- 17 Şubat 2014
- 499
- 194
- 53
- Konu Sahibi PammukSeker
ay hadi hayırlısıyla artık. inş canım inşallah heycan doruklarda 6 senedir birlikteyiz iki sene daha bekleyeceğiz bizde. kalabalık gelecekler miş şimdiden ateşler basmaya başladı beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heyecan telaş olmazsa ne anladım ben o işten zaten tatlı telaşlar onlarr keşke bir daha yaşasam o telaşları diyorum valla o anların tadını çıkar sakın gerilmeay hadi hayırlısıyla artık. inş canım inşallah heycan doruklarda 6 senedir birlikteyiz iki sene daha bekleyeceğiz bizde. kalabalık gelecekler miş şimdiden ateşler basmaya başladı beni
günaydınngünaydınn 2016 gelinleriiiii♥
nasılsıın :)günaydınn
hayırlısı olsun canm allah tamamını erdirsin. bizde bugün isteme oldu ama yüzük falan takılmadı erkek tarafı şekerden çikolatasına çayından kahvesine kadar herşeyi getirmişler onların getirdikleri ikram ettik zaten kendimiz birşey hazırlamamaıştık yüzük falanda takılmadı daha sadece isteme olduBuraya ne güzel gelincikler doluşmuşş
Ben telaşlardayım bu aralar güzelliklerim. Bomba gibi haberlerle geldimm.
Haftaya sözleniyorummmm..
Sonunda mutluluk yolundaki ilk adımımızı atacağız yıllardan sonra.
Hepinizden dualarınızı bekliyorum.
Hazır gelmişken sizlerden fikirler almaya geldim. Bizim isteme-söz bir arada olacak. İkramlık olarak ne yapmamızı önerirsiniz? Bir de sözde erkeğe yüzük takılmıyormuş bazı yerlerde, sadece kıza tek taş takıyormuş erkek tarafı.
Bizde de adet, gelenek görenek kalmamış pek. O yüzden pek bir şey bilmiyoruz bu konular hakkında.
Söz merasiminde ne olur, neler olur biraz bana bilgi verebilir misiniz canlarım?
Hepinizi çok çok öpüyorum
sizin de hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin. Sözünüz ne zaman olacak peki?hayırlısı olsun canm allah tamamını erdirsin. bizde bugün isteme oldu ama yüzük falan takılmadı erkek tarafı şekerden çikolatasına çayından kahvesine kadar herşeyi getirmişler onların getirdikleri ikram ettik zaten kendimiz birşey hazırlamamaıştık yüzük falanda takılmadı daha sadece isteme oldu
Buraya ne güzel gelincikler doluşmuşş
Ben telaşlardayım bu aralar güzelliklerim. Bomba gibi haberlerle geldimm.
Haftaya sözleniyorummmm..
Sonunda mutluluk yolundaki ilk adımımızı atacağız yıllardan sonra.
Hepinizden dualarınızı bekliyorum.
Hazır gelmişken sizlerden fikirler almaya geldim. Bizim isteme-söz bir arada olacak. İkramlık olarak ne yapmamızı önerirsiniz? Bir de sözde erkeğe yüzük takılmıyormuş bazı yerlerde, sadece kıza tek taş takıyormuş erkek tarafı.
Bizde de adet, gelenek görenek kalmamış pek. O yüzden pek bir şey bilmiyoruz bu konular hakkında.
Söz merasiminde ne olur, neler olur biraz bana bilgi verebilir misiniz canlarım?
Hepinizi çok çok öpüyorum
haklısın tatlım. Biz de öyle yapacağız sanırım. Sonrasında büyük nişan yapacağız, o yüzden söze pek kimseyi de çağıramıyoruz. Biz bize olacağız zaten ama yine de insan stres oluyor.merhaba canım,
yani adet gelenek göreneğe bakarsan her yerde farklılık gösteriyor canım benim, en iyisi kafanıza göre yapmak her şeyi.. mesela sonradan nişan yapılacak mı? veya büyük nişan mı olacak aile arası mı? vs.. benim isteme-söz-nişan hepsi birlikte olduğu için pek yardımcı olamıyorum sözle ilgili :/ canım genelde isteme-söz faslı gün kıvamında geçer 2 tuzlu 1 tatlı falan olabilir tuzlu kahveyi atlamamak lazım tabi :)
bu arada hakkında hayırlısı olsun hep mutlu ol inşallah, dediğim gibi nasıl olur diye takma her şeyi istediğiniz gibi yapın sonuçta bu sadece SİZİN merasiminiz♥♥
valla canım asker bekliyoruz yarıladık sayılır şafağı onun sevinci var üzerimde şu sıralar :) şekerpare falan olabilir aslında kesinlikle menü ideal ve yeterli kuzum o anların tadını çıkarmaya bak :) ah o heyecanlar olmazsa olmaazz hiç unutulmuyor biliyor musun o heyecanlar telaşlar :) nişan günüm saniye saniye hafızamda :))haklısın tatlım. Biz de öyle yapacağız sanırım. Sonrasında büyük nişan yapacağız, o yüzden söze pek kimseyi de çağıramıyoruz. Biz bize olacağız zaten ama yine de insan stres oluyor.
Sarma, börek, poğaça yapmayı düsünüyoruz. Bir de şerbetli tatlı yapacağız ama ne yapacağımıza karar veremedik.
Ben kurabiye siparişi verdim onlar da gelecek. Yeterli olur sanırım.:)
Yaklaştıkça heyecanım da artıyor.
Sen nasılsın neler yapıyorsun canım
aileler falan tanıştı mı canım?ben de sevgilim de öğretmen
ben 26 o 28 yaşında
askere de gitti geldi
2 senedir beraberiz ama gene de 2016
o zamana hazır olacakmış P
2015 yaza nişan 2016 yaza düğün diye konuştuk ama teklif yok ortada
hoş geldin tatlım aramıza 2016 yı hepimiz sabırsızlıkla bekliyoruz :))ayy ne kadar güzel bir başlık yaa beni de alııınnnnnn
herkes hikayesini anlatarak mı başlıyor peki bakalım
sevgilimle biz 2 sedir beraberiz fakat öncesinden de 2 senelik bir arkadaşlığımız vardı
bir türlü açılamadık birbirimize baktım bu böyle olmayacak işe el attım
pek etrafında bulunmadım ortalıkta gezmedim falan derken tutuşmuş birtaneciğim
sonra geldi dan dan dan konuştu kaçmayayım bir yere diye
ogün bu gündür işte evleneceğim adam dediğim biridir kendisi Allah nazarlardan saklasın
gelelim banaaaaaa.....
kpss mağdurlarından biri de benim.olmayacak bundan eminim.sevgilimde sınava girdi o biraz ümitli kendinden bakalım neler olacak
2016 bizim için de düğün yılı olacak inşallah
ama tabi önce söz nişan falan olacak bakalım bunlar için de 2015 i düşünüyoruz
biraz uzun oldu ama mutluluğumu paylaşmak istedim Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah
hoş geldin tatlım aramıza 2016 yı hepimiz sabırsızlıkla bekliyoruz :))
aynen bizimde canım okul askerlik derken en erken 2016 ya kalacak işimiz. allahtan en azından söz yapabildik :)evet yaa gerçekten çok sabırsızlanıyorum ama engeller var önümüzde onları aşmak zaman alacak