- 21 Şubat 2017
- 38
- 11
- 31
- Konu Sahibi tasarimcibayan
merhaba ankara gelinleri nişan mekanlarını ne kadara ayarladınız? yerini yazabilir misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba aramızda 1 hafta var ben saç makyaj kına ve düğün 700 e anlaştım
Merhaba saç makyaj Özcan Kaya olcak.Merhabaaaa :)
Şimdiden hayırlı olsun :) Saç ve makyaj için nereyle anlaştın ? hazırlıklar nasıl gidiyor :)
Gelinlik, ev alışveriş fotoğrafçı ? hooffff bi sürü detay var !
Merhaba saç makyaj Özcan Kaya olcak.
Fotoğrafçıyız biz zaten arkadaşlarımız çekecek o yüzden
Ev arıyoruz deli gibi şuan
Gelinliğim dikiliyor yarın 2. Provama gdiicem
Alışverş ise benim çeyizim tamam mobilyalar beyaz eşyalar tamam. Eve göre kalan eskikleri tamamlıcaz yani sizde durumlar ne peki
Biz de evi çok şükür sonunda tuttukBiz evi çok şükür tuttuk, iş yerime 7 km :) baya 4 ayak üstüne düştük o konuda :)
Mobilyaların hepsini cardin conceptten hallettik ocakta, erken ödeme ile yaklaşık 25000lik mobilyayı 16000e kapattık. Beyaz eşyayı da simensten aldık, o da bu haftasonu geliyor. Mutfak malzemelerinin hepsi tamam hatta mutfak temizlendi yerleşti bile :)
Biz gelinlikte çok üzüldük. Önce dolandırıldık, sonra apar topar daiye gittik, bir ay sonra benim de 2. provam olacak. Düğüne tam teğet yetişecek.
Damatlığı abdullah Kiğilıdan aldık, onda da çok şanslıydık, 2000 tllik takım tek kalmış, bedenden dolayı 500e düşürmüşler, ayrı damatlık yerine takım alıp onu damatlığa çevirdik. işte bi gömlek papyon kemer ayakkabı falan alınacak.
Fotoğrafı da nişanlımın eski çalıştığı bi stüdyo vardı, orası ile anlaştık ama fiyat konuşmadık. Biz fotoğraf çekiminin hep düğün günü ile aynı gün olmasını düşünmüştük ama fotoğrafçımız önermedi. Aşırı derecede yorgunluk ve telaşe olacağını söyledi. Biz de 2 güne bölüp gelin saçı ve makyajını provalı alıp, provada da haftaiçi bi gün fotoğraf çekimine karar verdik. şimdi yarın Fa sanatla görüşmem var. Saç makyaj provalı 750 diyor. Pazarlık yapmaya çalışıcam bakalım.
Davetiye bastırdınız mı ? davetiyeyi ne kadar önceden bastırıp dağıtmalı ? bir de düğününüz nerde :)
merhabaa hoş geldin benmde düğünüm temmuzun başındaa. vee hiiiiiiiiiiiiç bitmiyor eksiklerBen de geldimmm aranıza temmuz sonu gelini olarak telaşla hazırlıklara devam ediyorum ama eksikler sanki hiç bitmiyor gibi
Yetişir canım daha baya zaman var dert etme..Hiçte bitmiycek gibi gelinlik provalarına da bu hafta başlıyorum umarım yetişir her şey
Zaman yok kalmadı 73 gün var sadeceeeYetişir canım daha baya zaman var dert etme..
Merhaba,
23 Temmuz'da düğünüm var ama halen daha damatlığa karar veremedik. Sizce bordu mu lacivert mi olmalı?
Siyah olsun istemiyorum.
Bordo: https://www.kip.com.tr/bordo-smokin-takim-elbise_10085878-19
Lacivert: https://www.kip.com.tr/lacivert-smokin-takim-elbise_10086265-38
ben evlendim 17 gün oldu
yeni girebildm canım çk güzel gidiyor Allah herkese nasip etsinn :)tebrik ederim canım nasıl gidiyor :)
amiiiinn inşaallah canım :)yeni girebildm canım çk güzel gidiyor Allah herkese nasip etsinn :)