2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Benim sayısal dersim yok hiç. O yüzden gerek yok heralde. Bilmiyorum ki. Bu dönem notlarım istediğim gibi gelmezse almayı düşünüyorum kaynak kitap. Bakalım.

ben aöf de ikinci, toplamda 3. üniversitemi okuyorum. aöf için kaynak kitaba gerçekten ihtiyaç yok. eğer kitapları okuyorsanız, e kampüsteki özetlere ve sorularla öğrenelim kısmına ve videolara da ihtiyaç yok.

ihtiyacınız olan tek şey kitap ve çıkmış sorular. aöf bazen çok detay sorar. sözel derslerde özellikle "ilkler, sonlar, paragrafta rakam geçiyorsa (örneğin: her ayın 3. günü vs gibi) bunlar soru olarak illaki gelir.

hem işe gidip, hem ev işleri, hem de çocukla 3.20 ortalamayla tarih bölümünü bitirdim. çok istememe rağmen ne yazık ki çoğunlukla ünitelerin hepsini de yetiştirememiştim. fakat okuduğun kitabı ilgiyle ve sakin kafayla okuduğunda bunun çok faydası oluyor. ben genellikle sadece bir kere okurum, çoğu zaman tekrar etme şansı da yaratamadım.

Canım güzel yazmışsın da Videolar artık tanıtım videosu gibi bişey zaten içeriği dolu değil. Tabii sözel bölümler için okuyup not almak sorularla öğrenelim kısımları faydalı olabilir . Bitirdim dediğine göre 4-1 olayı yoktu o zaman şu an sistem bana zor geliyor . Geçen sene ben de Onur belgesi aldım notlarım fena değil fakat bana göre sadece okumakla olmuyor maalesef . Demek herkesin çalışma prensibi farklı ben öğrenciyken de not ala ala çalışırdım. Umarım hepimizin sınavları iyi geçer çünkü emek sarfediyoruz .

Bölümüm edebiyat sayısal dersim hiç yok yani.Kaynak kitaba onun için gerek duymadım çıkmış soru kitabında da bazı derslerimde cevapları yanlıştı o yüzden hiç birini almadım.
Dediğin gibi sayısal derslerde gerek olabilir yardımcı kitaba.

Bölümüm sözel edebiyat sayısal dersim hiç yok yani.Kaynak kitaba onun için gerek duymadım çıkmış soru kitabında da bazı derslerimde cevapları yanlıştı o yüzden hiç birini almadım.
Dediğin gibi sayısal derslerde gerek olabilir yardımcı kitaba.

Ne güzel yazmışsın. Gerçekten de insan isteyince herşeyi yapabiliyor. 1 kez okumak iyiymiş ya. Ben kitapları okuyunca sanki roman okuyomuşum gibi geliyo :))
O kadar vaktim yok gibi. Ve unutuyorum o kadar ayrıntı varkiii..
Bende tekrara vakiy ayırmak için çabalıyorum. Son hafta çok iyi çalışmam gerek. Ve çıkmış sorulara henüz hiç bakmadım.
Özetleri okuyorum. Ardından özet videolarını dinliyorum. Mobil uygulamadan soru çözüp bırakıyorum. Verimli oluyo mu ? Bana göre olmuyo. Bitirdiğim derslere daha dönüp bakamadım. Sadece konuları bitirmeye odaklıyım. İnşallah tekrar ettiğimde işe yarar. Ve umarım çıkmış soru çalışmaya vaktim kalır..

