• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Az önce kanamam geldi bu ayda boş gectı :63:
canım zaten yeni karar vermişsin dimi sen de önümüzdeki ayları beklicez canım ben de hala net değil kahve akıntı şeklinde yarın tahlillerim vardı verecektim ama sökülmedi sanırım hala bekliyorum akşama kadar gelmesi lazım

canım zaten yeni karar vermişsin dimi sen de önümüzdeki ayları beklicez canım ben de hala net değil kahve akıntı şeklinde yarın tahlillerim vardı verecektim ama sökülmedi sanırım hala bekliyorum akşama kadar gelmesi lazım
Senin gelmez insallah :( yeni karar verdim evet ama cok ümitliydim bu ay inşallah olur ya

Senin gelmez insallah :KK43: yeni karar verdim evet ama cok ümitliydim bu ay inşallah olur ya
canım benim regl bu ay çok gecikti 56. gün oluyorum o da tarlusalla ilaç kullandım anlıcağın sökülmek için gelsin ki tahlillerimi yaptırayım diyorum pko hastasıyım tedavi başlıcam sonuca göre malesef :(

Oo geçmiş olsun canim ya üzüldüm bende bi ara yasadim ayni seyi tarlusal kullandim bende 3 gunde soktu birde bitki cayi vardi adet sokturucu ondan icmistim insallah guzel bir sonuc cikar bugun olursunda yarin tahlillerininyaparsin guzel sonuclar alirsin

Oo geçmiş olsun canim ya üzüldüm bende bi ara yasadim ayni seyi tarlusal kullandim bende 3 gunde soktu birde bitki cayi vardi adet sokturucu ondan icmistim insallah guzel bir sonuc cikar bugun olursunda yarin tahlillerininyaparsin guzel sonuclar alirsin
İnşallah canım gözüm yollarda kaldı benimde herkes gebelik için uğraşırken ben regl için uğraşıyorum şuan aaahh

İnşallah canım gözüm yollarda kaldı benimde herkes gebelik için uğraşırken ben regl için uğraşıyorum şuan aaahh
canım bende senın gbı oldum gecen aylarda ys cok zor ınsan bunalıo bende tarlusal kullanırken gekdı reglım inşş senınde gelır bı anönce

canım bende senın gbı oldum gecen aylarda ys cok zor ınsan bunalıo bende tarlusal kullanırken gekdı reglım inşş senınde gelır bı anönce
ay nasıl kıvrandırıyo böyle ne nazlandı :(

hormonlar degısıo tatlım ya bence sem regl olduktansonra cok surmıcek hamıle kalıcaksın
inşallah canım benim ne güzel dileklerin var öyle hepimize nasip olsun istiyoruz dualarımız o yönde güzel haberler de almaya başladık :21:

Bebisde nazli olacak anlasilan :)
ona hiç şüphe yok zaten uğraştıracak belli ki millet ceketini atsa hamile kalıyor arkadaş ne güzel gülerdim bu söze hakaten öylesi de var maşallah

Ben akşamları folbiol içiyorum tok ama

Back