Canim atesin en yuksek oldugu gun yumurtluyormussun diye okumustum ben de yani 13. Gun sabah yataktan kalkmadan yapacaksin birde olcumuKızlar ben her sabah ateş olcuyorum
1. gün 36,2
2. gün 36,4
3. gün 36,3
4. gün 36,4
5. gün 36,3
6. gün 36,2
7. gün 36,4
8. gün 36,4
9. gün 36,4
10. gün 36,2
11. gün 36,1
12. gün 36,1
13. gün 36,7
14. Gün 36,0
15. Gün 36,3
Anlayaniniz var mi yanilmiyosam dün yumurtlama mi olmuş oluyor
Öyle yaptım canım her sabah aynı saatlerde testler de öyle gösteriyor bakalım ay sonu neler olacakCanim atesin en yuksek oldugu gun yumurtluyormussun diye okumustum ben de yani 13. Gun sabah yataktan kalkmadan yapacaksin birde olcumu
Prolaktin ilaçla çabuk dusurulebilen bişey sanırım yanilmiyosamBende 4 yillkk ewliyim bugun doktora gittim prolaktin yuksek cikti ilaca basladi sanirim engelmis hamilelige
Baya koyulasms yaklaşmış evtTestlerim kızlar herhalde o güne yaklaştım
Kan testinde mi çıktı yüksek olduğu. Nezamandr istiyosunz bebekBende 4 yillkk ewliyim bugun doktora gittim prolaktin yuksek cikti ilaca basladi sanirim engelmis hamilelige
3 AYDIR DENİYORUZ ÖN HAZIRLIK İÇİN GİTTİM DOKTORA VE SONUCUN YUKSEK OLDUGUNU BUNUNDA GEBELİĞE ENGEL OLDUGUNU ÖĞRENDIM ONUN DISINDA YUMURTALARIM FALAN TEMİZMİŞKan testinde mi çıktı yüksek olduğu. Nezamandr istiyosunz bebek
İLACA BASLADIK BAKALIM 2 TANE VAR İÇİNDE BİRİNİ DÜN AKSAM DIGERİNİ HAFTAYA İÇECEGİMProlaktin ilaçla çabuk dusurulebilen bişey sanırım yanilmiyosam
Canim ablama da rahmin ters demişti doktor şimdi iki çocuğu var çok tatli :)bana bir dr. rahmin ters biliyomusun demişti. yooooo dedim. nöbetçi dr du. hafta sonu gıtmıstım.
sonra kendi dr uma söyledim ters olsa nolurmuş hem yok öyle bişey dedi :)
benimde aklımda yer etmiş hep ondan olmuyor sanırım. daha zor filan diyorlar ulaşması. ama ilk aydan bile hamile kalan var. ne bilim bişeyler ters gidiyor buluşmuyor bizimkiler.
profil resmimdeki gibi benim yumurtam :)
Canım doktora git testi tekrarlat adet için ilaç verir testlerini yaptırmaya çağırır aynı şey bana da olduArkadaşlar en son adet tarihin 18 ekim bugün yanı tam 48 gün oldu . hamilelik yönünde belirtilerim oldu 28 kasımda kan testi yaptırdım 1.24 yanı negatif. Ve hala da adet olmadımevlendikten önce 38 40 günde olurdum evlendikten sonra 28 30 güne düştü ama bu ay bu kadar gecikti. Adet olmayı bekliyorum tahlilleri yaptirmak icin ama olmuyor bu turlu sizce yükselme ihtimali var mi bhcg nin yada adet olmadan önce de gidim mi doktora
Bu hafta içi gideyim diyorum inşallah bi sorun yoktur. Daha çok yeniyim ama çevre baskıları oluşmaya başladı daha şimdidenCanım doktora git testi tekrarlat adet için ilaç verir testlerini yaptırmaya çağırır aynı şey bana da oldu
Sanki bir yarışmış gibi görüyorlar bunu. Daha ikinci aymda kayinvalidemin komşusu benim kızım senden sonra gelin oldu hamile dedi banaBu hafta içi gideyim diyorum inşallah bi sorun yoktur. Daha çok yeniyim ama çevre baskıları oluşmaya başladı daha şimdidendüşünmüyorum hala diyorum ama yalan çok istiyorum
Ben de yedi aylık evliyim ama hem sorun çıkıyor hormonda falan hem de hemen olacak mi bilmiyorum istiyorum da artık çevre zaten düğünden hemen sonra sorarBu hafta içi gideyim diyorum inşallah bi sorun yoktur. Daha çok yeniyim ama çevre baskıları oluşmaya başladı daha şimdidendüşünmüyorum hala diyorum ama yalan çok istiyorum
Benim prolaktin 16 idi 20 üstü yüksek oluyor sanırım ama cokta yüksek değil senin benim fsh 4.53 lh 9.03 çıktı diğerleri de normal tsh ında 2.5 altında olması gerekliymis hamilelik için ışte bende tek sorun lhTest yaptı sonuçlar
FreeT4(FT4) 1.36
TSH 1.66
FSH 5.73
LH 8.41
PROLAKTIN 24.30
Sizin kaç prolaktin ?
Klomen sonrası yumurta takibi de yapacak mıDoktor önemli bir sorun yok dedi. Klomen verdi. Bu ay böyle deneyelim bakalım. İnş sonuç alırız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?