- 30 Mayıs 2016
- 2.075
- 4.423
- Konu Sahibi tasarimcibayan
Kızlar nerelerdesiniz evlenenler gidiyor gibi yaaa heyecandan ölceğim zamanlar başladı sizin nasıl gidiyor bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa tebrikler çok mutlu olun inşallah alışabildin mi bari evliliğeben evlendim 17 gün oldu
Merhaba kızlar, benimde 14 ekimde düğünüm var. 3 ayımız kaldı. İstanbulda yaşıyorduk ancak nişanlım şuan ankarada memur olduğu için bende ankaraya geleceğim. düğünümüz istanbulda olacak. Üniversiteyi ankarada okuduğumdan alışkınım ankaraya çok şükür seviyorumda ankarayı. evimizi kısmetse bugün tutacağız. ev sahibi ağustos sonuna doğru çıkacak. daha mobilya ve beyaz eşya almadık ankara da sitelerden mobilya alırız diye düşünüyoruz ama bilinen markalar dışında ankarada önerebileceğiniz mobilyacılar var mı ? Siz nereden aldınız. Ne kadar tuttu. 2-3 hafta sonra ankaraya gelip mobilya siparişini vermeyi düşünüyoruz .
Merhabaa öncelikle hayırlı olsun. Hiç panik yapma zamanınız daha var her şey için. Benim 3 ay önce hiçbir şeyim yoktu şuan 14 gün kaldı ve her şeyim tamam. Siteler eğer bütçeniz varsa ve avangart seviyorsanız bakın derim. Onun dışında mahalle arasında bulunan mobilyacılar vs daha uygun oluyor. Ayrıca mobilya fuarı gibi bir şey vardı araştır onu da.Merhaba kızlar, benimde 14 ekimde düğünüm var. 3 ayımız kaldı. İstanbulda yaşıyorduk ancak nişanlım şuan ankarada memur olduğu için bende ankaraya geleceğim. düğünümüz istanbulda olacak. Üniversiteyi ankarada okuduğumdan alışkınım ankaraya çok şükür seviyorumda ankarayı. evimizi kısmetse bugün tutacağız. ev sahibi ağustos sonuna doğru çıkacak. daha mobilya ve beyaz eşya almadık ankara da sitelerden mobilya alırız diye düşünüyoruz ama bilinen markalar dışında ankarada önerebileceğiniz mobilyacılar var mı ? Siz nereden aldınız. Ne kadar tuttu. 2-3 hafta sonra ankaraya gelip mobilya siparişini vermeyi düşünüyoruz .
Bana siteler çok pahalı ve avangart gelmişti. İstanbul yolundaki bilinen markalar daha iyi ve çeşitli diye düşünüyorum. İşiniz rast gitsin :)
Merhabaa öncelikle hayırlı olsun. Hiç panik yapma zamanınız daha var her şey için. Benim 3 ay önce hiçbir şeyim yoktu şuan 14 gün kaldı ve her şeyim tamam. Siteler eğer bütçeniz varsa ve avangart seviyorsanız bakın derim. Onun dışında mahalle arasında bulunan mobilyacılar vs daha uygun oluyor. Ayrıca mobilya fuarı gibi bir şey vardı araştır onu da.
alıştım canım sıkıtnımız yok çocuk düşünüyrouz şimdilerdee :)Yaaa tebrikler çok mutlu olun inşallah alışabildin mi bari evliliğe
cadde wedding e rastlamadım hiç oraya bakayım bi. istanbul yolunda batı park düğün salonu varmış internetten baktığımda beğendim.la mode şuanki evime çok yakın orda 1 2 düğüne de gitmiştim aklımda orası.
120 kişilik mi bride?ya çok azmış ben daha kalabalık olur diye düşünüyorum gerçi liste yapmadım henüz ama.ankara konağının kına salonunun da öyle olduğunu bilmiyodum bak çok sevindim. evlenicem ama her şeyden ne kadar da uzağım ayh
merhaba düğününüz oldu mu acaba memnun kaldınız mı la mode'den?[/QUOTEe merhaba la mode de bi arkadaşımın düğünü oldu güzeldi. ama aklımda kaldığı kadarıyla fiyatları yüksek biraz. yani benc eo mekana değmez.
öyle mi bana baya yüksek gelmişti fiyatı. ben cumartesi için bakıyordum tabii. neredeyse yarı fiyatına tuttum kendi salonumu. bi de ben kendi kuaförümü fln tercih ettim mesela. bilmediğim bi yere yaptırmak istemedim. buarada benmde düğünüm temmuzda oldu kasım gibi mekanımızı tutmuştuk fiyat değil ama doluluk açısından erken tutmak daha iyi oluyor.Aksine çoğu yere göre fiyatı uygundu sıkı pazarlık yapmak gerek
sizin düğününüz nerde oldu?öyle mi bana baya yüksek gelmişti fiyatı. ben cumartesi için bakıyordum tabii. neredeyse yarı fiyatına tuttum kendi salonumu. bi de ben kendi kuaförümü fln tercih ettim mesela. bilmediğim bi yere yaptırmak istemedim. buarada benmde düğünüm temmuzda oldu kasım gibi mekanımızı tutmuştuk fiyat değil ama doluluk açısından erken tutmak daha iyi oluyor.
Ankara’da Temmuz ayında haftasonu kır düğünü ya da açık havada düğün istiyoruz. Hala düğün mekanı bulamadık. Birkaç yerle görüştük 500 kişi için 30.000 den ağızlarını açıyorlar. Görüştüğümüz yerler altınkoru, wonders and event, cadde hare, vavas garden,ıhlamur kasrı.. Çoğu yer haftasonu için kokteyl menüyü kabul etmiyor. Siz nerelerle anlaştınız, aldığınız fiyatlar nasıl kızlar? Bu gidişle biz yer bulamayacağız sanırım . Bu arada nişanım Temmuz’da Batıkent Andora’da oldu. Herkes çok beğendi, biz de memnun kaldık. Kapalı mekan düşünenlere tavsiye ederim.
Ankara’da Temmuz ayında haftasonu kır düğünü ya da açık havada düğün istiyoruz. Hala düğün mekanı bulamadık. Birkaç yerle görüştük 500 kişi için 30.000 den ağızlarını açıyorlar. Görüştüğümüz yerler altınkoru, wonders and event, cadde hare, vavas garden,ıhlamur kasrı.. Çoğu yer haftasonu için kokteyl menüyü kabul etmiyor. Siz nerelerle anlaştınız, aldığınız fiyatlar nasıl kızlar? Bu gidişle biz yer bulamayacağız sanırım . Bu arada nişanım Temmuz’da Batıkent Andora’da oldu. Herkes çok beğendi, biz de memnun kaldık. Kapalı mekan düşünenlere tavsiye ederim.