How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2016'nın güzel gelinleri,mutlu yuvamıza giden yolda güzel dostluklar için buyrun...:)

ay hadi hayırlısıyla artık. inş canım inşallah heycan doruklarda 6 senedir birlikteyiz iki sene daha bekleyeceğiz bizde. kalabalık gelecekler miş şimdiden ateşler basmaya başladı beni:oops:

ay hadi hayırlısıyla artık. inş canım inşallah heycan doruklarda 6 senedir birlikteyiz iki sene daha bekleyeceğiz bizde. kalabalık gelecekler miş şimdiden ateşler basmaya başladı beni:oops:
heyecan telaş olmazsa ne anladım ben o işten zaten tatlı telaşlar onlarr :D keşke bir daha yaşasam o telaşları diyorum valla :D o anların tadını çıkar sakın gerilme :D

Buraya ne güzel gelincikler doluşmuşş:KK68:
Ben telaşlardayım bu aralar güzelliklerim.:KK22: Bomba gibi haberlerle geldimm.:KK55:
Haftaya sözleniyorummmm..:oops::oops:
Sonunda mutluluk yolundaki ilk adımımızı atacağız yıllardan sonra.:KK60:
Hepinizden dualarınızı bekliyorum.
Hazır gelmişken sizlerden fikirler almaya geldim. Bizim isteme-söz bir arada olacak. İkramlık olarak ne yapmamızı önerirsiniz? Bir de sözde erkeğe yüzük takılmıyormuş bazı yerlerde, sadece kıza tek taş takıyormuş erkek tarafı.
Bizde de adet, gelenek görenek kalmamış pek. O yüzden pek bir şey bilmiyoruz bu konular hakkında. :KK43:
Söz merasiminde ne olur, neler olur biraz bana bilgi verebilir misiniz canlarım?
Hepinizi çok çok öpüyorum:KK15::KK68:

Ben telaşlardayım bu aralar güzelliklerim.:KK22: Bomba gibi haberlerle geldimm.:KK55:
Hazır gelmişken sizlerden fikirler almaya geldim. Bizim isteme-söz bir arada olacak. İkramlık olarak ne yapmamızı önerirsiniz? Bir de sözde erkeğe yüzük takılmıyormuş bazı yerlerde, sadece kıza tek taş takıyormuş erkek tarafı.
Bizde de adet, gelenek görenek kalmamış pek. O yüzden pek bir şey bilmiyoruz bu konular hakkında. :KK43:
Söz merasiminde ne olur, neler olur biraz bana bilgi verebilir misiniz canlarım?
hayırlısı olsun canm allah tamamını erdirsin. bizde bugün isteme oldu ama yüzük falan takılmadı erkek tarafı şekerden çikolatasına çayından kahvesine kadar herşeyi getirmişler onların getirdikleri ikram ettik zaten kendimiz birşey hazırlamamaıştık yüzük falanda takılmadı daha sadece isteme oldu

hayırlısı olsun canm allah tamamını erdirsin. bizde bugün isteme oldu ama yüzük falan takılmadı erkek tarafı şekerden çikolatasına çayından kahvesine kadar herşeyi getirmişler onların getirdikleri ikram ettik zaten kendimiz birşey hazırlamamaıştık yüzük falanda takılmadı daha sadece isteme oldu
sizin de hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin. Sözünüz ne zaman olacak peki?
Sevgilimin ailesi 3-4 saatlik yoldan gelecekleri için hem sürekli git gel olmasın diye hem de daha fazla uzamasın diye isteme-söz bir arada yapalım dedik. nişan da baharda olacak inş.
Ben de şimdi internetten tarifler araştırıyorum ikram edilebilecek olanlardan.:KK22:

merhaba canım,
yani adet gelenek göreneğe bakarsan her yerde farklılık gösteriyor canım benim, en iyisi kafanıza göre yapmak her şeyi.. mesela sonradan nişan yapılacak mı? veya büyük nişan mı olacak aile arası mı? vs.. benim isteme-söz-nişan hepsi birlikte olduğu için pek yardımcı olamıyorum sözle ilgili :/ canım genelde isteme-söz faslı gün kıvamında geçer 2 tuzlu 1 tatlı falan olabilir tuzlu kahveyi atlamamak lazım tabi :)
bu arada hakkında hayırlısı olsun hep mutlu ol inşallah, dediğim gibi nasıl olur diye takma her şeyi istediğiniz gibi yapın sonuçta bu sadece SİZİN merasiminiz♥♥

