2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Arkadaşlar ben dün İstanbul ünv çocuk gelişimi bölümüne kayıt yaptırdım bu bölümde okuyan var mı dersleri nerden nasıl takip edicez kitap alıcaz mı

b
Arkadaşlar ben dün İstanbul ünv çocuk gelişimi bölümüne kayıt yaptırdım bu bölümde okuyan var mı dersleri nerden nasıl takip edicez kitap alıcaz mı
bende yaptisammi diye dusundum sonra vazgectim.
cocuk gelisimi mezunu olacaksin iste neguzel. 30 dan sonra tekrar basa sarmak istemedim ben valla 4. sinif derslerimi veriyim dedim.

kitaplari bilemiycemde
vizeleri tam bilmiyorum ama internetten yapilacakmis diye duydum ben ama . finallerde sinav olacakmis ama dogru ama yanlis bilemiycem

İnternet sistemine otamatik yüklüyorlar elektronik olarak kitaplarınızı öğrenci sisteminden,sınavlar okullarda yapılıyor.

merhaba kizlar
yuksek lisans hak. bilgisi olan varmi .
alan disi yuksek lisansta acikogretime hak veriliyomu ozel universitede. birde 8 bin tl falan yaziyo bu 3 donemin parasi dimi.
Yüksek lisans yaparsınız ister tezli ister tezsiz örgün mezunları ile aynı hakka sahipsiniz,formasyon bile alabilirsiniz

Yüksek lisans yaparsınız ister tezli ister tezsiz örgün mezunları ile aynı hakka sahipsiniz,formasyon bile alabilirsiniz
formasyon alsam neolcak ki sira olarak 2. durumda olmayacakmiyim. atamada yas 33 .. 35 olana kadar biseyler yapmaya calismak istiyorum

tamam mesela turk dili yada cocuk gelsimi yuksek lisans yaptim. tezsiz formasyon da aldim. ne yapabilirim.
bilmiyorum . kendi kendime biseylere cabaliyorum iste bilmiyorum soracak kimse de yok. bilginiz varsa yardimci olursaniz. sevinirim

formasyon alsam neolcak ki sira olarak 2. durumda olmayacakmiyim
Sıra olarak 2.durumda derken örgün okuyan öğrencilerle mi tabiki öyle birşey yok,aynı hakka sahipsiniz,formasyon alınca öğretmen olursunuz,yüksek lisans yaparsınız,doktora yaparsınız,kpss alan sınavına girip uzman,müfettiş olursunuz.

ogretmenlik icin demistim 2. sira yi atama da yani 2. oncelik olmuyormuyuz o durumda

canim seni hazir bulmusken cevap vermedne gitme neolurr

ogretmenlik icin hangi alanda yuksek lisans yapmam lazim sinif ogretmeni olabilmek icin...oyle bisey yok biliyodum. hani tamam turk dili mat falan var o tamam yuksek lisans yapiliyo formasyon alip atanirsan ogretmen oluyosunda.
sinif ogretmenligi icin mumkunmu acaba

ogretmenlik icin demistim 2. sira yi atama da yani 2. oncelik olmuyormuyuz o durumda
Hayır aynı hakka sahipsiniz kazanırsanız öğretmen olursunuz,2.sıra diye birşey olmuş olsa aöf ye türk dili,felsefe,sosyoloji,tarih vs gibi bölümleri açmazlardı.

Yüksek lisans değil de formasyon al bölümünden kayıt zamanı takip edersin muhasebe ve finansman öğretmenliği için şansını denersin,öğretmenlik için lisans dereceni baz alıyorlar diye biliyorum,yüksek lisans yaparsan da üniversitede kalma şansın olur ama onun için tezli gerek sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…