How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2016'nın güzel gelinleri,mutlu yuvamıza giden yolda güzel dostluklar için buyrun...:)

2016 eylul gibi dusunuyoruz bizde nisan ayında nişan planımız var ailemle tanıstı guzel gecti bundan sonrası Allahın izniyle artık beklemeside telaslı ya:)

2016 eylul gibi dusunuyoruz bizde nisan ayında nişan planımız var ailemle tanıstı guzel gecti bundan sonrası Allahın izniyle artık beklemeside telaslı ya:)
beklemekler bitirecek zaten beni onu bekle bunu bekle :))

ayy ne güzel yaa ilk adımı atmışsınız :nazar:

Rabbim devamını da nasip eder inşallah :KK45: darısı başıma amin :KK45:

nasıl oldu tanışma faslı?eğer özel değilse :eek: ben babamdan çok çekiniyorum da helede beni annemden bile kıskanan bir babaya sahipken :KK45:

merhaba :) ben de 2016 yı ümit eden bir gelin adayıyım. 2009 dan beri sevgiliyiz bu yaz söz yaptık. yüksek lisans yaptığımız için herşey ertelendi, askerlik de duruyor, iş de yok oooy 2016 inşallah diyorum yani :) 5 sene yanyanayken bir de ayrı şehirlerdeyiz şimdi. eskiden bir sürü hayalim vardı şu eşya böyle ev diye, şimdi hiç bişey umrumda değil, evimin üstünde çatısı olsun yeter :D

merhaba :) ben de 2016 yı ümit eden bir gelin adayıyım. 2009 dan beri sevgiliyiz bu yaz söz yaptık. yüksek lisans yaptığımız için herşey ertelendi, askerlik de duruyor, iş de yok oooy 2016 inşallah diyorum yani :) 5 sene yanyanayken bir de ayrı şehirlerdeyiz şimdi. eskiden bir sürü hayalim vardı şu eşya böyle ev diye, şimdi hiç bişey umrumda değil, evimin üstünde çatısı olsun yeter :D
hoş geldin canım aramıza. hep birlikte bekleyeceğiz 2016 yı :)

ayy canım benim yaa :KK45: arkadaşım evlenirken şu eşya muhabbeti olmayan günümüz olmazdı yani :KK53:

ama artık sadece evlenelim artık diyorum bende senin gibi :KK55:

biz evlenecek duruma gelelim de herşeyi hallederiz yaa :KK52:

ben yakında çatıyı bile istemicem artık çadır kuralım yeter diyecek duruma gelmek üzereyim:KK54:

sevdicazın asker mii ne zaman dönecek. düün tarihi belli mi ? çeyiz için neler aldın? çok soru sordum galiba:KK45: bizimde ne olsun söz yaptık bir ay önce yaza nişan var ama tarihi belli değil 2016 ya düğün dedik ama ne zaman olacağı tam belli değil onunda tarihi. tarihler belli olmayınca benimde içimden hiçbirşey almak gelmiyor. bide çalışmayınca anne şunu al bunu al diyemiyorum. bir kaç yere iş başvurusu yaptım onları bekliyorum. inş olurda bende almaya başlarım bir uctan

Back