How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2016'nın güzel gelinleri,mutlu yuvamıza giden yolda güzel dostluklar için buyrun...:)

günaydın kızlaarrr:KK48:

sevdicazın asker mii ne zaman dönecek. düün tarihi belli mi ? çeyiz için neler aldın? çok soru sordum galiba:KK45: bizimde ne olsun söz yaptık bir ay önce yaza nişan var ama tarihi belli değil 2016 ya düğün dedik ama ne zaman olacağı tam belli değil onunda tarihi. tarihler belli olmayınca benimde içimden hiçbirşey almak gelmiyor. bide çalışmayınca anne şunu al bunu al diyemiyorum. bir kaç yere iş başvurusu yaptım onları bekliyorum. inş olurda bende almaya başlarım bir uctan
estafurullah canım alıntılanmamış mesaj yeni gördüm o yüzden, asker bitanem tam net değil 2016 yazı olabilir Mayısta dönecek şafak 163En Büyük TÜRKİYE bizim de net değil tahmini.. hmm en önemlisi iş kuzum ya inşallah hayırlısıyla bulursun, ben çalıştığım için iyi oluyor kimseye yük olmamak inşallah tez zamanda bulursun sen de işiniii

günaydın kızlaarrr:KK48:

estafurullah canım alıntılanmamış mesaj yeni gördüm o yüzden, asker bitanem tam net değil 2016 yazı olabilir Mayısta dönecek şafak 163En Büyük TÜRKİYE bizim de net değil tahmini.. hmm en önemlisi iş kuzum ya inşallah hayırlısıyla bulursun, ben çalıştığım için iyi oluyor kimseye yük olmamak inşallah tez zamanda bulursun sen de işiniii
hayırlısıyla inşallah canım..

hu hu kızlar nerdesiniz kimse yok mu nereye kayboldunuz kimseden ses seda yok. herkes hazırlıklarda mı acaba

Mrb kızlarr bende bir 2016 gelini olacak olanlar arasına yeni katılmış bulunmaktayımm :)) Ne durumdasınız kimler neler yapıyor acabaa kimsecikler yok muu ? :)

Mrb kızlarr bende bir 2016 gelini olacak olanlar arasına yeni katılmış bulunmaktayımm :)) Ne durumdasınız kimler neler yapıyor acabaa kimsecikler yok muu ? :)
hoş geldin canım.. biz iki hafta önce sözlendik nişan ne zaman belirsiz düğünde 2016 diyoruz bakalım artık. hiç bir hazırlığım yok daha malesef :(( sende durumlar nasıl

hoş geldin canım.. biz iki hafta önce sözlendik nişan ne zaman belirsiz düğünde 2016 diyoruz bakalım artık. hiç bir hazırlığım yok daha malesef :KK43:( sende durumlar nasıl
ayy hayırlı olsun canımm bizimde daha nisanda söz olucak kısmetse 2016 eylül gibide düğün istiyoruz ama bakalım şmdilik bende de bi hazrlık yok alışverişler dışında :)

ayy hayırlı olsun canımm bizimde daha nisanda söz olucak kısmetse 2016 eylül gibide düğün istiyoruz ama bakalım şmdilik bende de bi hazrlık yok alışverişler dışında :)
ben alışveriş bile yapmaya başlamadım daha o kadar vahim durumdayım :)

benimkide keyfi aslında çok profesyonel sayılmaz:)
olsun en azından ucundan başlamışsın almaya. ben çalışmadığım için birşeyler alıpta kenara koyamıyorum malesef aileme de yük olmak istemirum şunu alalım bunu alalım die desem bile zaten zamanı gelince herşey alınır derler.

olsun en azından ucundan başlamışsın almaya. ben çalışmadığım için birşeyler alıpta kenara koyamıyorum malesef aileme de yük olmak istemirum şunu alalım bunu alalım die desem bile zaten zamanı gelince herşey alınır derler.
doğru düşünüyorsun canım çalışmayınca zor tabi ama olsun başlayınca her şey oluverir dert etme

doğru düşünüyorsun canım çalışmayınca zor tabi ama olsun başlayınca her şey oluverir dert etme
ne bileyim daha şimdiden çok heyecan yaptım ben biran önce birşeylere başlansın istiyorum daha çok var diye de kimse umursamıyor sanki yoksa ben mi çok aceleci davranıyorum anlamadım ki..

ne bileyim daha şimdiden çok heyecan yaptım ben biran önce birşeylere başlansın istiyorum daha çok var diye de kimse umursamıyor sanki yoksa ben mi çok aceleci davranıyorum anlamadım ki..
evet daha bir seneden fazla zaman oldugundan kmse aceleci davranmıyor bizimklerde öyle ama bzde işte hemenck oluversin bişiler eksilsin itiyoruz haklı olarak herkes kendince haklı :)

Back