Bende sözelleri okur okur içimden kendime anlatırdım
Kafam sağlamsa o an 1 2 saatte bikaç ünite ezberleyebilirdim. Sonra ezberlediğimi yazardım. Sınavda da fullerdim nerdeyse tabii şimdi o kafa ve vakit yok o yüzden tatmin olmuyorum çalışmalarımdan her halde

Merhaba kızlar kolau gelsin herkese

E kampüse kullanıcı adım ve şifremle giremiyorum bunun sebebi ne olabilir. Kitabı verilmeyen bi dersim var. Ona çalışmam lazım ama giriş yapamadım. Şifrem vs doğru. Öğrenci otomasyonuna girebiliyorum çünkü

Sebebini bilemiyorum ama gecikmeden aöf yi arasan iyi olur. Çok yardımcı oluyorlar. Ayrıca kitap verilmediyse sadece özetten sorumlu olursun. Bu da e kampuste duyuru olarak yer alır. Kısaca her şeyin anahtarı aöf yardım hattında. Kolay gelsin. Başarılar...

Ayyyyyyyyyyy 10 gündür kitap kapağı açmadım.
İlk defa erken basladım calısmaya ve sonrasında tekrara da fırsatım kalacak diye seviniyordum oysa ki.
4 dersi bitirip bırakmıştım kaldı 6 dersim.
Üf.

Sınav yerleri neden acıklanmadı hala ya

Sınav haftası açıklanacak heralde pazartesi-salı gibi,geçen sene erken açıklanmıştı sanırım,yine geç açıklanmalara başlandı heralde :) artık sınav sonucu kaç güne açıklanır Allah bilir

Sınav yerleri açıklanmış kızlar.
Son günlerde konu tekrarlarını yazarak yapıyorum. Daha faydalı verimli oluyo. Hızımı kesmem umarım. Hafta içi çıkmış sorulara çalışarak geçireceğim. Geç mi kaldım çıkmış sorulara çalışmaya bilemiyorum
Temel bilgi tek 1 dersibe karşı tedirginim tek çalışmadığım o ve ingilizce1 dersinin kalan 4 ünetisi

İng hiç bi zaman sevmedim. Nerden çalışsam verimli olcak bilmiyorum. Kıtabı sevmiyorum.
Diğerine kendimi zorlucam.

vakit bulmuşken belgemi aldım bende sınav için geçen seneden beri aynı okuldayım en azından arama derdi yok. Ne not aldım ne bişi yaptım o yüzden mümkünse tekrar okumaya çalışıyorum oldukça, zaten çoğunu hergün işe gitmeden birer saat bakabildim şimdi ufak notlar alıyorum deneme çözüpte hata yaptığım kısımlardan.. İstatistik başıma bela aslında çıkmış soruları çözüyorum bir şekilde ama hesap makinesi bulamadım kayıt tuşu olmayan o yüzden 4-5 basamaklı kareli, köklü bişeyler çıkarsa ne yapcam bilemiyorum. sınava kalmış 6 gün 5 gün işteyim, artık yettiği kadar tamamlayıp geçicem başka çarem kalmadı.Şimdiden herkese başarılar umarım kolay olur.

Ya senin söylediklerine hiç inanmıyorum hee kapağı açmadım diyip 80-90 alıyorsun sonradan :))

Ayrı ayrı okullar mı 4 sınav yeride benim ki aynı okul hatta daha önce girdiğim yer yine :)

Evet 4ü de baska baska ama yakınlar hep oturdugum ilçe. Gecen sene baska ilçelere de veriyorlardı. 1 tanesinde daha önce de girdim.
İlkokullar kötü oluyor ya sıralar minik minik oluyor:)

Ya senin söylediklerine hiç inanmıyorum hee kapağı açmadım diyip 80-90 alıyorsun sonradan :))

Valla eşim de şaşırıyor ama okulda da böyleydim derste dinlediğim kadarıyla gecerdim evde calısmazdım bile.
Bunda dersim çok diye 25 gün kala basladım ama sıkıldım bıraktım hala baslayamadım tekrar. Yetiştirmeye calıscam yarından itibaren bakalım.

Peki bu kadar kısa zamanda nasıl hallediyorsun benim de çok zamanım yok çalışmak çok zor geliyor . Sen nasıl çalışıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…