rica edermçok teşekkür ederim iginize...
ben 7 de uyanıyodum. 10 da yapıyodum ıse gelınce. gayette net kırmızı cızgılerı gordumSaat kaç gibi yapayım canım bi sürü saat yaziyo yok 11 de 10 dan sonra 3.5 da 5 de 8 den önce kafam karıştı en iyi sonuç ne zaman olur ki
bi saat belirle kendine hergün aynı saatte yap bide öncesinde son2miydi 4 saat miydi fazla sıvı tüketmemeye çalş. hormonun seviyesni azaltıo net sonuç alamıosun yoksaSaat kaç gibi yapayım canım bi sürü saat yaziyo yok 11 de 10 dan sonra 3.5 da 5 de 8 den önce kafam karıştı en iyi sonuç ne zaman olur ki
yok kendım kullanmam zaten. ben kullandıgım aylar yakaladım canım. eczanede pahallı. bence bosa para vermedoktordan doktorada değişio heralde bu durumlar. klomeni doktor yazmayıncada vermio eczaneler.. ben aslnda 2-3 ay öncede yapmştm ama iki net çizgi hiç görememiştim. netten almştm onu budefa eczaneden alcam bakalm
Bu aralar olma ihtimali var canım akşam sekiz gibi denicem tekrar bide sabah on dediğin gibi basliyim ben de sağol şekerben 7 de uyanıyodum. 10 da yapıyodum ıse gelınce. gayette net kırmızı cızgılerı gordumaksamda yapabılırsın. 5 de wcye gıdıp 8 de yapabılırsın.
eğer yakınsa günün sabah aksam yapıp kontrol etmen daha mantıklı.
sen nezamandır istiodun bebek yaş kaç bide:)yok kendım kullanmam zaten. ben kullandıgım aylar yakaladım canım. eczanede pahallı. bence bosa para verme
bende eczaneden sormuştum dediğin gibiydi netten almştım ama iki net çizgi hiç göremedm kafam karıştı. laboquick miydi neydi adı bilmiom testmi kötüydüde öle oldu benmi yanlş bişe yaptm. senin aldığının markası ney?Ben net ten sipariş verdim 40 adet + 6 gebelik testiyle 24 tl eczanede sordum 5 li kutu 30 tl idi
Surelab diye bi test canım onu da bu sitede kullanan arkadaş söyledi kendi onu kullaniyomusbende eczaneden sormuştum dediğin gibiydi netten almştım ama iki net çizgi hiç göremedm kafam karıştı. laboquick miydi neydi adı bilmiom testmi kötüydüde öle oldu benmi yanlş bişe yaptm. senin aldığının markası ney?
Benim de öyle denk gelmişti canım olur dedi doktorVe beklenen kırmızılar geldi... Daha çok pembe gerçiee ben doktora nasıl gidicem pazartesi 4. Gün oluyor test için...
10 aydır canım. yaş 30 oldu valla :) ilk bebısım olcak . kısmetsesen nezamandır istiodun bebek yaş kaç bide:)
4. gunde yaptırabılırsın. ben 4. gun yaptırmıstım hormon testını dıyosun herhalde dımı. 2-5 arası oluyorVe beklenen kırmızılar geldi... Daha çok pembe gerçiee ben doktora nasıl gidicem pazartesi 4. Gün oluyor test için...
anladm cnm inş.güzel sonuç alırsnSurelab diye bi test canım onu da bu sitede kullanan arkadaş söyledi kendi onu kullaniyomus
Bugun kaçıncı günündu senin bide 28de birmi adet oluyosunEklemeyi unutmuşum :)
Yok canım benim ortalama 35 40 i buluyor düzensiz zaten bu ay klomen kullandım bugün 15. GünümBugun kaçıncı günündu senin bide 28de birmi adet oluyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?