2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Merhaba arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var.grupta yeniyim konulara baktim sanirim beceremedim cocukla universite orgun okunurmu gibi basliklar aradim pek aradigimi bulamadim.acikogretimden 2.universite okumak istiyorum.bitiren arkadaslarim hangi bolumleri onerirsiniz ve is imkani varmi? Meslek sahibi olup calismam lazim kizim icin kendim icin.2 yillik halkla iliskiler ve tanitim mezunuyum faruk sarac tmyo da okudum.lisanla halkla iliskileri tamamlamayi ve 2.olarakla aof okumayi dusunuyroum

Merhaba arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var.grupta yeniyim konulara baktim sanirim beceremedim cocukla universite orgun okunurmu gibi basliklar aradim pek aradigimi bulamadim.acikogretimden 2.universite okumak istiyorum.bitiren arkadaslarim hangi bolumleri onerirsiniz ve is imkani varmi? Meslek sahibi olup calismam lazim kizim icin kendim icin.2 yillik halkla iliskiler ve tanitim mezunuyum faruk sarac tmyo da okudum.lisanla halkla iliskileri tamamlamayi ve 2.olarakla aof okumayi dusunuyroum
Bende iki çocukla aöf çocuk gelişimi okudum cnm.. iş imkanı olarak şu an için ücretli öğretmenlik yapabilirim ama çalışmayı düşünmüyorum çocuklar büyüyene kadar :KK66:

IMG-20180809-WA0000.jpg

Arkadaşlar ilahiyat tamamlama tercihleri bugün basladi çocuk gelişimi bölümü de saglik bölümü sayılıyor tercihlerinizi yapabilirsiniz ben yaptım
Acikogretim olarak mı devam ediliyor acaba? İlahiyatin açık öğretim i yok çünkü uzaktan eğitimi var. Acaba o şekilde mı devam olacak?

Arkadaşlar merhaba Aöf dijital kitaba geçiyormuş artık hepimize birer tablet lazım olacak gibi görünüyor . Aslında kitaptan çalışmayı çok seviyordum hem kitap kokusu hem de önemli yerlerin altını renkli kalemlerle çiziyordum sayfalara post it yapıştırıyordum böyle bir karar almışlar bakalım mezun olasıya daha ne değişiklikler olacak ..

Arkadaşlar merhaba Aöf dijital kitaba geçiyormuş artık hepimize birer tablet lazım olacak gibi görünüyor . Aslında kitaptan çalışmayı çok seviyordum hem kitap kokusu hem de önemli yerlerin altını renkli kalemlerle çiziyordum sayfalara post it yapıştırıyordum böyle bir karar almışlar bakalım mezun olasıya daha ne değişiklikler olacak ..
Cnm geçen sene bana bazı kitapları vermedi aöf ellerinde yoktu.. bende int tablete indirdim kitapları. İyi yönü de var kötü yönüde.. iyi yönü kk ya girer gibi ders çalışıyorsun.. tabletin kendi ışığı var o yüzden gece çocukları uyarırken bile çalışma imkanı var :KK66: her yere yanında çok rahat taşıyabiliyorsun..

Kötü yönleri sen saymışsın zaten.. kitabın tadı başka :KK66:

Ben yaptım cnm.. ama staj olarak geçmiyor. Kurumsal uygulama dersi olarak geçiyor..
teşekkür ederim cevapladığın için.baya bir sorum var da benim=)
bunun bir vakti var mı öncelikle.yapmadan mezun olamıyoruz ilk dönemde mi ikinci dönemde mi isteğe bağlı mı nasıl?
bi de önceden istediğin özel bi kurumda da yapılabiliyodu sanırım şu an devlet okullara atıyomuş öyle mi?
kaç gün saat kaçla kaç arası yaptın?

teşekkür ederim cevapladığın için.baya bir sorum var da benim=)
bunun bir vakti var mı öncelikle.yapmadan mezun olamıyoruz ilk dönemde mi ikinci dönemde mi isteğe bağlı mı nasıl?
bi de önceden istediğin özel bi kurumda da yapılabiliyodu sanırım şu an devlet okullara atıyomuş öyle mi?
kaç gün saat kaçla kaç arası yaptın?
Ben eskişehir anadolu üni çocuk gelişimi okudum. 4. Yani son dönem yapıyorsun.. okul kendi rehber öğretmenini de sana yakın olan bir devlet anaokulunda okul ayarlıyor.. rehber öğretmeninle gidip konuşuyorsun o sana hangi gün hangi saatler arasında gelmen gerektiğini söylüyor.. ben perşembe 12.30-17.00 arasında yaptım. Staj dışında haftalık ödev yüklüyorsun eportfolyo sitesine..

Malesef bu stajı yapmazsan kurumsal uygulama dersinden kalırsın ve mezun olmazsın..

Ben eskişehir anadolu üni çocuk gelişimi okudum. 4. Yani son dönem yapıyorsun.. okul kendi rehber öğretmenini de sana yakın olan bir devlet anaokulunda okul ayarlıyor.. rehber öğretmeninle gidip konuşuyorsun o sana hangi gün hangi saatler arasında gelmen gerektiğini söylüyor.. ben perşembe 12.30-17.00 arasında yaptım. Staj dışında haftalık ödev yüklüyorsun eportfolyo sitesine..

Malesef bu stajı yapmazsan kurumsal uygulama dersinden kalırsın ve mezun olmazsın..
peki perşembe günü gittim demişsin.kaç perşembe boyunca gittin?
bir de kendi ilçemde değil de başka bir ilçede veya ilde yapmak istesem böyle bir hakkım yok mudur?

peki perşembe günü gittim demişsin.kaç perşembe boyunca gittin?
bir de kendi ilçemde değil de başka bir ilçede veya ilde yapmak istesem böyle bir hakkım yok mudur?
13 hafta ama telafi haftası fln var.. okul atıyor yapacak bişi yok o konuda.. daha 4.dönem.. şimdiden panik yapma :KK66:

merhaba arkadaşlar istanbul üniversitesi ilitama yerleştim lisans tamamlama sonuçları bugün açıklandı. İlk tercihim geldi yeni öğrencilik yeni heyecan herkese başarılar dilerim:kahve:

merhaba arkadaşlar istanbul üniversitesi ilitama yerleştim lisans tamamlama sonuçları bugün açıklandı. İlk tercihim geldi yeni öğrencilik yeni heyecan herkese başarılar dilerim:kahve:
Hayırlı olsun fatma , senin puanların çok iyiydi :KK66:
Ben tek tercih yapmıştım ankara ilahiyat oda gelmedi , seneye bakalım inş.

Teşekkür ederim sağ ol ben hiç DGS girmedim sanki gençlere haksızlık olacak gibi düşündüm diploma notum 3.67 idi orgun eğitim uzaktan her yer geliyordu arkadaşlarım giremedi ona üzüldüm sağlık olsun seneye girersin bu yolda emek veren herkese başarılar diliyorum

merhaba kizlar
yuksek lisans hak. bilgisi olan varmi .
alan disi yuksek lisansta acikogretime hak veriliyomu ozel universitede. birde 8 bin tl falan yaziyo bu 3 donemin parasi dimi.

Son düzenleme:
X