• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Ben sabah kahwaltıdan sonra içiyorum ama hamile değilim henüz inş.ay sonu görücez mide bulantıları başladı çarpıntım war bilmiyorum nasip: )

Galiba hamileyim ya:oops: adetim 2 gün geçiyo sabah test yaptım gene zoraki gördüm o hafif çizgiyi bugün de bi tansiyon dengesizliği var komşularımı kahvaltıya çağırdım biraz yoruldum ama onlarda bi durgunluk var sende hamile misin diye sordular midemde bulanmaya başladı inşallah psikolojik değildir ya normalde çok düzenlidir adetim ama bakalım inşallah yanılmıyorumdur çok heyecanlıyım yarın sağlık Ocağı'na gidicez eşimle

ay cnım hadı ıns bence hamılesın ama adetın gecmıosa bırde hıc :) smdıden tebrıkler

Kızlaaaaaaaarrrr hamileyimmmm:anneadayı: ya ardarda tekarladım testleri biraz daha belirginleşti testler karanlıkta telefon ışığında bile görünüyor ikinci ❤️❤️
Yaa çok mutluyum Rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin bu duyguyu daha önce 3 düşük yaptım inşallah bu sefer kucağıma alırım dua edin ya :KK46:

Belirtilerime gelince
Yumurtlamadan tam 1 hafta sonra kasıklarıma şiddetli ağrı girdi eşimle dışarıdaydık adım atamıyordum hemen sancı giriyordu o zaman anlamadım ama şimdi anlıyorum yerleşmeyle alakalı bi durum olabilir ,göğüslerim hassaslaştı ucu özellikle,beyaz akıntım var ama çok değil önceki gebeliklerimde çok daha fazlaydı ,kasıklarımda bi hareketlilik var bide ara ara bişey batıyo gibi ,gazım var ,midem çok kazınıyor sürekli aç hissediyorum baş ağrısı yaşadım ilk defa , ağızda kuruluk ve son olarak da kirpikler :KK33::KK28:

Kızlaaaaaaaarrrr hamileyimmmm:anneadayı: ya ardarda tekarladım testleri biraz daha belirginleşti testler karanlıkta telefon ışığında bile görünüyor ikinci ❤️❤️
Yaa çok mutluyum Rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin bu duyguyu daha önce 3 düşük yaptım inşallah bu sefer kucağıma alırım dua edin ya :KK46:
Tebrikler canım kan testini en kısa zamanda yaptir :anneadayı:

Belirtilerime gelince
Yumurtlamadan tam 1 hafta sonra kasıklarıma şiddetli ağrı girdi eşimle dışarıdaydık adım atamıyordum hemen sancı giriyordu o zaman anlamadım ama şimdi anlıyorum yerleşmeyle alakalı bi durum olabilir ,göğüslerim hassaslaştı ucu özellikle,beyaz akıntım var ama çok değil önceki gebeliklerimde çok daha fazlaydı ,kasıklarımda bi hareketlilik var bide ara ara bişey batıyo gibi ,gazım var ,midem çok kazınıyor sürekli aç hissediyorum baş ağrısı yaşadım ilk defa , ağızda kuruluk ve son olarak da kirpikler :KK33::KK28:
Kirpiklerde ne oluyor ki canım ?

canım gözunaydın cok sevındım sayende topıgımız senlendı=)ıhmal etme bı an önce doktora gıt

Kızlar ben maydonoz buharına oturdum 5 gün önce birde vicks uyguladım sık idrara çıkmaya başladım acaba enfeksiyon mu temizleniyor 10 aydır bende uğraşıyorum bebek için aranıza yeni katıldım

Benim regl gelmedi kızlar yaa hala kahve leke şeklinde tahlillerimi yaptiramicam bugün off :(

Kızlar ben maydonoz buharına oturdum 5 gün önce birde vicks uyguladım sık idrara çıkmaya başladım acaba enfeksiyon mu temizleniyor 10 aydır bende uğraşıyorum bebek için aranıza yeni katıldım
valla canım bu söledıklerını ılk defa duydum o yuzden yorum yapamıyorum

Hiç bilmiyorum canım bunları viksle ne yapiyosun ki enfeksiyon için bu arada hoş geldin aramıza

canım sen acıl bı uzaman bul
Gidicem birazdan hastahaneye sorucam bakalım iki ay sonrasında böyle sökülmesi normal deniyo ama bilemedim ki üçüncü gün hala lekeden ibaret

Hoşbulduk canım bende internetten okuduklarımı uygulamaya başladım viks ı oraya sürünce kanallar falan açılıyormuş(birde ada çayı yağı) napiyim birazda kocakarı ilaçlarını kullanıcam doktora gidiyorum herşey normal diyor oysaki her ay saatlerce adet sancısı çekiyorum

Hoşbulduk canım bende internetten okuduklarımı uygulamaya başladım viks ı oraya sürünce kanallar falan açılıyormuş(birde ada çayı yağı) napiyim birazda kocakarı ilaçlarını kullanıcam doktora gidiyorum herşey normal diyor oysaki her ay saatlerce adet sancısı çekiyorum
Canım tahriş de edebilir gibi geldi bana viks çok yakar nasıl uyguladin öyle tüm hormon tahlillerin normal kist yok mu yani temiz derken bide hsg var tupler için film o çekildi mi sende ?

Back