2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Baktım bugün tarih ve saati var da kafama takılan o üniversitenin öğrencileriyle beraber mi ders alicaz yoksa aöf öğrencilerine ait bi ders mi olacak

Arkadaşlar yardımcı kitap olarak murat yada egem kullanan varmı...
her ikisinide kullanan bilgisi olan varmı
egem için iyi diyenler var kararsız kaldım
Birde ek kaynak olarak murat yayınlarının konu anlatımlı test kitabini aldım. Pekte iyi sayilmaz. Okadar özet geçmiş ki soruları çözmeye kalktığınızda ben bu konuyu çalışmadım iyi okumadım herhalde diyorsunuz kobu dönüp bakınca soruyla alakalı hiçbir anlatım mevcut değil . Saçma ://

Bir üst yorumda düşüncemi yazmıştım ben. Yine de siz bilirsiniz.

Baktım bugün tarih ve saati var da kafama takılan o üniversitenin öğrencileriyle beraber mi ders alicaz yoksa aöf öğrencilerine ait bi ders mi olacak
örgün okuyan öğrencilerle diye biliyorum ama emin de değilim :)

Kızlar merhaba

Tarih bölümüne geçen dönem kayıt yaptırdım. Vize sınavlarına girdim final sınavlarının hiçbirine girmedim. Bütün derslerden de kaldım haliyle :bicak:

Çok hevesle kayıt yaptırdım ders çalışmaya başladım ama sonra sıkıldım. Ben ders çalışmyı sevmiyorum yaaa:duduk: halbuki sorular o kadar kolaydı ki...

Bi hafta önce başladım bi derse iki sayfa okuyup sıkılıyoeum. Not alıyorum olmuyo yaz yaz bitmiyo. Okuyup geçicem galiba artık sadece :sopa:

Kız ben çocuk gelişimi ikinci sınıf öğrencisiyim.. staj yokmuş artık.. uygulamalı ders varmış o da evime 1.5 saat uzaklıkta bide bebişim var .. napıcam ben :KK43:

Kız ben çocuk gelişimi ikinci sınıf öğrencisiyim.. staj yokmuş artık.. uygulamalı ders varmış o da evime 1.5 saat uzaklıkta bide bebişim var .. napıcam ben :KK43:
Uygulama dersiyle stajın farkı ne oluyor yine staj diye geçmiyor mu,staj da zorunluydu,uygulama dersi haftada kaç gün ve kaç saat onların belirlediği yerde mi olacakmış.

Uygulama dersiyle stajın farkı ne oluyor yine staj diye geçmiyor mu,staj da zorunluydu,uygulama dersi haftada kaç gün ve kaç saat onların belirlediği yerde mi olacakmış.
Evet işte cnm sorun o.. stajı yakın bi kreşte düşünüyordum .. ama bunun saatini yerini aöf hazırlıyormuş :KK43: bakalım daha belli değil ama merkezde 1.5 saat bana :KK43:

Evet işte cnm sorun o.. stajı yakın bi kreşte düşünüyordum .. ama bunun saatini yerini aöf hazırlıyormuş :KK43: bakalım daha belli değil ama merkezde 1.5 saat bana :KK43:
Öyleyse yapacak birşey yok mecbur gidilecek haftada kaç gün peki genellikle 3 gün olur ama aöf olunca belki 1 gün olur ne zaman haberdar edeceklermiş sizi.

X