ben yaptım canım geçen ay epey bi bende de sürekli pozitif çıktı ama en doğrusu t nin c den daha koyu hale gelmesi canım silik veya ondan koyu olmadığında ovulasyon olduğu net değil sanırımdün adetimin 13. günüydü , ovu testi yaptım çoook silik çıktı,o da bayaaa sonradan göründü zaten, çok silikti,
birden aman uğraşma boşver dedim kendi kendime ama bu defa vazgeçmek istemiyorum,
bu testi bu aralar yapan varsa bana destek olur mu lütfen,
kargaşa sen yapacaktın sanırım canım
evet onu da duydum canım bu ay bunları deniyim şimdi herşeyi bi arada yapmak da ters teper yüklenmiyim dedim canımCanim testere dişli aslan pencesini de bi araştır istersen o da hormonları duzenliyor
canım ben c.ertesi başlıcam yapmaya zaten gecen ayda yaptım cok normal sılık cıkması senın kacıncı gunun?hatta bende gecen ay hıc cıkmadıgı gunler bıle oldu ama 16ncı gunde tam kopkoyuydu ıkı cızgıde canım sen yapabılıosan hergun yaptıgın testlerı at buraya degerlendırırz bırlıktedün adetimin 13. günüydü , ovu testi yaptım çoook silik çıktı,o da bayaaa sonradan göründü zaten, çok silikti,
birden aman uğraşma boşver dedim kendi kendime ama bu defa vazgeçmek istemiyorum,
bu testi bu aralar yapan varsa bana destek olur mu lütfen,
kargaşa sen yapacaktın sanırım canım
canım nasılsınn nasıl gıdıyor calısmalarİnşallah canım çok saolasın aynı dualarım seninle..
eşim destek olsa sorun yok aslında ama tek taraflı yürümüyor.
neyse hayırlısı bakalım canım bu ay gelir bebişlerimiz inş.
Günaydın canım...canım nasılsınn nasıl gıdıyor calısmalar
dıyorum canım ya bu erkekler dengesız bızım kaldırdıgımız stresle onlar basedemıo en ıyısı hıc bıse söleme sen dedıgın gıbı uygun zamanları değerlendır varya bence esın stres olmus hanı dedın ya bu son olmazsa asılama dedı doktor falan dıe her erkek kaldıramıyor bu durumu malesef sıkıntıya gırmıstır senınkı...neyse ya en azından ara vermıcek olmana sevındımGünaydın canım...
Dengesizliği beni benden aldı eşimin..
Dün akşam olan olay..
Kursa gitmek istiyorum dedim bir enstrüman çalmak istiyorum. Bence gitme dedi. Ya dedim zaten çocuk yapmicaz bir ugrasim olsun. Nasıl çocuk yapmicaz dedi. Akşam konuştuk ya dedim. Çocuk yapmicaz demedim doktora gitme Allah nasip ederse olur zaten dedim dedi. Telefon çaldı sonra konu kapandı bende açmadım birdaha.. acmicam da. Sinir etti beni yine ama sakin duruyorum.
Kardeşi geliyor diye pek mutlu. Ailesi gelecek tartışma olmasın diye sustum.
Dengesizsin bi Akşam önce niye öyle dedin ağlattın beni bugünümü zehir ettin diyesim vardı ama yuttum lafları..
Sanirim ovulasyon testiyle devam edicem bu ay olmazsa ve hiç çocuk konusu açmadan yumurta çatladıgi dönemde ilişki için uğraşicam. Beni de dengesiz etti ne yapıcam bilmiyorum...
