- Konu Sahibi PammukSeker
sen neler yapıyorsun hazırlıklar ne durumda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen neler yapıyorsun hazırlıklar ne durumda
ben daha hiç bir hazırlığa başladım düğüne hada çok vakit olunca biz anca gezmece tozmaca annemler sevgili iken görüşmemize izin vermezlerdi sözlenince meydan bize kalmış gibi düğün tarihini almadan bi hazırlığa başlamak istemiyorum o yüzden aslında bu kadar rahat davranmam. sen yaptın mı bi hazırlıksen neler yapıyorsun hazırlıklar ne durumda
Ben vakit buldukça int mobilya modelleri bakıyorum. Şimdiden kafamda hersey belli sevdiceğimle birlikte hepsine karar verdik. Gelinliğe bile karar verdim.ceyizlik pek çok şeyi almıştım yemek takımı kahvaltı takımı ve ufak tefek şeyler kaldı. Şuan isteme söz ve nişan gibi günlerin planları var kafamda ne giyeceğim telaşına girdim.ben daha hiç bir hazırlığa başladım düğüne hada çok vakit olunca biz anca gezmece tozmaca annemler sevgili iken görüşmemize izin vermezlerdi sözlenince meydan bize kalmış gibi düğün tarihini almadan bi hazırlığa başlamak istemiyorum o yüzden aslında bu kadar rahat davranmam. sen yaptın mı bi hazırlık
ama siz eylülde düğün düşündüünüz için herşeyin planını oluşturmuşsunuzdur. bizim nerden baksan bir buçuk iki senemiz var düğün için o yüzden acele etmiyoruz. hem daha benim işim de yok birazda maddi yönden bakamıyorumBen vakit buldukça int mobilya modelleri bakıyorum. Şimdiden kafamda hersey belli sevdiceğimle birlikte hepsine karar verdik. Gelinliğe bile karar verdim.ceyizlik pek çok şeyi almıştım yemek takımı kahvaltı takımı ve ufak tefek şeyler kaldı. Şuan isteme söz ve nişan gibi günlerin planları var kafamda ne giyeceğim telaşına girdim.
ama siz eylülde düğün düşündüünüz için herşeyin planını oluşturmuşsunuzdur. bizim nerden baksan bir buçuk iki senemiz var düğün için o yüzden acele etmiyoruz. hem daha benim işim de yok birazda maddi yönden bakamıyorum
hayırlı olsun canım.. strestendir gerginlikleri sen sakin ol iş sana düşüyor burada iki tarafı da dengede tutmak..Cok stresli iki gun oldu ama ben yoruldum herkes gergin beni geriyor iki tarafta sanki
Herşey istediğinden daha da güzel olur inşallah. Strese girme daha sakin olmaya çalış bu özel günlerin bir daha olmayacak en güzel şekilde yaşamalısın.Cok stresli iki gun oldu ama ben yoruldum herkes gergin beni geriyor iki tarafta sanki
hayırlı olsun canım.. strestendir gerginlikleri sen sakin ol iş sana düşüyor burada iki tarafı da dengede tutmak..
Herşey istediğinden daha da güzel olur inşallah. Strese girme daha sakin olmaya çalış bu özel günlerin bir daha olmayacak en güzel şekilde yaşamalısın.
hoş geldinMerhaba kızlarrrr bende aranızaa katıldım. İnşallah bende 2016 sonbahar gelini olacağımmm.
Hoşbuldummhoş geldin
hoş geldin aramıza tabikide katışabilirsin tüm gelinlerimize açığız :))) biraz bahsedermisin kendinden....Selam herkese :) Ben de 2016 yaz aylarında evleneceğim kısmetse :)Aranıza katışabilirmiyim
hoş geldin aramıza :))) tanıyalım seni de :)Merhaba kızlarrrr bende aranızaa katıldım. İnşallah bende 2016 sonbahar gelini olacağımmm.
23 yaşındayım Bursa da oturuyorum :) Şuan nişanlıyım kısmetse 2016 yazında evleneceğim ama tarih henüz belli değil :)hoş geldin aramıza tabikide katışabilirsin tüm gelinlerimize açığız :))) biraz bahsedermisin kendinden....
Asker bekliceksin yani :) Ben uzun dönem bekledim Allah yardımcın olsun :)istanbulda yaşıyorum. Biz henüz sevgiliyiz askerliği var daha inşallah kasımda gidicek kısa dönem, döndüğünde kısmetse evlenicez. :)