- 3 Kasım 2015
- 1.469
- 781
- 73
- 36
canım bu sonuc hemen cıktıysa hamılesıni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani ışığa zorla tutunca anca göründü çok hafif görünüyor acaba normal mi ya 2 gün geçiyo varsa net belli olmamalı mıydı
topiğimizin ilk hamişi Hayırlı evlat olsun inşallah tamamına erdirsin Allah çok net belli canım
ilk on dkka deniliyor canım ama mesela ben bi test kullandım ilk 20 dkkada çıkan sonuç diyordu erken gebelik testlerinden yapsaydın bide keşke belki onlarda direk net çıkar hemenYa
Ya önceki 1 saat sonra böyle olmuştu bu da yaklaşık bi yarım saat sonra böyle oldu kafam karıştı
topiğimizin ilk hamişi Hayırlı evlat olsun inşallah tamamına erdirsin Allah çok net belli canım
Ayy canım hamilesin galiba çift çizgi war)
folidoce kullanıyorum benkargasa cnm senin markası ne folik asitin..
folbiol var folidece var..
benim bitti günde 1 tane içiyorum. yeni almam lazım.
canım ınşllh hamılesındır ama hemen kan vermelisin bnceYaaa gerçekten mi ya valla mutluluktan uçuyorum şu an inşallah yanılmıyorumdur yaa çok sağolun kızlar inşallah hepimiz en kısa zamanda hamileliklerimizle ilgili konuşuruz
İnşallah canım ama sarı veya iz gibi olsa ben de şüphe ederdim ama pembelik olunca sanki daha net gibi olduğu inşallah kanda da güzel sonuçlar çıkar rahatlarsın, darısı da başımıza canım :)Yaaa gerçekten mi ya valla mutluluktan uçuyorum şu an inşallah yanılmıyorumdur yaa çok sağolun kızlar inşallah hepimiz en kısa zamanda hamileliklerimizle ilgili konuşuruz
ilk on dkka deniliyor canım ama mesela ben bi test kullandım ilk 20 dkkada çıkan sonuç diyordu erken gebelik testlerinden yapsaydın bide keşke belki onlarda direk net çıkar hemen
Ayy inşallah canım ya vallahi hep dua ediyorum buradaki arkadaşlar içinde Rabbim yormadan kısa zamanda bebişlerimizî versin kucaklarımıza inşallahİnşallah canım ama sarı veya iz gibi olsa ben de şüphe ederdim ama pembelik olunca sanki daha net gibi olduğu inşallah kanda da güzel sonuçlar çıkar rahatlarsın, darısı da başımıza canım :)
sabah erkenden kan ver öğleden sonra çıkar inşallah hatta erken gebelik testlerinden al yap ay ben böyle şüpheyle sabah akşam test yaptım bişey çıkmadı tabi benimkiler bence test çizgileriydi farklı marka testte yapınca çıkmıyodu hiçbişeyAyy inşallah canım ya vallahi hep dua ediyorum buradaki arkadaşlar içinde Rabbim yormadan kısa zamanda bebişlerimizî versin kucaklarımıza inşallah
Merhaba lar formda yeniyi arkadaşlar 18 aralıkta spiral çıkardım doktora bir sorun olmadığını söyledi 2 haftadır kendimi hamile gibi hissediyorum adetim iki gün geçti a detime 5 gün akla idrar yaptım eve negatif 2 gün akla kala kan yaptım o da negatif ama gecikti ışte bugün pencereye çok açık pembe leke geldi yerleşme kanaması olabilir mi acaba
Çok yoğun akıntı var kendimden tiksindim resmen ama bugün leke gibi gelince acaba yokmu dedimDikkatini çeken bi akıntın var mı canım genelde adet geçince beyaz akıntıda oluyosa gebelik söz konusu olabiliyor
Inşallah canım Allahım olmayan her kuluna nasip etsineneeee hamiş mi var
Darısı bize inşşşşşşşşşşş
testi tekrarla canım istersen idrar testlerini tekrarla çok gecikme olursa doktora git hiç belli olmaz belki spiralin etkisidir belki de yerleşme kanaması dedikleri şeyMerhaba lar formda yeniyi arkadaşlar 18 aralıkta spiral çıkardım doktora bir sorun olmadığını söyledi 2 haftadır kendimi hamile gibi hissediyorum adetim iki gün geçti a detime 5 gün akla idrar yaptım eve negatif 2 gün akla kala kan yaptım o da negatif ama gecikti ışte bugün pencereye çok açık pembe leke geldi yerleşme kanaması olabilir mi acaba
Aminnnnnnnnn inş.Inşallah canım Allahım olmayan her kuluna nasip etsin
Pazartesiye kadar bekleyin diyorum adet kanaması ise depresyona girecek ama halen kanama gelmezse kan yapimtesti tekrarla canım istersen idrar testlerini tekrarla çok gecikme olursa doktora git hiç belli olmaz belki spiralin etkisidir belki de yerleşme kanaması dedikleri şey