Benimki gebelik testi canim . 3 günden önce çıkmıyor artık dedi nasıl bi iş anlamadımaa pazartesiye mi kaldı sonuçlar niye o kadar uzun ki ben de yarın vericem bakalım benim de pazartesiye kalabilir aynı zamanda öğrenicez ne nasılmış hadi hayırlısı
Anladım canm. Çatlama problemine de incir ve havuç suyu kuru iyi diye biliyorum :) ben baya bi baktım bu kurlere :))fsh yüksekliği yumurta rezervi konusunda fikir veriyormuş lh çatlama problemi oluyo canım
aaa nasıl yani gebelik iki saatte çıkıyor canım burda araştırmada nereye yaptırdın ki ? idrar testi yapmış mıydın ?Benimki gebelik testi canim . 3 günden önce çıkmıyor artık dedi nasıl bi iş anlamadım
onları da duydum canım ama tam anlamıyla nasıl yapılır bakmadım sırasıyla gidicem bakalım sonuçlara göre de ne yapacağıma karar vericemAnladım canm. Çatlama problemine de incir ve havuç suyu kuru iyi diye biliyorum :) ben baya bi baktım bu kurlere :))
Kadın doğumcu istedi ya dün bugün verdim 3 günden önce çıkmıyor dedi suratsız suratsız .. Herkes bi saat bekleyemiyor ben 4 gün beklicemaaa nasıl yani gebelik iki saatte çıkıyor canım burda araştırmada nereye yaptırdın ki ? idrar testi yapmış mıydın ?
O kadar çok şey var ki inan bende bilmiyorum hangisinden baslayacagimi :) öncelikle su sonuçlar çıksın daonları da duydum canım ama tam anlamıyla nasıl yapılır bakmadım sırasıyla gidicem bakalım sonuçlara göre de ne yapacağıma karar vericem
ay canım evet tarlusal için verecektin doğru ya nasıl bi testmiş ki öyle üç günü buluyor çok saçma süründürecekler illaKadın doğumcu istedi ya dün bugün verdim 3 günden önce çıkmıyor dedi suratsız suratsız .. Herkes bi saat bekleyemiyor ben 4 gün beklicem
tüylenme varsa testestoron ve prolaktin yüksek olabilir canım hangisi ne içinse iyi seçip yapmak lazım ben de bi taramamı yaptırayım neler çıkacak bakalım önceki testler eksikti ama tsh prolaktin testosteron normaldi sadece lh sınırda yüksek gibiydi 9 çıktı bakalım şimdi kaç çıkacakO kadar çok şey var ki inan bende bilmiyorum hangisinden baslayacagimi :) öncelikle su sonuçlar çıksın da
İstanbulda surunduruyolar böyle ama bi test sonuçta neden 3 gün bekletiyolar anlamadımay canım evet tarlusal için verecektin doğru ya nasıl bi testmiş ki öyle üç günü buluyor çok saçma süründürecekler illa
Öyle canim bi tahliller çıksın sırasıyla yapalım kurleri.. Faydasını goruruz inşallah. Ben bu kadar vakit boşuna bekledim keşke daha ince gitseydi şimdiye başlamıştım tedaviyetüylenme varsa testestoron ve prolaktin yüksek olabilir canım hangisi ne içinse iyi seçip yapmak lazım ben de bi taramamı yaptırayım neler çıkacak bakalım önceki testler eksikti ama tsh prolaktin testosteron normaldi sadece lh sınırda yüksek gibiydi 9 çıktı bakalım şimdi kaç çıkacak
bugun 14. gun yanı bak benımde o aralar sılıktı 15.gun bıraz daha koyuydu 16.gun kopkoyu yapmaya devam et ne zaman yumurtladını bımıyourz heran olabılrbelkıde bugun kopkoyu cıkıcak bılemezsn sılık cıkanları sıl aklından1 ocak battı, hadi 2 şubat bat olsa; aslında erken gibi koyu çıkması için ama ne bileyim ya , biraz koyulaşırsa testlerim atmaya çalışıırm buraya canım bomboş testi de atmayayım de mi:)
inşallah olur canım daha fazla stres olmazsın az kaldı gıbı hıssedıyorum sankı=)bızdede garıp olan ben oldum bu ara 3 gundur dokunmuyorum eşime daha yumurtlamaya 5 gün var o yuzden suan boşa kurek sallamak ıstemıyorumCanım bir nevi ara vermek bu.. çünkü beyefendi 3-4 günde bir olsun ilişki diyor.. ben gün aşırı olsun diye uğraşırsam yine geri tepecek... İşimiz Allah a kaldı. Bu ay gelir bebeğimde hiç eşimle uğraşmam inş.
yaşadığım stres belli.. Rabbim yüzümü.. yüzümüzü güldürsün bu ay inş.
Canım özelde yaptirsaydin betayi hemen ilaca baslardin duruma göre idrar testi de yap istersenÖyle canim bi tahliller çıksın sırasıyla yapalım kurleri.. Faydasını goruruz inşallah. Ben bu kadar vakit boşuna bekledim keşke daha ince gitseydi şimdiye başlamıştım tedaviye
19 unda mı yani...inşallah olur canım daha fazla stres olmazsın az kaldı gıbı hıssedıyorum sankı=)bızdede garıp olan ben oldum bu ara 3 gundur dokunmuyorum eşime daha yumurtlamaya 5 gün var o yuzden suan boşa kurek sallamak ıstemıyorum
Çalışın kızlar ilk müjdeleri sizden bekliyoruz Allah ın izniyle19 unda mı yani...
o zaman 17 sinde muhakkak ilişki olsun içerde spermler olsun erken çatlama ihtimaline karşın :)
Ben de isteksizim bu ay ama bu akşam olması lazım
perşembe cumartesi pazartesi
sonrası Allah kerim...
ay cnm batma ıyıdır ıns hamılesındır
İnşallah canım benim 29 ocakta belli olur bebiş var mı yok mu..Çalışın kızlar ilk müjdeleri sizden bekliyoruz Allah ın izniyle
18 yada 19nda beklıyorum ben catlatmayı ama bılmıyorum e hafta sonu bı çalısma olur mutlaka=)zaten bence bugunbenım kaçısım yok esım rahat bırakmaz.aman canım ısteksız olma zamanı degıl bugunu mutlaka degerlendır sen19 unda mı yani...
o zaman 17 sinde muhakkak ilişki olsun içerde spermler olsun erken çatlama ihtimaline karşın :)
Ben de isteksizim bu ay ama bu akşam olması lazım
perşembe cumartesi pazartesi
sonrası Allah kerim...
Eşim sorun çıkarmazsa tamam da.. ama cumartesi olmayabilir18 yada 19nda beklıyorum ben catlatmayı ama bılmıyorum e hafta sonu bı çalısma olur mutlaka=)zaten bence bugunbenım kaçısım yok esım rahat bırakmaz.aman canım ısteksız olma zamanı degıl bugunu mutlaka degerlendır sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?