2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Ah hem de nasıl güzel geçiyor ben los angeles Amerikada zannediyordum ama meğerse melekler şehri anaokulundaymış o kadar masumlar ki böyle bir dünya olamaz çok yorucu ama kat be kat eğlenceli geçiyor benden hep çıkırtma istiyorlar o kadar güzel oluyor ki onların böyle yarım konuşmaları r'leri söyleyememeleri amlatmakla bitmez :halay::spor:

Bizim ev anaokulu gibi zaten , 3 çocuk olunca :KK6:

sayfa tenha.neredesiniz vizecilerEn Büyük TÜRKİYE
sorular genel olarak kolaydı.çok fazla çıkmış soru vardı.ilk yardımda takıldım.başımın belası tbt de önceki senelerde çok saçma sorular geliyordu bunlar mantıklıydı neyse ki.
inşallah yarınkiler de kolaydır.:KK52:

Çok dramatik bekliyordum ama iyi geçti zaten bir ders hariç diğerlerine çalıştım. Hatta sınavdan çıkınca neredeyse balkon konuşması yapacaktım. Kafaya koydum finallere daha iyi çalışacağım ve bu sene finish artık son artık okuma defterini kapatıyorum şimdilik düşüncem bu herkese başarılar diliyorum
:kahve:

Kızlarrrrr... sonuçlar açıklandı koşun. . Ben hepsini geçtim şükür...

Canım çok teşekkür ederim sayende öğrendim kaç gündür bakıyordum ben de :) benim tehlikede olan bazı dersler var hem de saçma sapan ezber dersleri ama önümüzde finaller var çalışmaya başlamadım daha ama inşallah daha iyi olacak :))

X