- 16 Mayıs 2016
- 15.732
- 66.718
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #3.141
Büyük okulda .. kreş gibi bi yer olsaydı 1.5 yaşındaki oğlumı da yanımda götürecektim. .Anladım beceri işi vs yapacaksınız galiba çocukları kime bırakacaksın,tüm gün olur genel de,küçük çocuğu götürebilir misin acaba büyük okula gidiyordur.
Staj yapacağım okul belli oldu..
Küçük b ilçedeyim ben.. başka bi ilçeye çıktı ama..istanbul içi okullar belli olmadı cumaya kadar veya haftaya kalabilirmiş ilgilenenlere duyurayım bari
Küçük b ilçedeyim ben.. başka bi ilçeye çıktı ama..
Aynen bende.. bi bölüm daha okurum diyordum ama yok yaa.. senin bölüm neydi??Hayırlısı olsun artık hafta da bir gün zaten,bir çaresine bakarsınız,
ben bir bölüm daha okurum diyordum ama hiç enerjim kalmadı bu bitsin hayırlısıyla herkese başarılar...
sizinle aynı çocuk gelişimi daha önce de ilahiyat ve ev idaresi okudum ama hiç bu kadar enerjisiz olmamıştım hayırlısıyla bitsin artık diğer bölümleri hep yüksek onurla bitirdim her dönemi bunda sadace bir tane onur bölgesi aldım geçen dönem de bir dersten kaldımAynen bende.. bi bölüm daha okurum diyordum ama yok yaa.. senin bölüm neydi??
Stajı nasıl yapacaksınız??s
sizinle aynı çocuk gelişimi daha önce de ilahiyat ve ev idaresi okudum ama hiç bu kadar enerjisiz olmamıştım hayırlısıyla bitsin artık diğer bölümleri hep yüksek onurla bitirdim her dönemi bunda sadace bir tane onur bölgesi aldım geçen dönem de bir dersten kaldım
onunda etkisi var ama benimde enerjim kalmadı. benim okul da çok uzak tam 40 durak artık hayırlısı her haftada gozlem raporu adı altında ders var beş gün içinde göderilmesi gerekiyorStajı nasıl yapacaksınız??
Tabi eskiden 4 yanlış bi doğruyu götürmüyordu :)
Aynen o beni sinir etti. 3 gündür onla uğraşıyorumonunda etkisi var ama benimde enerjim kalmadı. benim okul da çok uzak tam 40 durak artık hayırlısı her haftada gozlem raporu adı altında ders var beş gün içinde göderilmesi gerekiyor
Çocuk gelişimciler... uygulamalı derse başladınız mı??
Ayy bana çok yorucu geliyo yaaBen başladım haftada bir gün anaokuluna gidiyorum çok eğlenceli geçiyor kendimi cennet bahçesinde gibi hissediyorum
Bizimki de öle.. ama hippo abla diye bi sarılıyorlar kuzular :))Bizim sınıf 25 kişi ama mutlaka dört beş kişi gelmiyor gerçekten yorucu ama çok keyifli gözlem raporu hazırlamak biraz zor çünkü konuyu toparlayıp ifade etme vs sıkıntıya sokuyor.
Bizimki de öle.. ama hippo abla diye bi sarılıyorlar kuzular :))
Ah hem de nasıl güzel geçiyor ben los angeles Amerikada zannediyordum ama meğerse melekler şehri anaokulundaymış o kadar masumlar ki böyle bir dünya olamaz çok yorucu ama kat be kat eğlenceli geçiyor benden hep çıkırtma istiyorlar o kadar güzel oluyor ki onların böyle yarım konuşmaları r'leri söyleyememeleri amlatmakla bitmezBen güzel ya siz yazdıkça özeniyorum keşke bizde de staj imkanı olsaydı