2017-2018 Ankara Gelinleri

merhaba ankara gelinleri nişan mekanlarını ne kadara ayarladınız? yerini yazabilir misiniz

Merhabaaaa :)

Şimdiden hayırlı olsun :) Saç ve makyaj için nereyle anlaştın ? hazırlıklar nasıl gidiyor :)

Gelinlik, ev alışveriş fotoğrafçı ? hooffff bi sürü detay var !
Merhaba saç makyaj Özcan Kaya olcak.
Fotoğrafçıyız biz zaten arkadaşlarımız çekecek o yüzden:KK49:
Ev arıyoruz deli gibi şuan:KK76:
Gelinliğim dikiliyor yarın 2. Provama gdiicem:110:
Alışverş ise benim çeyizim tamam mobilyalar beyaz eşyalar tamam. Eve göre kalan eskikleri tamamlıcaz yani:KK49: sizde durumlar ne peki:bicak:

Merhaba saç makyaj Özcan Kaya olcak.
Fotoğrafçıyız biz zaten arkadaşlarımız çekecek o yüzden:KK49:
Ev arıyoruz deli gibi şuan:KK76:
Gelinliğim dikiliyor yarın 2. Provama gdiicem:110:
Alışverş ise benim çeyizim tamam mobilyalar beyaz eşyalar tamam. Eve göre kalan eskikleri tamamlıcaz yani:KK49: sizde durumlar ne peki:bicak:

Biz evi çok şükür tuttuk, iş yerime 7 km :) baya 4 ayak üstüne düştük o konuda :)

Mobilyaların hepsini cardin conceptten hallettik ocakta, erken ödeme ile yaklaşık 25000lik mobilyayı 16000e kapattık. Beyaz eşyayı da simensten aldık, o da bu haftasonu geliyor. Mutfak malzemelerinin hepsi tamam hatta mutfak temizlendi yerleşti bile :)

Biz gelinlikte çok üzüldük. Önce dolandırıldık, sonra apar topar daiye gittik, bir ay sonra benim de 2. provam olacak. Düğüne tam teğet yetişecek. :kızgın:

Damatlığı abdullah Kiğilıdan aldık, onda da çok şanslıydık, 2000 tllik takım tek kalmış, bedenden dolayı 500e düşürmüşler, ayrı damatlık yerine takım alıp onu damatlığa çevirdik. işte bi gömlek papyon kemer ayakkabı falan alınacak.

Fotoğrafı da nişanlımın eski çalıştığı bi stüdyo vardı, orası ile anlaştık ama fiyat konuşmadık. Biz fotoğraf çekiminin hep düğün günü ile aynı gün olmasını düşünmüştük ama fotoğrafçımız önermedi. Aşırı derecede yorgunluk ve telaşe olacağını söyledi. Biz de 2 güne bölüp gelin saçı ve makyajını provalı alıp, provada da haftaiçi bi gün fotoğraf çekimine karar verdik. şimdi yarın Fa sanatla görüşmem var. Saç makyaj provalı 750 diyor. Pazarlık yapmaya çalışıcam bakalım.

Davetiye bastırdınız mı ? davetiyeyi ne kadar önceden bastırıp dağıtmalı ? bir de düğününüz nerde :)

Biz evi çok şükür tuttuk, iş yerime 7 km :) baya 4 ayak üstüne düştük o konuda :)

Mobilyaların hepsini cardin conceptten hallettik ocakta, erken ödeme ile yaklaşık 25000lik mobilyayı 16000e kapattık. Beyaz eşyayı da simensten aldık, o da bu haftasonu geliyor. Mutfak malzemelerinin hepsi tamam hatta mutfak temizlendi yerleşti bile :)

Biz gelinlikte çok üzüldük. Önce dolandırıldık, sonra apar topar daiye gittik, bir ay sonra benim de 2. provam olacak. Düğüne tam teğet yetişecek. :kızgın:

Damatlığı abdullah Kiğilıdan aldık, onda da çok şanslıydık, 2000 tllik takım tek kalmış, bedenden dolayı 500e düşürmüşler, ayrı damatlık yerine takım alıp onu damatlığa çevirdik. işte bi gömlek papyon kemer ayakkabı falan alınacak.

Fotoğrafı da nişanlımın eski çalıştığı bi stüdyo vardı, orası ile anlaştık ama fiyat konuşmadık. Biz fotoğraf çekiminin hep düğün günü ile aynı gün olmasını düşünmüştük ama fotoğrafçımız önermedi. Aşırı derecede yorgunluk ve telaşe olacağını söyledi. Biz de 2 güne bölüp gelin saçı ve makyajını provalı alıp, provada da haftaiçi bi gün fotoğraf çekimine karar verdik. şimdi yarın Fa sanatla görüşmem var. Saç makyaj provalı 750 diyor. Pazarlık yapmaya çalışıcam bakalım.

Davetiye bastırdınız mı ? davetiyeyi ne kadar önceden bastırıp dağıtmalı ? bir de düğününüz nerde :)
Biz de evi çok şükür sonunda tuttuk:KK49::KK76:
Gelinlik olayına çok üzüldüm yaa:KK12: nerede dolandırıldın aslnda açıkça yazarsan okuyan arkadaşlarda tercih etmez en azından:işsiz: neyseki hallolmuş öyle düşün.. damatlık konusu da çok iyi olmuş biz son 3 hafta kala fln alcaz damatlığı henüz almadık:KK49: aynı gün çekimi bizde düşünmedik hiç ve bizde fotoğrafçı olarak pek önermiyoruz bence çok doğru bir tercih olmuş:KK49: son olarakta davetiyeye hiç bakmadık ama ne zaman bastırmalı acaba ? Şuan 2 aydan düşmeye başladık 2-3 hafta içinde belli halledilebilir davetiye konusu da :işsiz: sooon olarakta kınam batı park düğünüm ise grand deluxe de olcak ya senin nerelerde:halay:

Ben de geldimmm aranıza temmuz sonu gelini olarak telaşla hazırlıklara devam ediyorum ama eksikler sanki hiç bitmiyor gibi :110:

Hiçte bitmiycek gibi :KK17: gelinlik provalarına da bu hafta başlıyorum umarım yetişir her şey

X