• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Galiba hamileyim ya:oops: adetim 2 gün geçiyo sabah test yaptım gene zoraki gördüm o hafif çizgiyi bugün de bi tansiyon dengesizliği var komşularımı kahvaltıya çağırdım biraz yoruldum ama onlarda bi durgunluk var sende hamile misin diye sordular midemde bulanmaya başladı inşallah psikolojik değildir ya normalde çok düzenlidir adetim ama bakalım inşallah yanılmıyorumdur çok heyecanlıyım yarın sağlık Ocağı'na gidicez eşimle
canım testin resmi var mı atsan biz de görmüş olurduk çok heyecanlı güzel sonuçlarla gel inşallah :nazar:

bence bugun ve c.ertesi sabah ucın elınden gelenı yap
Bugun olurda cumartesi sabahını bilemiyorum.. eşim nolcak ki pazar akşamı olsun der
e kayınvalidemler geliyor.. hep stres bana hepppp :)
neyse hayırlısı zaten olmuşsa salı akşamı olmuştır diye düşünüyorum.
İşte böyle kaçırıyoruz ilişki tarihlerini sonra neden bebek olmuyor
Rabbim bu ay OL desin ve bebeğim gelsin inş.
Duam hepimiz için canımmmmmmm

Canım özelde yaptirsaydin betayi hemen ilaca baslardin duruma göre idrar testi de yap istersen
Şimdiye kadar hep özelde yaptırdım canim çok para ya .. İdrar testi yapayım ben.. çok eminim olmadigina ama yine de yaptırmakta fayda var

Şimdiye kadar hep özelde yaptırdım canim çok para ya .. İdrar testi yapayım ben.. çok eminim olmadigina ama yine de yaptırmakta fayda var
hadi bi yap canım belli mi olur sürpriz bi mucize neden olmasın ben bide ateş ölçümü yapıyorum

yaa benim regl çok garip sökülmedi sanırım tam kahverengi bi peçetelik gibi geliyo sadece dünden beri o şekilde hala kafam karıştı yarın tahlil vereyim mi ki

Bugun olurda cumartesi sabahını bilemiyorum.. eşim nolcak ki pazar akşamı olsun der
e kayınvalidemler geliyor.. hep stres bana hepppp :)
neyse hayırlısı zaten olmuşsa salı akşamı olmuştır diye düşünüyorum.
İşte böyle kaçırıyoruz ilişki tarihlerini sonra neden bebek olmuyor
Rabbim bu ay OL desin ve bebeğim gelsin inş.
Duam hepimiz için canımmmmmmm
amın canım amın bakalım

C
yaa benim regl çok garip sökülmedi sanırım tam kahverengi bi peçetelik gibi geliyo sadece dünden beri o şekilde hala kafam karıştı yarın tahlil vereyim mi ki
CaniM söylediğine gore benim de kafam karıştı . doktorunu arama imkânın var mi

Bilmiyodum ben hamilelikten önce kullanılcağını
gebelik düşünürken en az da bir ay önce başlamakta fayda varmış canım ben üç ay oldu başlayalı bir haftadır içmedim tekrar içmeye başlasam iyi olur

C

CaniM söylediğine gore benim de kafam karıştı . doktorunu arama imkânın var mi
yani regl başlamış sayılır mı sayılmaz mı bilemedim ki şimdi bekliyim bakalım bu gece gelirse devamı normal şekilde yarın tahlili vereyim hemen gelmezse de doktora sorarım

kargasa kargasa cnm senin markası ne folik asitin..
folbiol var folidece var..
benim bitti günde 1 tane içiyorum. yeni almam lazım.

canım testin resmi var mı atsan biz de görmüş olurduk çok heyecanlı güzel sonuçlarla gel inşallah :nazar:
image.jpg

Back