- 28 Ocak 2009
- 33.614
- 54.381
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #3.241
Öğretmenlik için evet önce formasyon öğretmenlikte lisans baz alınıyor yazmıştım yüksek lisans yaparsan okulda kalırsın,çocuk gelişimine kayıt ol aöf den 4 yıllık istanbul üniversitesi açtı.simdi sen diyince baktim once formasyon alacak lazimmis sonra yuksek lisans a sinif ogretmenligine bile kabul eden uni. var
ama sehir disi.(
kismet. cok sagol cvp icin. enazindan ogrenmis oldum
1.sınıf mı Anadolu mu yeni kayıtta ders seçimini üniversite yapıyor,sistem de görürsün 7 ders vardır.selamm dersleri nasıl ayarlıyoruz ben kayıt yaptırdım ama ders seçmedim nasıl seçecğeimi hiç anlamadım
Evet gördüm ben onu ama ayrıca seçmen gerekir mi diye kafam karıştı birinci sınıf anadolu ünv adalet evet:)1.sınıf mı Anadolu mu yeni kayıtta ders seçimini üniversite yapıyor,sistem de görürsün 7 ders vardır.
canim cocuk gelisimi olunca devlete atnamiyosunki gene gene formasyin vs. lazim oluyomus. anaokulu ogretmenligi devlete ataniyomusss...cevap icin cok sagolllllllÖğretmenlik için evet önce formasyon öğretmenlikte lisans baz alınıyor yazmıştım yüksek lisans yaparsan okulda kalırsın,çocuk gelişimine kayıt ol aöf den 4 yıllık istanbul üniversitesi açtı.
Ben sadece 3. Sınıfı aldım4. Sınıf alsam zor olucak bitireyim Sora acelemiz yok :)selamm dersleri nasıl ayarlıyoruz ben kayıt yaptırdım ama ders seçmedim nasıl seçecğeimi hiç anlamadım
Formasyon alirsin devlet icin formasyon alirsan atanirsin kim dedi atama yok diye.canim cocuk gelisimi olunca devlete atnamiyosunki gene gene formasyin vs. lazim oluyomus. anaokulu ogretmenligi devlete ataniyomusss...cevap icin cok sagolllllll
Yok secme yapmiyacaksin secilmis zaten dersin.Evet gördüm ben onu ama ayrıca seçmen gerekir mi diye kafam karıştı birinci sınıf anadolu ünv adalet evet:)
evet iste bende onu dedim gene formasyon lazim canimFormasyon alirsin devlet icin formasyon alirsan atanirsin kim dedi atama yok diye.
Ayrica ozellerde de yaparsin
Ozellerde formasyon sarti aramiyorlar diye biliyorum.evet iste bende onu dedim gene formasyon lazim canim
aynen canim ama devlet iste saatin belli tatillerin var. en iyisi devlette calismak bayan icinOzellerde formasyon sarti aramiyorlar diye biliyorum.
Anadolu heralde sizinSınav sonuçları açıklandı
Matematik kalkmış yerine yeni bu ders verilmiş matematik yerine bunu alacaksınız hangi bölümdü.Eki Görüntüle 2214003 Ya lütfen biri bana bunu açıklayabilir mi? Uzunca zamandır hiç bakmadım matematik kalmıştı. Şimdi bakayım dedim 1. Yarıyıl genel matematikten kaldı görünürdü şimdi ise matematik tablodan uçmuş gitmiş hiç almadığım bu ders gelmiş yerine... Hiç anlamadım ne oluyor?
Muhasebe ve vergi uygulamalarıMatematik kalkmış yerine yeni bu ders verilmiş matematik yerine bunu alacaksınız hangi bölümdü.