2017-2018 Ankara Gelinleri

Kızlar nerelerdesiniz evlenenler gidiyor gibi yaaa heyecandan ölceğim zamanlar başladı :KK17: sizin nasıl gidiyor bakalım:21:

Merhaba kızlar, benimde 14 ekimde düğünüm var. 3 ayımız kaldı. İstanbulda yaşıyorduk ancak nişanlım şuan ankarada memur olduğu için bende ankaraya geleceğim. düğünümüz istanbulda olacak. Üniversiteyi ankarada okuduğumdan alışkınım ankaraya çok şükür seviyorumda ankarayı. evimizi kısmetse bugün tutacağız. ev sahibi ağustos sonuna doğru çıkacak. daha mobilya ve beyaz eşya almadık :110: ankara da sitelerden mobilya alırız diye düşünüyoruz ama bilinen markalar dışında ankarada önerebileceğiniz mobilyacılar var mı ? Siz nereden aldınız. Ne kadar tuttu. 2-3 hafta sonra ankaraya gelip mobilya siparişini vermeyi düşünüyoruz .

Merhaba kızlar, benimde 14 ekimde düğünüm var. 3 ayımız kaldı. İstanbulda yaşıyorduk ancak nişanlım şuan ankarada memur olduğu için bende ankaraya geleceğim. düğünümüz istanbulda olacak. Üniversiteyi ankarada okuduğumdan alışkınım ankaraya çok şükür seviyorumda ankarayı. evimizi kısmetse bugün tutacağız. ev sahibi ağustos sonuna doğru çıkacak. daha mobilya ve beyaz eşya almadık :110: ankara da sitelerden mobilya alırız diye düşünüyoruz ama bilinen markalar dışında ankarada önerebileceğiniz mobilyacılar var mı ? Siz nereden aldınız. Ne kadar tuttu. 2-3 hafta sonra ankaraya gelip mobilya siparişini vermeyi düşünüyoruz .

Bana siteler çok pahalı ve avangart gelmişti. İstanbul yolundaki bilinen markalar daha iyi ve çeşitli diye düşünüyorum. İşiniz rast gitsin :)

Merhabaa öncelikle hayırlı olsun. Hiç panik yapma zamanınız daha var her şey için. Benim 3 ay önce hiçbir şeyim yoktu şuan 14 gün kaldı ve her şeyim tamam. Siteler eğer bütçeniz varsa ve avangart seviyorsanız bakın derim. Onun dışında mahalle arasında bulunan mobilyacılar vs daha uygun oluyor. Ayrıca mobilya fuarı gibi bir şey vardı araştır onu da.

Bana siteler çok pahalı ve avangart gelmişti. İstanbul yolundaki bilinen markalar daha iyi ve çeşitli diye düşünüyorum. İşiniz rast gitsin :)

teşekkür ederim :)

Merhabaa öncelikle hayırlı olsun. Hiç panik yapma zamanınız daha var her şey için. Benim 3 ay önce hiçbir şeyim yoktu şuan 14 gün kaldı ve her şeyim tamam. Siteler eğer bütçeniz varsa ve avangart seviyorsanız bakın derim. Onun dışında mahalle arasında bulunan mobilyacılar vs daha uygun oluyor. Ayrıca mobilya fuarı gibi bir şey vardı araştır onu da.

teşekkür ederim. sizinde hayırlı olsun :) fuarı bilmiyordum bir bakayım ona hemen :)

Kızlar merhaba, bizde seneye yazın düğün düşünüyoruz ama bu sene sonuna doğru tarih alınır heralde mekan araştırıyoruz şimdiden. Yenimahalle,batıkent,eryaman civarlarında uygun fiyatlı düğün salonları biliyo musunuz?

Merhaba bende 2018 temmuzda evlenicem insallah ve dugun salonu bakiorm, batikent la mode'de dugun yapan var mi acaba? biz oraya gorusmeye gittik salona ve orkestrasina bayildim. Ama isiklar diskotek isigi gibi mavi kirmiziydi acikcasi cok goz yorucu ve karanlik geldi. Fotograflarda hep kirmizi kirmizi cikar diye dusundum cok loştu salon. Burda dugun yapanlar yardimci olursa cok sevinirim

cadde wedding e rastlamadım hiç oraya bakayım bi. istanbul yolunda batı park düğün salonu varmış internetten baktığımda beğendim.la mode şuanki evime çok yakın orda 1 2 düğüne de gitmiştim aklımda orası.
120 kişilik mi bride?ya çok azmış ben daha kalabalık olur diye düşünüyorum gerçi liste yapmadım henüz ama.ankara konağının kına salonunun da öyle olduğunu bilmiyodum bak çok sevindim. evlenicem ama her şeyden ne kadar da uzağım ayh :KK53:

merhaba düğününüz oldu mu acaba memnun kaldınız mı la mode'den?

