• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Klomen sonrası yumurta takibi de yapacak mı
Evet canım cuma günü kontrol dedi. Bence sonra yine çağıracak. . Eğer yeterli boyutta olursa çatlama ignesi yapacak. Çünkü daha önce klomen le hamile kalmıştım.

Evet canım cuma günü kontrol dedi. Bence sonra yine çağıracak. . Eğer yeterli boyutta olursa çatlama ignesi yapacak. Çünkü daha önce klomen le hamile kalmıştım.
Ay ben kullandım bana hiç gel demedi hatta bir ay sonra yine adetin üçüncü günü gel yumurta takibine de baslicaz bu defa dedi

Ay ben kullandım bana hiç gel demedi hatta bir ay sonra yine adetin üçüncü günü gel yumurta takibine de baslicaz bu defa dedi
Yenisin bu ay kendiniz deneyin diye dememiş olabilr. Bir sonraki ay klomen yumurta takibi ve catlatma ignesi... muhtesem üçlü :)

Yenisin bu ay kendiniz deneyin diye dememiş olabilr. Bir sonraki ay klomen yumurta takibi ve catlatma ignesi... muhtesem üçlü :)
Bakalım ben de ısı ve testle takip yapıyorum yumurtlamayi ne gösterecek sonuç

Akşam testimi de yaptım kızlar hep pozitif tam koyuyu yakalayamadim bu lh beni yanıltıyor mu acaba ya

Eklentiler

• IMAG0241.jpg
    IMAG0241.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 138
Kızlar bugün 17. Günüm ovulasyon testim siliklesmeye başladı bir de ben günlük ped veya peçete kullanırım bu akşam peceteye hafif bi pembelik gelmiş adetime çok var anlamadım

Kızlar bugün 17. Günüm ovulasyon testim siliklesmeye başladı bir de ben günlük ped veya peçete kullanırım bu akşam peceteye hafif bi pembelik gelmiş adetime çok var anlamadım
gunaydın kızlarrr benımde reglım bıtıyor bugun son gunu ben bu ovaluasyon testını yapmaya ne zman baslayım bırde nasıl kullanılıyor hıc bılmıyorum acıklarmısınız bıraz

Kızlar bu sabah testim 18. Gün silik olmaya başladı artık ve akintim epey başladı

Eklentiler

• IMAG0248.jpg
    IMAG0248.jpg
    21,5 KB · Görüntüleme: 176
gunaydın kızlarrr benımde reglım bıtıyor bugun son gunu ben bu ovaluasyon testını yapmaya ne zman baslayım bırde nasıl kullanılıyor hıc bılmıyorum acıklarmısınız bıraz
merhaba canım
ben de seni takip ediyorum sanki:)
adetin ne çabuk bitti , benim bi kaç gün daha var, cuma dr a gittim, hormon testleri ve ultrason normal dedi, eşimden spermiyogram istedi de eşim onun ne olduğunu bile bilmiyor henüz, kağıdı eşime verdim bugün yaptırması için, nasıl yapacaksa.........

bir de inofolic verdi dr bana

merhaba canım
ben de seni takip ediyorum sanki:)
adetin ne çabuk bitti , benim bi kaç gün daha var, cuma dr a gittim, hormon testleri ve ultrason normal dedi, eşimden spermiyogram istedi de eşim onun ne olduğunu bile bilmiyor henüz, kağıdı eşime verdim bugün yaptırması için, nasıl yapacaksa.........

bir de inofolic verdi dr bana
=))merhaba canım benım bes gun suruyor ıste bugun son cok sukur calısmalar baslar=)folık asıt vermıs doktorun bende kullanıyorum 1 bucuk ay oldu kullanıyorum.sperm testı nasıl yapılıo bende bılmıyorumkı..neyse normal cıkmıs testlerın sen ovaluasyon testlerı siparıs verdınmı

Back