2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

İnşallah canim. Dediğin gibi test istedi yarın test vericem. Sonuca gore söktürücü veririm dedi.. Ultrsonla baktı kist gözükmüyor dedi ama bakalım. Adet olunca bende tahlilleri yaptircam
Ultrason nasıldı karından mi

kızlar her sabah geceden islatılmış bir incir yiyorum , aynı zamanda bal çörek otu ve tarcın karıştırıp yesem olur mu

Evet canim karından baktı :) ordan belli olur mu kist olup olmadığı hala endiseliyim. Soğan kuru içtim 15 gün belki vardı da o söktü kisti
Belli olurdu canım bekarken nasıl bakılıp belli oldu ki kist yoktu dimi canım ama pko görüntüsü mü var bana öyle dedi önemli bi kist yok dedi

Belli olurdu canım bekarken nasıl bakılıp belli oldu ki kist yoktu dimi canım ama pko görüntüsü mü var bana öyle dedi önemli bi kist yok dedi
Haklisin canim :) temiz gorunuyor dedi. Ben kitten korkuyordum dedim yok dedi inşallah öyledir cani.m. yarın test yaptırım da tarlusola baslayim bende. O kadar eminim bebek olmadığına :)

Haklisin canim :) temiz gorunuyor dedi. Ben kitten korkuyordum dedim yok dedi inşallah öyledir cani.m. yarın test yaptırım da tarlusola baslayim bende. O kadar eminim bebek olmadığına :)
Belki gizleniyodur canım yarın ola hayrola ben de regl devamı bekliyorum cuma testlerimi vericem diye inşallah gelir arkası ağrım var leke geldi kaldı öyle bakalım bekliyorum hala

Belki gizleniyodur canım yarın ola hayrola ben de regl devamı bekliyorum cuma testlerimi vericem diye inşallah gelir arkası ağrım var leke geldi kaldı öyle bakalım bekliyorum hala
Canim mesela bugün sabah veya öğle vakti adet oldun ya bugünü saymiyormussun birinci gun diye. Akşam geç vakitte olursa sayılırmış. Saracoglundan dinlemistim

Canim mesela bugün sabah veya öğle vakti adet oldun ya bugünü saymiyormussun birinci gun diye. Akşam geç vakitte olursa sayılırmış. Saracoglundan dinlemistim
Hiç bilmiyorum ki canım ben leke gelen günü saymiyodum cuma ikisi olur o gunde yapılır test diyodum sayiliyosa üçüncü gün onda da sorun olmaz haftasonuna kıl payı denk gelmiyorum buna çok sevindim

Hiç bilmiyorum ki canım ben leke gelen günü saymiyodum cuma ikisi olur o gunde yapılır test diyodum sayiliyosa üçüncü gün onda da sorun olmaz haftasonuna kıl payı denk gelmiyorum buna çok sevindim
Evet canim 3. Gün de sorun olmaz bugünkü doktor adetin 3. Günü hormonlara bakalım dedi.. Hafta sonuna denk gelmemesi iyi.oldu

Evet canim 3. Gün de sorun olmaz bugünkü doktor adetin 3. Günü hormonlara bakalım dedi.. Hafta sonuna denk gelmemesi iyi.oldu
En çok ondan korkuyodum çünkü bi ay daha beklemek zorunda kalacaktım

ben iki senedir evliyim ve çocuğum olmadı eşim varikosel ameliyatı oldu iyileşti şimdi de bende kist olduğu söylendi. doktor kist için yasmin doğum kontrol hapı verdi ama ben onu kullanıyorum yarın adetinin 9. günü ve soğan suyuna başlayacağım

ay cnm batma ıyıdır ıns hamılesındır

Kızlar ben sabah ada çayı akşam hayıt hapı içmeyi düşünüyorum hormonları düzenliyormuş çok fayda gören okudum aklıma yattı ikisi de bitkisel soğan kürü yapamıyorum da denicem bunu

dün adetimin 13. günüydü , ovu testi yaptım çoook silik çıktı,o da bayaaa sonradan göründü zaten, çok silikti,
birden aman uğraşma boşver dedim kendi kendime ama bu defa vazgeçmek istemiyorum,
bu testi bu aralar yapan varsa bana destek olur mu lütfen,
kargaşa sen yapacaktın sanırım canım

Kızlar ben sabah ada çayı akşam hayıt hapı içmeyi düşünüyorum hormonları düzenliyormuş çok fayda gören okudum aklıma yattı ikisi de bitkisel soğan kürü yapamıyorum da denicem bunu
Canim testere dişli aslan pencesini de bi araştır istersen o da hormonları duzenliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…