Aksine çoğu yere göre fiyatı uygundu sıkı pazarlık yapmak gerek
öyle mi bana baya yüksek gelmişti fiyatı. ben cumartesi için bakıyordum tabii. neredeyse yarı fiyatına tuttum kendi salonumu. bi de ben kendi kuaförümü fln tercih ettim mesela. bilmediğim bi yere yaptırmak istemedim. buarada benmde düğünüm temmuzda oldu kasım gibi mekanımızı tutmuştuk fiyat değil ama doluluk açısından erken tutmak daha iyi oluyor.

öyle mi bana baya yüksek gelmişti fiyatı. ben cumartesi için bakıyordum tabii. neredeyse yarı fiyatına tuttum kendi salonumu. bi de ben kendi kuaförümü fln tercih ettim mesela. bilmediğim bi yere yaptırmak istemedim. buarada benmde düğünüm temmuzda oldu kasım gibi mekanımızı tutmuştuk fiyat değil ama doluluk açısından erken tutmak daha iyi oluyor.
sizin düğününüz nerde oldu?

Kızlar arçelik tercihiniz olmasın. Bu videodan sonra bir de arayıp 10 kez servis gören makine için garanti dolmadan önce tek servis kaydı var, tüketici haklarına göre bile haklı değilsiniz dediler. Parça değişimi olmazsa servis kaydı açılmıyormuş. Sizlere tavsiye arçelikten servis çağırıyorsanız kesinlikle her defasında gelip yaptıkları işleme dair evrak isteyin

Son düzenleyen: Moderatör:
Ankara’da Temmuz ayında haftasonu kır düğünü ya da açık havada düğün istiyoruz. Hala düğün mekanı bulamadık. Birkaç yerle görüştük 500 kişi için 30.000 den ağızlarını açıyorlar. Görüştüğümüz yerler altınkoru, wonders and event, cadde hare, vavas garden,ıhlamur kasrı.. Çoğu yer haftasonu için kokteyl menüyü kabul etmiyor. Siz nerelerle anlaştınız, aldığınız fiyatlar nasıl kızlar? Bu gidişle biz yer bulamayacağız sanırım . Bu arada nişanım Temmuz’da Batıkent Andora’da oldu. Herkes çok beğendi, biz de memnun kaldık. Kapalı mekan düşünenlere tavsiye ederim.

arkadaşlar düğün salonu önerir misiniz bir kaç yerle konuştum ama içime sinmedi mekanlar memnun kalanların fikrini almak isterim bir de nisan sonu gibi olacak düğün açık havada yapsak üşür müyüz :KK70:

Ankara’da Temmuz ayında haftasonu kır düğünü ya da açık havada düğün istiyoruz. Hala düğün mekanı bulamadık. Birkaç yerle görüştük 500 kişi için 30.000 den ağızlarını açıyorlar. Görüştüğümüz yerler altınkoru, wonders and event, cadde hare, vavas garden,ıhlamur kasrı.. Çoğu yer haftasonu için kokteyl menüyü kabul etmiyor. Siz nerelerle anlaştınız, aldığınız fiyatlar nasıl kızlar? Bu gidişle biz yer bulamayacağız sanırım . Bu arada nişanım Temmuz’da Batıkent Andora’da oldu. Herkes çok beğendi, biz de memnun kaldık. Kapalı mekan düşünenlere tavsiye ederim.

benim bir tanıdığım altın koruda yemekli 300 kişi 20.000 ne yaptı. 500 e 30.000 iyi demiş ben 250 kişi soruyorum en az 10.000 diyorlar

Biz batikent la mode balo ve nikah salonunu tuttuk dugun icin cok guzeldi, 400 kisi 9000 tl ama baya pazarlik yaptik. Seneye temmuz ayi icin. Bence acik hava istiyosaniz ustu kapanabilir sekilde olsun riske atmayin her temmuzda yagmur yagiyor

X