canım testin resmi var mı atsan biz de görmüş olurduk çok heyecanlı güzel sonuçlarla gel inşallahGaliba hamileyim yaadetim 2 gün geçiyo sabah test yaptım gene zoraki gördüm o hafif çizgiyi bugün de bi tansiyon dengesizliği var komşularımı kahvaltıya çağırdım biraz yoruldum ama onlarda bi durgunluk var sende hamile misin diye sordular midemde bulanmaya başladı inşallah psikolojik değildir ya normalde çok düzenlidir adetim ama bakalım inşallah yanılmıyorumdur çok heyecanlıyım yarın sağlık Ocağı'na gidicez eşimle
bence bugun ve c.ertesi sabah ucın elınden gelenı yapEşim sorun çıkarmazsa tamam da.. ama cumartesi olmayabilirçalışıyor gece eşim.
o yüzden cuma mı olsa.. ya da cumartesi sabah.. nasıl ikna edicem bilmiyorum tabi..
Bugun olurda cumartesi sabahını bilemiyorum.. eşim nolcak ki pazar akşamı olsun derbence bugun ve c.ertesi sabah ucın elınden gelenı yap
Şimdiye kadar hep özelde yaptırdım canim çok para ya .. İdrar testi yapayım ben.. çok eminim olmadigina ama yine de yaptırmakta fayda varCanım özelde yaptirsaydin betayi hemen ilaca baslardin duruma göre idrar testi de yap istersen
hadi bi yap canım belli mi olur sürpriz bi mucize neden olmasın ben bide ateş ölçümü yapıyorumŞimdiye kadar hep özelde yaptırdım canim çok para ya .. İdrar testi yapayım ben.. çok eminim olmadigina ama yine de yaptırmakta fayda var
yaa benim regl çok garip sökülmedi sanırım tam kahverengi bi peçetelik gibi geliyo sadece dünden beri o şekilde hala kafam karıştı yarın tahlil vereyim mi kiŞimdiye kadar hep özelde yaptırdım canim çok para ya .. İdrar testi yapayım ben.. çok eminim olmadigina ama yine de yaptırmakta fayda var
amın canım amın bakalımBugun olurda cumartesi sabahını bilemiyorum.. eşim nolcak ki pazar akşamı olsun der
e kayınvalidemler geliyor.. hep stres bana hepppp :)
neyse hayırlısı zaten olmuşsa salı akşamı olmuştır diye düşünüyorum.
İşte böyle kaçırıyoruz ilişki tarihlerini sonra neden bebek olmuyor
Rabbim bu ay OL desin ve bebeğim gelsin inş.
Duam hepimiz için canımmmmmmm
bennHamile kalmak için folicasit kullanan war mı
Bende yeni başladım 4ocakta
ben kasımdan berı kullanıyorum canmBende yeni başladım 4ocakta
Bilmiyodum ben hamilelikten önce kullanılcağınıben kasımdan berı kullanıyorum canm
CaniM söylediğine gore benim de kafam karıştı . doktorunu arama imkânın var miyaa benim regl çok garip sökülmedi sanırım tam kahverengi bi peçetelik gibi geliyo sadece dünden beri o şekilde hala kafam karıştı yarın tahlil vereyim mi ki
ben korunmayı bırakınca verdı doktorum dırek galıba hamılelıgın 4ncu ayına kadar kullanılıyorBilmiyodum ben hamilelikten önce kullanılcağını
gebelik düşünürken en az da bir ay önce başlamakta fayda varmış canım ben üç ay oldu başlayalı bir haftadır içmedim tekrar içmeye başlasam iyi olurBilmiyodum ben hamilelikten önce kullanılcağını
yani regl başlamış sayılır mı sayılmaz mı bilemedim ki şimdi bekliyim bakalım bu gece gelirse devamı normal şekilde yarın tahlili vereyim hemen gelmezse de doktora sorarımC
CaniM söylediğine gore benim de kafam karıştı . doktorunu arama imkânın var mi
canım testin resmi var mı atsan biz de görmüş olurduk çok heyecanlı güzel sonuçlarla gel inşallah
ılk hamılelıgımde folıdoce kullanıodum sımdı folbıol bence bı farkı yok folbıol al hem daha uygunkargasa cnm senin markası ne folik asitin..
folbiol var folidece var..
benim bitti günde 1 tane içiyorum. yeni almam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?