- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.208
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #3.161
Ah hem de nasıl güzel geçiyor ben los angeles Amerikada zannediyordum ama meğerse melekler şehri anaokulundaymış o kadar masumlar ki böyle bir dünya olamaz çok yorucu ama kat be kat eğlenceli geçiyor benden hep çıkırtma istiyorlar o kadar güzel oluyor ki onların böyle yarım konuşmaları r'leri söyleyememeleri amlatmakla bitmez
Kızlarrrrr... sonuçlar açıklandı koşun. . Ben hepsini geçtim şükür...
Finaller 1 hafta öne alındıCanım çok teşekkür ederim sayende öğrendim kaç gündür bakıyordum ben de :) benim tehlikede olan bazı dersler var hem de saçma sapan ezber dersleri ama önümüzde finaller var çalışmaya başlamadım daha ama inşallah daha iyi olacak :))
aynen bendeBende hepsinden kalmisim
Ayın kaçındaFinaller bi hafta öne çekilde
26sı mı neydi..Ayın kaçında
Finaller 1 hafta öne alındı
Ben yapıyorum cnm. 4.dönem yapılıyor .. beni aöf bi anaokuluna atadı..Kızlar staj yapan varmı ne zaman yapılıyor?
Nette baktımda 1. Dönem derslerini aldıktan sonra herhangi bi zaman die yazıyorBen yapıyorum cnm. 4.dönem yapılıyor .. beni aöf bi anaokuluna atadı..
Hayır aöf atadı değişiyo demek ki..Nette baktımda 1. Dönem derslerini aldıktan sonra herhangi bi zaman die yazıyor
bende bi ders 25,00 iki tanesi 31,25 iki tanede yüksek 43 biri 56Kızlarrrrr... sonuçlar açıklandı koşun. . Ben hepsini geçtim şükür...