- 15 Aralık 2013
- 15.519
- 35.619
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.901
Peki bu kadar kısa zamanda nasıl hallediyorsun benim de çok zamanım yok çalışmak çok zor geliyor . Sen nasıl çalışıyorsun?
Kimlik+giriş belgesi yeterli,öğrenci kimliği zorunluluğu geçen sene kalktı.Kalem-silgi sen götürüyorsun.Cep telefonu yasak.Çanta,cüzdan,takı vs serbest.Telefonu almıyorlar.Sınava girerken neler lazım kızlar ?
Kimlik giriş belgesi başka ?
Ben henüz öğrenci kimliğimi almadım mesela gerekli mi o ?
Birde kalem silgi falan kendimiz mi götüreceğiz verecekler mi ösym gibi ?
Bu arada günlerdir yaza yaza çalıştım baya bi yazmışım
Artık dayanamadım bugün bıraktım yazmayı
Bundan sonra okuyup soru çözerek gitcem. Umarım faydalı olur ve yazdıklarımı unutmam. O kadar ayrıntı var ki
Bitek bana mı zor geliyor bilmiyorum.
Sosyal hizmetler okuyorum.
Çok yoruldum cidden.
Nasıl verimli olur diye birsürü yol denedim hala hakim değilim konulara sanki.
Veee ingilizce 1 e sadece 2 ünite çalıştım liseden beri hiç sevmem. Diğerlerine nasıl çalışcam onu bilmiyorum. Ya bana yardım edin konu özeti vs bulacağım biyer yok mu ? Bide biri konu başlıklarını yazsın benim kafa bi milyon oldu yardım edin o dersten geçmek istiyorum altta kalmasın
Teşekkür ederim canımKimlik+giriş belgesi yeterli,öğrenci kimliği zorunluluğu geçen sene kalktı.Kalem-silgi sen götürüyorsun.Cep telefonu yasak.Çanta,cüzdan,takı vs serbest.Telefonu almıyorlar.
gerekmiyor canım. ben onu müze girişlerinde kullanıyorumBen henüz öğrenci kimliğimi almadım mesela gerekli mi o ?
Amin bende çok stresteyim. En iyi çalıştığım konu sosyal politika mesela. özetlerini kitaptakı özetleri özet videoları kitaptaki sorular denemeler hepsi ne baktım yazarak özette çıkardım. Sonra geçmiş yılın sorularını çözdüm. Sonuç 5 netAy bu sınavlara hiç çalışamadım
çok stres yaptım
zaman bulsam içim istemedi çalışmak
içim istese bir mani çıktı hiç bakmadığım ve bakıpta hatırlamıyor olduğum dersler var
Allah yardımcımız olsun
umarım yetişir
Yazarak çalışıyorsan çok vakit alıyor bence ben de bir ara yazıyordum baktım kitabın heryerini yazıyorum neredeyse orası önemlidir atlama şurası önemlidir yaz defter yetmeyecek :) bıraktım ben de.Amin bende çok stresteyim. En iyi çalıştığım konu sosyal politika mesela. özetlerini kitaptakı özetleri özet videoları kitaptaki sorular denemeler hepsi ne baktım yazarak özette çıkardım. Sonra geçmiş yılın sorularını çözdüm. Sonuç 5 netgerizekalı gibi hissetmeye başladım.
Böyle sorularda tıkanınca fenalık geliyo.
Çalışmadım diyemem çalıştım ama verim elde edememişim belli ki. Sorular kolay olsa bari
Heryerinden soru geliyor zaten maşallah ezberlesek anca gibiYazarak çalışıyorsan çok vakit alıyor bence ben de bir ara yazıyordum baktım kitabın heryerini yazıyorum neredeyse orası önemlidir atlama şurası önemlidir yaz defter yetmeyecek :) bıraktım ben de.
Yazarak çalışıyorsan çok vakit alıyor bence ben de bir ara yazıyordum baktım kitabın heryerini yazıyorum neredeyse orası önemlidir atlama şurası önemlidir yaz defter yetmeyecek :) bıraktım ben de.
Heryerinden soru geliyor zaten maşallah ezberlesek anca gibi
Birsürü çalıştım hala da çalışıyorum iki gün boyuncada çalışcam. Bakalım sonuç ne olacak ben kadar çalışıp bi halt elde edemeyen var mı acababen de kendimi iyi bilirdim yıkılmış durumdayım resmen. Çalışkan öğrenciydim ben yahu. Yani yine çalışıyorumda çalıştığım bi halta yarardı. Şimdi yaramıyo gibi. Offf offff kaç kere üni sınavına girdim hepsinde başarılıydım bu kazandığım 3. Üni. Hiç bu kadar stres yapmamıştım ya
İstatistik dersini ben de bıraktım almadım2 dersim kaldı
Üretim yönetimi ve İşletme bilgi sistemleri
Öffffffff cok sıkıldım catlıcammm 10 ders pek iyi olmuyormus
İyi ki istatistik almamısım onu hiç beceremezdim.
İstatistik dersini ben de bıraktım almadım.Hiç sevmedim o dersi.
Teşekkürler.Sanada başarılar.Kızlar herkese basarılarr