2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Canim atesin en yuksek oldugu gun yumurtluyormussun diye okumustum ben de yani 13. Gun sabah yataktan kalkmadan yapacaksin birde olcumu

Canim atesin en yuksek oldugu gun yumurtluyormussun diye okumustum ben de yani 13. Gun sabah yataktan kalkmadan yapacaksin birde olcumu
Öyle yaptım canım her sabah aynı saatlerde testler de öyle gösteriyor bakalım ay sonu neler olacak

Bende 4 yillkk ewliyim bugun doktora gittim prolaktin yuksek cikti ilaca basladi sanirim engelmis hamilelige

Bu sabah da ısı 36.0 çıktı birazdan testte yapicam

Testlerim kızlar herhalde o güne yaklaştım

Eklentiler

• IMAG0237.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 112
Kan testinde mi çıktı yüksek olduğu. Nezamandr istiyosunz bebek
3 AYDIR DENİYORUZ ÖN HAZIRLIK İÇİN GİTTİM DOKTORA VE SONUCUN YUKSEK OLDUGUNU BUNUNDA GEBELİĞE ENGEL OLDUGUNU ÖĞRENDIM ONUN DISINDA YUMURTALARIM FALAN TEMİZMİŞ

Canim ablama da rahmin ters demişti doktor şimdi iki çocuğu var çok tatli :)

Arkadaşlar en son adet tarihin 18 ekim bugün yanı tam 48 gün oldu . hamilelik yönünde belirtilerim oldu 28 kasımda kan testi yaptırdım 1.24 yanı negatif. Ve hala da adet olmadım evlendikten önce 38 40 günde olurdum evlendikten sonra 28 30 güne düştü ama bu ay bu kadar gecikti. Adet olmayı bekliyorum tahlilleri yaptirmak icin ama olmuyor bu turlu sizce yükselme ihtimali var mi bhcg nin yada adet olmadan önce de gidim mi doktora

Canım doktora git testi tekrarlat adet için ilaç verir testlerini yaptırmaya çağırır aynı şey bana da oldu

Canım doktora git testi tekrarlat adet için ilaç verir testlerini yaptırmaya çağırır aynı şey bana da oldu
Bu hafta içi gideyim diyorum inşallah bi sorun yoktur. Daha çok yeniyim ama çevre baskıları oluşmaya başladı daha şimdiden düşünmüyorum hala diyorum ama yalan çok istiyorum

Bu hafta içi gideyim diyorum inşallah bi sorun yoktur. Daha çok yeniyim ama çevre baskıları oluşmaya başladı daha şimdiden düşünmüyorum hala diyorum ama yalan çok istiyorum
Sanki bir yarışmış gibi görüyorlar bunu. Daha ikinci aymda kayinvalidemin komşusu benim kızım senden sonra gelin oldu hamile dedi bana

Ben de yedi aylık evliyim ama hem sorun çıkıyor hormonda falan hem de hemen olacak mi bilmiyorum istiyorum da artık çevre zaten düğünden hemen sonra sorar

Test yaptı sonuçlar

FreeT4(FT4) 1.36

TSH 1.66

FSH 5.73

LH 8.41

PROLAKTIN 24.30

Sizin kaç prolaktin ?

Test yaptı sonuçlar

FreeT4(FT4) 1.36

TSH 1.66

FSH 5.73

LH 8.41

PROLAKTIN 24.30

Sizin kaç prolaktin ?
Benim prolaktin 16 idi 20 üstü yüksek oluyor sanırım ama cokta yüksek değil senin benim fsh 4.53 lh 9.03 çıktı diğerleri de normal tsh ında 2.5 altında olması gerekliymis hamilelik için ışte bende tek sorun lh

Doktor önemli bir sorun yok dedi. Klomen verdi. Bu ay böyle deneyelim bakalım. İnş sonuç alırız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…