• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

sabah erkenden kan ver öğleden sonra çıkar inşallah hatta erken gebelik testlerinden al yap ay ben böyle şüpheyle sabah akşam test yaptım :KK48: bişey çıkmadı tabi benimkiler bence test çizgileriydi farklı marka testte yapınca çıkmıyodu hiçbişey

Terör korkusundan lojmandan çıkamıyoruz ki yoksa hemen yaptırırdım kan testini internetten sipariş verdim 20 tane erken gebelik testi :KK53::KK70:Gözüm doysun yarın sonuç ertelenirse gelen testleri de yapayım çıkar belki inşallah isteyen herkes görür o çift çizgiyi hayırlısıyla ☺️

Terör korkusundan lojmandan çıkamıyoruz ki yoksa hemen yaptırırdım kan testini internetten sipariş verdim 20 tane erken gebelik testi :KK53::KK70:Gözüm doysun yarın sonuç ertelenirse gelen testleri de yapayım çıkar belki inşallah isteyen herkes görür o çift çizgiyi hayırlısıyla ☺️
Amin cnm inş.bizde görürüz

İnşallah canım 4 cizgi bile gormeye raziyim tek olmasinda

Ay buralar pek bi şenlendi çok mutlu oldum şuan hamiş topiğine dönsün inşallah :KK9::KK9: tebrik ediyorum arkadaşları hayırlı evlatlar gelsin inşallah:nazar:

ay evet ya aramızda hıc hamıle yoktu bı anda senlendı bızede ugur getırsın kızlar inşş..@sinemnur hayırlı olsn canımm

Back