2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Kızlar eşim aof isletme mezunu. Hep çikmis sorularla calismis. Ortalamazi 3.75 öyle calisan var mı? O ikinci unv olarak okuyordu. Ilkinde nasil olur bilemiyorum sonucta bilginin temeli olmasi lazim degil mi
dediğiniz doğru ama o eskidendi.şimdi çıkmış soru sayısı çok azaltıldı.hatta sorduklarını da direkt eski haliyle değil şıkları,cevapları değiştirerek soruyorlar.

dediğiniz doğru ama o eskidendi.şimdi çıkmış soru sayısı çok azaltıldı.hatta sorduklarını da direkt eski haliyle değil şıkları,cevapları değiştirerek soruyorlar.
Dogurudur canim. Zaten insanın temel bilgileri olsun ögrenmesi lazim yani ileride hir meslek edinip nasil calisacagiz illaki ogrenmeliyiz bu daha iyi bence

Merhaba=)
Ya kimi son hafta calisiyor kimi biz gibi bu zamanlarda basliyor kimi hic calismiyor cikmis sorulara bakip giriyor
Ben riske atmak istemem istemiyorumda ne kadar kolay veya zor olursa olsun calismak lazim bence..
Bu arada kaydettim sizi
Tesekkur ederim canim :)

Yani bencede calismak lazim. Onun ikinciydi zaten cogu dersi univ. Ogrenmis aöf okurken çogunu biliyordu ve sorulara bakip geciyordu. Bizim oyle yapmamiz olmaz temelini ögrenmeliyiz :)

eh bi zahmet olsun artık, ama hala sorumlu olduğumuz üniteler vs güncellenmemiş.. ayrıca Türk Anayasa Hukuku çok sıkıcı çıktı resmen bir tarih dersi gibi uykum geliyor çalışırken, daha 1 kez okudum ama kafamda hiçbirşey kalmıyor gibi:kızgın:

Dun hukukun temel kavramlarini calismistim bugun soru cozme gunu ilan ettim biraz notlarima baktim az once dersin basindan kalktim
Simdilik guzel gidiyor

Ben konuları bitirmeden soru çözmek istemedim, daha doğrusu ünite-ünite soruları içeren bir kaynağım yok henüz. Denemelerde yarı dönem-dönem sonu diye ayrılmış olduğundan hiç bakmadım. Önerebileceğiniz kitap vs var mı ?

İyi geceler kızlar
Ben daha kitapların yuzunu acmadım, grubun tembeli benim anladıgım kadarıyla:KK70:
Zaten iki kitabım yok ona hala canım sıkılıyor, baska kaynaklardan alıp halledicem.
Matematiğe bakmam bile sanırım, mat iyi bende.
Ama sözeller korkutuyor işte.

İyi geceler kızlar
Ben daha kitapların yuzunu acmadım, grubun tembeli benim anladıgım kadarıyla:KK70:
Zaten iki kitabım yok ona hala canım sıkılıyor, baska kaynaklardan alıp halledicem.
Balım o kitapların pdfsine 7 ekimden sonra anadolum ekampusten erişebileceksin

Kızlar aranızda sisteme giriş yapamayan var mı? İlk kayıt olduğumda giriş yapmıştım ama şimdi hata veriyor.

Türk Anayasa Hukuku notlarını almaya devam, bütün gün ara ara yaptım ama bir yandan akılda kalması için uğraştığımdan zaman alıyor.bugün Osmanlı kısmı bitti, yarında kurtuluş savaşından itibaren bitirebilirsem, Tüm dersler 1. ünite bitmiş, 2. ünite temel teknolojiyle devam ediyor olucam, tabi sıkıntıdan ölmezsem :ruh:

Kızlar bizim katıtlar haftaya pazartesi başlamıyormu yoksa benmi yanlış biliyorum ?????

merhaba.
ben de ilahiyat ikinci sınıf=)
bizim kitaplarımız henüz yok kayıt yenileme olduğumuz için.geçen sene erkenden almıştık iyi olmuştu,bu sene baya geç ulaşmış olacak elimize=)
Mikrom selam:KK60:

Bende kayıt tarihini yanlışmi biliyorum diye düşündüm arkadaşları görünce :-)

İyi geceler kızlar
Matematik en kolay ders :KK70:
Halledersin sen canim benim =)

X