2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

simdi sen diyince baktim once formasyon alacak lazimmis sonra yuksek lisans a sinif ogretmenligine bile kabul eden uni. var
ama sehir disi.:KK43:(
kismet. cok sagol cvp icin. enazindan ogrenmis oldum
Öğretmenlik için evet önce formasyon öğretmenlikte lisans baz alınıyor yazmıştım yüksek lisans yaparsan okulda kalırsın,çocuk gelişimine kayıt ol aöf den 4 yıllık istanbul üniversitesi açtı.

Öğretmenlik için evet önce formasyon öğretmenlikte lisans baz alınıyor yazmıştım yüksek lisans yaparsan okulda kalırsın,çocuk gelişimine kayıt ol aöf den 4 yıllık istanbul üniversitesi açtı.
canim cocuk gelisimi olunca devlete atnamiyosunki gene gene formasyin vs. lazim oluyomus. anaokulu ogretmenligi devlete ataniyomusss...cevap icin cok sagolllllll

canim cocuk gelisimi olunca devlete atnamiyosunki gene gene formasyin vs. lazim oluyomus. anaokulu ogretmenligi devlete ataniyomusss...cevap icin cok sagolllllll
Formasyon alirsin devlet icin formasyon alirsan atanirsin kim dedi atama yok diye.

Ayrica ozellerde de yaparsin

Merhaba kızlar ben ata aöf çocuk gelişimi birinci sınıf öğrencisiyim bölüm iki yıllık bunu dört yıla tamamlamak için düş sınavı olduktan sonra hangi bölümleri seçebilecem bilginiz var mi

B637AC53-27E7-4F62-8B58-78832EDF25CD.png
Ya lütfen biri bana bunu açıklayabilir mi? Uzunca zamandır hiç bakmadım matematik kalmıştı. Şimdi bakayım dedim 1. Yarıyıl genel matematikten kaldı görünürdü şimdi ise matematik tablodan uçmuş gitmiş hiç almadığım bu ders gelmiş yerine... Hiç anlamadım ne oluyor?

Eki Görüntüle 2214003 Ya lütfen biri bana bunu açıklayabilir mi? Uzunca zamandır hiç bakmadım matematik kalmıştı. Şimdi bakayım dedim 1. Yarıyıl genel matematikten kaldı görünürdü şimdi ise matematik tablodan uçmuş gitmiş hiç almadığım bu ders gelmiş yerine... Hiç anlamadım ne oluyor?
Matematik kalkmış yerine yeni bu ders verilmiş matematik yerine bunu alacaksınız hangi bölümdü.

X