte örgun olursa var ama ataturkte tamamlama yaparken yok diye biliyorum. Anadoluda hemsirelik tamamlama var mi bilmiyorum.
Cocuk gelisiminde seneye staja gdemem cunku benimde bebegim 1 yasinda olacakonuda goturmem gerek kabul etmezler herhalde
Esim istatistikci canım. Hemde aof isletme okudu.
Mülakat var ama oda önemli.Adalet mi bitirdin eğer öyleyse niye önlisans olarak girmedin.Canim mubasirlikte liseye degilde yazdigin kelime sayisina dikkat etmiyorlar mi ben oyle okudum netten.
Basvuru sartida 70 ustu birde adelet okuyanlara oncelik var diye biliyorum.
yok canım bitirmedim adalet. Genelde torpil donuyor diyorlar ama hayirlisi olsun bakarsin olur. Sansimizi denemek lazim diye dusunuyorum canim.Mülakat var ama oda önemli.Adalet mi bitirdin eğer öyleyse niye önlisans olarak girmedin.
DGS puanlarını bilmiyorum klavuz yayınlandıysa ösym den bakarsın.Bebisimide goturebilmem lazim yada duzcede yapicam kv bakicak ancak öyle olur staj donemi kac ay surer ki
Tesekkur ederim canım bilgiler icin istanbul univ. Oldugunu bilmiyordum iyi oldu ogrendigim onlarin aof puanlari ne kadar bir fikrin var mi. Dgs icin bulamadim ben onlari
Tamam canim cok tesekkur ederim bilgiler icin :)DGS puanlarını bilmiyorum klavuz yayınlandıysa ösym den bakarsın.
aa dhbt ye mi giriyosunn??Ben de ne yapacagimi şaşırdım 3 hafta arka arkaya sınavım olacak . Önce kpss sonraki hafta aof sınavı sonraki hafta dhbt ve henüz kitapları almadim oyyy ben nerelere gidem.
Evet o dersleri illaki vermek gerekiyor. Eşimin 2013 bahar doneminden kalan dersleri vardı. Gecen sene verdide öyle bitti okulu. Derslerini ekle canim biran önce vermeye bakİyi akşamlar hanımlar
Bugun kaydımı yeniledim . Kitaplarımı aldım ama başına ne geldi
Şindi biz 5 arkadaş kitaplarımızı alacakken ikimizin 2 ders kitabı eksik çıktı onların 8 dersi kitabı var bizim 6 .
Sonra ögrendikki ikinizin geçen yıldan 1.sınıftan arapça 1 den dersiniz kalmıştı .
Şimdi bulcam eger ben parayı yatırmadan ders seçimine bakıp o dersleride eklesem olurmuydu ? Tekrar kayıt yerine gittim dediki : 6-7 ekimde mazeretli ders seçimi var dedi o zaman girip o dersleride ekliycekmişim , eklemezsen seneye kalırmış 1 sene daha uzarmış okul
Bu dogrumu bir bilgin varmı ?
Sorun ordaya işte. Para yatırıp kaydı yeniledikten sonra ders şeçme sadece 6-7 ekimde varmış şu an eklenmiyor malesefEvet o dersleri illaki vermek gerekiyor. Eşimin 2013 bahar doneminden kalan dersleri vardı. Gecen sene verdide öyle bitti okulu. Derslerini ekle canim biran önce vermeye bak
Canım 6 7 ekimde eklesin sınavlar kasımda degil miSorun ordaya işte. Para yatırıp kaydı yenikedikten sonra ders şeçme sadece 6-7 ekimde varmış şu an eklenmiyor malesef.
Maşallah kuzumBir kaç gündür sosyal hizmete girişle uğraşıyorum, hayırlısıyla bu gece okumamı bitirip not çıkarmaya başlayacağım, biraz kalın 1. üniteye göre çoğunluk edebiyat, gerekli bilgiler kırıntı gibi içinde o yüzden çok sürmez. Dün mola verdim kendime bayağıdır aralıksız çalışıyorum iyi geldi zihnim yorulmuş. Yarın ya da öbür gün sosyoloji ünite2'ye (11. ünitem olacak) geçicem. Bütün kitaplar 8 ünite ve 4'erden sorumlu olacaksak daha 21 ünitem kalıyor çalışmak için
abla sorunun cevabını bilmiyorum ama biz bu dönem 8 dersten sorumlu değil miyiz?neden 6 kitap veriyolar ki?ben daha kitapları almadım da.hatta internetten kayıt bile yapmadan direkt para yatırdım.yanlış mı yaptımİyi akşamlar hanımlar
Bugun kaydımı yeniledim . Kitaplarımı aldım ama başına ne geldi
Şindi biz 5 arkadaş kitaplarımızı alacakken ikimizin 2 ders kitabı eksik çıktı onların 8 dersi kitabı var bizim 6 .
Sonra ögrendikki ikinizin geçen yıldan 1.sınıftan arapça 1 den dersiniz kalmıştı .
Şimdi bulcam eger ben parayı yatırmadan ders seçimine bakıp o dersleride eklesem olurmuydu ? Tekrar kayıt yerine gittim dediki : 6-7 ekimde mazeretli ders seçimi var dedi o zaman girip o dersleride ekliycekmişim , eklemezsen seneye kalırmış 1 sene daha uzarmış okul
Bu dogrumu bir bilgin varmı ?
Seninde geçen dönemlerden dersin kalmışmıydı ?abla sorunun cevabını bilmiyorum ama biz bu dönem 8 dersten sorumlu değil miyiz?neden 6 kitap veriyolar ki?ben daha kitapları almadım da.hatta internetten kayıt bile yapmadan direkt para yatırdım.yanlış mı yaptım
anladım.yok abla kalmamıştı.Seninde geçen dönemlerden dersin kalmışmıydı ?
Netden kayıt yapmıyorsun zaten direk parayı yatırımca kaydın yenileniyor .
Evet 8 ders vardı bize 6 derten sorumluluk vermişler ankamadım yanisanırım ilk önemden arapça 1 den kalmıştım onun için krediyimi düşürdülerki aceba ankam veremedik . Şuan ders ekleyemiyorum sanırım para yatırmadan önce ekleniyormuş .6-7 ekimde 2 günlüğüne mazeretli ders ekleme varmış ogun ekleyin dedi bayan . Eklemezsem 1 sene daha uzayacak
Yok yok merak etmeanladım.yok abla kalmamıştı.
teknoloji yok mu bu sene?