• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

aa pazartesiye mi kaldı sonuçlar niye o kadar uzun ki ben de yarın vericem bakalım benim de pazartesiye kalabilir aynı zamanda öğrenicez ne nasılmış hadi hayırlısı
Benimki gebelik testi canim . 3 günden önce çıkmıyor artık dedi nasıl bi iş anlamadım :(

Benimki gebelik testi canim . 3 günden önce çıkmıyor artık dedi nasıl bi iş anlamadım :KK43:
aaa nasıl yani gebelik iki saatte çıkıyor canım burda araştırmada nereye yaptırdın ki ? idrar testi yapmış mıydın ?

Anladım canm. Çatlama problemine de incir ve havuç suyu kuru iyi diye biliyorum :) ben baya bi baktım bu kurlere :))
onları da duydum canım ama tam anlamıyla nasıl yapılır bakmadım sırasıyla gidicem bakalım sonuçlara göre de ne yapacağıma karar vericem

aaa nasıl yani gebelik iki saatte çıkıyor canım burda araştırmada nereye yaptırdın ki ? idrar testi yapmış mıydın ?
Kadın doğumcu istedi ya dün bugün verdim 3 günden önce çıkmıyor dedi suratsız suratsız .. Herkes bi saat bekleyemiyor ben 4 gün beklicem :(

onları da duydum canım ama tam anlamıyla nasıl yapılır bakmadım sırasıyla gidicem bakalım sonuçlara göre de ne yapacağıma karar vericem
O kadar çok şey var ki inan bende bilmiyorum hangisinden baslayacagimi :) öncelikle su sonuçlar çıksın da

Kadın doğumcu istedi ya dün bugün verdim 3 günden önce çıkmıyor dedi suratsız suratsız .. Herkes bi saat bekleyemiyor ben 4 gün beklicem :KK43:
ay canım evet tarlusal için verecektin doğru ya nasıl bi testmiş ki öyle üç günü buluyor çok saçma süründürecekler illa

O kadar çok şey var ki inan bende bilmiyorum hangisinden baslayacagimi :) öncelikle su sonuçlar çıksın da
tüylenme varsa testestoron ve prolaktin yüksek olabilir canım hangisi ne içinse iyi seçip yapmak lazım ben de bi taramamı yaptırayım neler çıkacak bakalım önceki testler eksikti ama tsh prolaktin testosteron normaldi sadece lh sınırda yüksek gibiydi 9 çıktı bakalım şimdi kaç çıkacak

bu arada benim regl çok az ve kahverengi acaba kistten dolayı mı bu şekilde :KK51:

ay canım evet tarlusal için verecektin doğru ya nasıl bi testmiş ki öyle üç günü buluyor çok saçma süründürecekler illa
İstanbulda surunduruyolar böyle ama bi test sonuçta neden 3 gün bekletiyolar anlamadım :(

tüylenme varsa testestoron ve prolaktin yüksek olabilir canım hangisi ne içinse iyi seçip yapmak lazım ben de bi taramamı yaptırayım neler çıkacak bakalım önceki testler eksikti ama tsh prolaktin testosteron normaldi sadece lh sınırda yüksek gibiydi 9 çıktı bakalım şimdi kaç çıkacak
Öyle canim bi tahliller çıksın sırasıyla yapalım kurleri.. Faydasını goruruz inşallah. Ben bu kadar vakit boşuna bekledim keşke daha ince gitseydi şimdiye başlamıştım tedaviye :(

1 ocak battı, hadi 2 şubat bat olsa; aslında erken gibi koyu çıkması için ama ne bileyim ya , biraz koyulaşırsa testlerim atmaya çalışıırm buraya canım bomboş testi de atmayayım de mi:)
bugun 14. gun yanı bak benımde o aralar sılıktı 15.gun bıraz daha koyuydu 16.gun kopkoyu yapmaya devam et ne zaman yumurtladını bımıyourz heran olabılrbelkıde bugun kopkoyu cıkıcak bılemezsn sılık cıkanları sıl aklından

Canım bir nevi ara vermek bu.. çünkü beyefendi 3-4 günde bir olsun ilişki diyor.. ben gün aşırı olsun diye uğraşırsam yine geri tepecek... İşimiz Allah a kaldı. Bu ay gelir bebeğimde hiç eşimle uğraşmam inş.
yaşadığım stres belli.. Rabbim yüzümü.. yüzümüzü güldürsün bu ay inş.
inşallah olur canım daha fazla stres olmazsın az kaldı gıbı hıssedıyorum sankı=)bızdede garıp olan ben oldum bu ara 3 gundur dokunmuyorum eşime daha yumurtlamaya 5 gün var o yuzden suan boşa kurek sallamak ıstemıyorum

Öyle canim bi tahliller çıksın sırasıyla yapalım kurleri.. Faydasını goruruz inşallah. Ben bu kadar vakit boşuna bekledim keşke daha ince gitseydi şimdiye başlamıştım tedaviye :KK43:
Canım özelde yaptirsaydin betayi hemen ilaca baslardin duruma göre idrar testi de yap istersen

inşallah olur canım daha fazla stres olmazsın az kaldı gıbı hıssedıyorum sankı=)bızdede garıp olan ben oldum bu ara 3 gundur dokunmuyorum eşime daha yumurtlamaya 5 gün var o yuzden suan boşa kurek sallamak ıstemıyorum
19 unda mı yani...
o zaman 17 sinde muhakkak ilişki olsun içerde spermler olsun erken çatlama ihtimaline karşın :)
Ben de isteksizim bu ay ama bu akşam olması lazım
perşembe cumartesi pazartesi
sonrası Allah kerim...

19 unda mı yani...
o zaman 17 sinde muhakkak ilişki olsun içerde spermler olsun erken çatlama ihtimaline karşın :)
sonrası Allah kerim...
Çalışın kızlar ilk müjdeleri sizden bekliyoruz Allah ın izniyle :nazar:

ay cnm batma ıyıdır ıns hamılesındır

Galiba hamileyim ya:oops: adetim 2 gün geçiyo sabah test yaptım gene zoraki gördüm o hafif çizgiyi bugün de bi tansiyon dengesizliği var komşularımı kahvaltıya çağırdım biraz yoruldum ama onlarda bi durgunluk var sende hamile misin diye sordular midemde bulanmaya başladı inşallah psikolojik değildir ya normalde çok düzenlidir adetim ama bakalım inşallah yanılmıyorumdur çok heyecanlıyım yarın sağlık Ocağı'na gidicez eşimle

19 unda mı yani...
sonrası Allah kerim...
18 yada 19nda beklıyorum ben catlatmayı ama bılmıyorum e hafta sonu bı çalısma olur mutlaka=)zaten bence bugunbenım kaçısım yok esım rahat bırakmaz.aman canım ısteksız olma zamanı degıl bugunu mutlaka degerlendır sen

18 yada 19nda beklıyorum ben catlatmayı ama bılmıyorum e hafta sonu bı çalısma olur mutlaka=)zaten bence bugunbenım kaçısım yok esım rahat bırakmaz.aman canım ısteksız olma zamanı degıl bugunu mutlaka degerlendır sen
Eşim sorun çıkarmazsa tamam da.. ama cumartesi olmayabilir :( çalışıyor gece eşim.
o yüzden cuma mı olsa.. ya da cumartesi sabah.. nasıl ikna edicem bilmiyorum tabi..

Back