Bende durum böyle
dün çalışma olmadı. bu akşam olacak inş :)
Öyle canim sırasıyla yapılması gerekiyor . önce sen tahllerini yaptır cuma günü ona gore başla bu küre de benceevet onu da duydum canım bu ay bunları deniyim şimdi herşeyi bi arada yapmak da ters teper yüklenmiyim dedim canım
Canım bir nevi ara vermek bu.. çünkü beyefendi 3-4 günde bir olsun ilişki diyor.. ben gün aşırı olsun diye uğraşırsam yine geri tepecek... İşimiz Allah a kaldı. Bu ay gelir bebeğimde hiç eşimle uğraşmam inş.dıyorum canım ya bu erkekler dengesız bızım kaldırdıgımız stresle onlar basedemıo en ıyısı hıc bıse söleme sen dedıgın gıbı uygun zamanları değerlendır varya bence esın stres olmus hanı dedın ya bu son olmazsa asılama dedı doktor falan dıe her erkek kaldıramıyor bu durumu malesef sıkıntıya gırmıstır senınkı...neyse ya en azından ara vermıcek olmana sevındım
1 ocak battı, hadi 2 şubat bat olsa; aslında erken gibi koyu çıkması için ama ne bileyim ya , biraz koyulaşırsa testlerim atmaya çalışıırm buraya canım bomboş testi de atmayayım de mi:)canım ben c.ertesi başlıcam yapmaya zaten gecen ayda yaptım cok normal sılık cıkması senın kacıncı gunun?hatta bende gecen ay hıc cıkmadıgı gunler bıle oldu ama 16ncı gunde tam kopkoyuydu ıkı cızgıde canım sen yapabılıosan hergun yaptıgın testlerı at buraya degerlendırırz bırlıkte
aslanpençesi nasıl uygulanıyor canım biliyo musun bi tarif sen kullandın mı ?Öyle canim sırasıyla yapılması gerekiyor . önce sen tahllerini yaptır cuma günü ona gore başla bu küre de bence
bence sen devam et testlerine şu sıralar koyulaşmaya başlayabilir koyulaşıp tekrar silikleşmesi gerekli takipte ol1 ocak battı, hadi 2 şubat bat olsa; aslında erken gibi koyu çıkması için ama ne bileyim ya , biraz koyulaşırsa testlerim atmaya çalışıırm buraya canım bomboş testi de atmayayım de mi:)
Yok canim kullanmadin FSH hormonu yüksekliğinde kullanılıyormus.bir ay kullaniyosun sonra bir hafta ara tekrar bir ay..sabah akşam yemeklerden iki saat sonra birer bardakaslanpençesi nasıl uygulanıyor canım biliyo musun bi tarif sen kullandın mı ?
Sende lh mi yüksekti. Onun için hangi kur uygunsa onu araştıralım canimBu testere dişli aslan pençesi için fsh yüksekliği tüylenme ve östrojen yükseltmeye diyo ama benim fsh normal tüylenme yok öyle östrojen de zaten yüksek sanırım
soğan suyu ama malesef mide problemim var ada çayı da lh düşürüyormuş sabahları onu içicem akşamları da agnucaston hayıt hapı var onu içicem folik asitle birlikte tabi doktor başka bi ilaç verirse bilmiyorum bakalımSende lh mi yüksekti. Onun için hangi kur uygunsa onu araştıralım canim
senin fsh mı yüksek canım hormon tahlillerini yaptırdın mı daha önceSende lh mi yüksekti. Onun için hangi kur uygunsa onu araştıralım canim
Anladım canim umarım faydasını gorursun. Bende kan verdim geldim pazartesi öğleden sonra cukacakmis yaaasoğan suyu ama malesef mide problemim var ada çayı da lh düşürüyormuş sabahları onu içicem akşamları da agnucaston hayıt hapı var onu içicem folik asitle birlikte tabi doktor başka bi ilaç verirse bilmiyorum bakalım
Yok canim yaptirmafim ama kesin yüksektir tuylenme de var bendesenin fsh mı yüksek canım hormon tahlillerini yaptırdın mı daha önce
aa pazartesiye mi kaldı sonuçlar niye o kadar uzun ki ben de yarın vericem bakalım benim de pazartesiye kalabilir aynı zamanda öğrenicez ne nasılmış hadi hayırlısıAnladım canim umarım faydasını gorursun. Bende kan verdim geldim pazartesi öğleden sonra cukacakmis yaaa
fsh yüksekliği yumurta rezervi konusunda fikir veriyormuş lh çatlama problemi oluyo canımYok canim yaptirmafim ama kesin yüksektir tuylenme de var bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?