merhaba canım,
yani adet gelenek göreneğe bakarsan her yerde farklılık gösteriyor canım benim, en iyisi kafanıza göre yapmak her şeyi.. mesela sonradan nişan yapılacak mı? veya büyük nişan mı olacak aile arası mı? vs.. benim isteme-söz-nişan hepsi birlikte olduğu için pek yardımcı olamıyorum sözle ilgili :/ canım genelde isteme-söz faslı gün kıvamında geçer 2 tuzlu 1 tatlı falan olabilir tuzlu kahveyi atlamamak lazım tabi :)
bu arada hakkında hayırlısı olsun hep mutlu ol inşallah, dediğim gibi nasıl olur diye takma her şeyi istediğiniz gibi yapın sonuçta bu sadece SİZİN merasiminiz♥♥
haklısın tatlım. Biz de öyle yapacağız sanırım. Sonrasında büyük nişan yapacağız, o yüzden söze pek kimseyi de çağıramıyoruz. Biz bize olacağız zaten ama yine de insan stres oluyor. :KK43:
Sarma, börek, poğaça yapmayı düsünüyoruz. Bir de şerbetli tatlı yapacağız ama ne yapacağımıza karar veremedik.o_O
Ben kurabiye siparişi verdim onlar da gelecek. Yeterli olur sanırım.:)
Yaklaştıkça heyecanım da artıyor.:KK22:
Sen nasılsın neler yapıyorsun canım:KK68:

haklısın tatlım. Biz de öyle yapacağız sanırım. Sonrasında büyük nişan yapacağız, o yüzden söze pek kimseyi de çağıramıyoruz. Biz bize olacağız zaten ama yine de insan stres oluyor. :KK43:
Sarma, börek, poğaça yapmayı düsünüyoruz. Bir de şerbetli tatlı yapacağız ama ne yapacağımıza karar veremedik.o_O
Ben kurabiye siparişi verdim onlar da gelecek. Yeterli olur sanırım.:)
Yaklaştıkça heyecanım da artıyor.:KK22:
Sen nasılsın neler yapıyorsun canım:KK68:
valla canım asker bekliyoruz yarıladık sayılır şafağı onun sevinci var üzerimde şu sıralar :) şekerpare falan olabilir aslında kesinlikle menü ideal ve yeterli kuzum o anların tadını çıkarmaya bak :) ah o heyecanlar olmazsa olmaazz hiç unutulmuyor biliyor musun o heyecanlar telaşlar :) nişan günüm saniye saniye hafızamda :))

ben de sevgilim de öğretmen
ben 26 o 28 yaşında
askere de gitti geldi
2 senedir beraberiz ama gene de 2016
o zamana hazır olacakmış :pP
2015 yaza nişan 2016 yaza düğün diye konuştuk ama teklif yok ortada :(

ben de sevgilim de öğretmen
ben 26 o 28 yaşında
askere de gitti geldi
2 senedir beraberiz ama gene de 2016
o zamana hazır olacakmış :pP
2015 yaza nişan 2016 yaza düğün diye konuştuk ama teklif yok ortada :KK43:
aileler falan tanıştı mı canım?

ayy ne kadar güzel bir başlık yaa :KK49: beni de alııınnnnnn :KK53:

herkes hikayesini anlatarak mı başlıyor peki bakalım :KK52:

sevgilimle biz 2 sedir beraberiz fakat öncesinden de 2 senelik bir arkadaşlığımız vardı :KK49:

bir türlü açılamadık birbirimize baktım bu böyle olmayacak işe el attım :eek:

pek etrafında bulunmadım ortalıkta gezmedim falan derken tutuşmuş birtaneciğim:KK55:

sonra geldi dan dan dan konuştu kaçmayayım bir yere diye :KK30:

ogün bu gündür işte evleneceğim adam dediğim biridir kendisi Allah nazarlardan saklasın:nazar:

gelelim banaaaaaa.....

kpss mağdurlarından biri de benim.olmayacak bundan eminim.sevgilimde sınava girdi o biraz ümitli kendinden bakalım neler olacak :cool:

2016 bizim için de düğün yılı olacak inşallah :nazar::KK31:

ama tabi önce söz nişan falan olacak bakalım bunlar için de 2015 i düşünüyoruz :KK28:

biraz uzun oldu ama mutluluğumu paylaşmak istedim Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah :nazar::KK68:

ayy ne kadar güzel bir başlık yaa :KK49: beni de alııınnnnnn :KK53:

herkes hikayesini anlatarak mı başlıyor peki bakalım :KK52:

sevgilimle biz 2 sedir beraberiz fakat öncesinden de 2 senelik bir arkadaşlığımız vardı :KK49:

bir türlü açılamadık birbirimize baktım bu böyle olmayacak işe el attım :eek:

pek etrafında bulunmadım ortalıkta gezmedim falan derken tutuşmuş birtaneciğim:KK55:

sonra geldi dan dan dan konuştu kaçmayayım bir yere diye :KK30:

ogün bu gündür işte evleneceğim adam dediğim biridir kendisi Allah nazarlardan saklasın:nazar:

gelelim banaaaaaa.....

kpss mağdurlarından biri de benim.olmayacak bundan eminim.sevgilimde sınava girdi o biraz ümitli kendinden bakalım neler olacak :cool:

2016 bizim için de düğün yılı olacak inşallah :nazar::KK31:

ama tabi önce söz nişan falan olacak bakalım bunlar için de 2015 i düşünüyoruz :KK28:

biraz uzun oldu ama mutluluğumu paylaşmak istedim Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah :nazar::KK68:
hoş geldin tatlım aramıza 2016 yı hepimiz sabırsızlıkla bekliyoruz :))

Back