- 23 Kasım 2010
- 1.343
- 1.233
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #3.181
Aynen bende finaller 1 hafta öne geldi yaa.. motivasyonum çok düştüBenim notlar 83,75
85
82.50
63,75
51,75
43,75 fena değil eskiden çok çalışıyordum bu bölüm de enerjinin kalmadı finallere çalışmaya başlamadım bugün yarın diye erteliyorum
Kızlar nasıl gidiyoo??
Yaa bende heyecanla bekliyorum.. hepsinden geçersem mezun oluyorum inş..Allah seni ben de sınav sorularının cevapları açıklandı sandımBeklemedeyim ben hippo sen nasılsun neler yapıyorsun?
Yaa bende heyecanla bekliyorum.. hepsinden geçersem mezun oluyorum inş..
Öyle oluyo genelde ama inş..Aaa ne güzel haber canım. Darısı benim başıma 2 yılım daha var benim :) Bu dönem 3. Sınıfın derslerinden biraz almıştım , önümüzdeki dönem de öyle yapmayı planlıyorum . Keşke baştan yapsaydım belki daha çabuk biterdi sağlık olsun . Sonuçlar haftaya açıklanır artık herhalde ?
Tiramisu35 senin sonuçlar nasıl??
Çocuk gelişiminden neden vazgeçtin??Ben de önümüzdeki yıl sınava girip dört yillik sosyal hizmetler yazacağım. Çocuk gelişimi düşünüyordum ama vazgeçtim. Sosyal hizmetler okuyanlar tavsiye eder mi? Zor bir bölüm mu?
Çok mezun var diye düşünüyorum. Bir de çalışmak istesem ancak yardımcı olarak alınıyor genelde anaokullarına o da çok cüzi bir miktarla. Tabi bu ise yıllarını verip anaokulu öğretmeni olmuşlar gözüm yerlerinde değil asla. Ama özel anaokulu ve kreşlerin gidişatı da çok hoşuma gitmiyor açıkçası. Sosyal hizmetler okuyup gönüllü olarak birşeyler yapmak istiyorum.Çocuk gelişiminden neden vazgeçtin??
Ben de son sınıfa gectim şükür.
Kpss'ye de basvurdum temmuzda sınav.
Ders calısmak bitmedi bana hala yani of.
KPSSde tam bölümümüz yok sanıyorum yoksa kadro vs açıldı mı ?
Cnm ben mezun oldum2016da direkt ybs icin kadro acmamıs
4001den girebiliyoruz b.sayar sertifikası alırsak
B.sayar işletmeni ve vhki memurluklarıydı sanırım alanlar ama cok az kadro var tabi.