• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Bende şubatta bir sene olacak evleneli. Haziranda düşük yaptım sağlıklı değilmiş hiç tutunamamış dedi dr iki aydır düzenliydi adetim. Bu ay sekiz gün geçti kan tahlili yaptırdım bi tıp merkezinde negatif çıktı. Ama cihazlarımız bozuldu deyip sonucumu ertesi gün verdiler. Kafama takıldı acaba doğru çıktı mı sonuç diye. Bi on gün sonra olmazsan tekrar gel dedi acaba bi kaç gün içinde başka yere yaptırsam mı yoksa bekleyim mi kızlar ?

Bende şubatta bir sene olacak evleneli. Haziranda düşük yaptım sağlıklı değilmiş hiç tutunamamış dedi dr iki aydır düzenliydi adetim. Bu ay sekiz gün geçti kan tahlili yaptırdım bi tıp merkezinde negatif çıktı. Ama cihazlarımız bozuldu deyip sonucumu ertesi gün verdiler. Kafama takıldı acaba doğru çıktı mı sonuç diye. Bi on gün sonra olmazsan tekrar gel dedi acaba bi kaç gün içinde başka yere yaptırsam mı yoksa bekleyim mi kızlar ?
İdrar testi yaptın mı varsa onda da çıkar diye düşünüyorum ara ara onu tekrarla kan verene kadar

Yok idrar testi yapmadım hiç. Kan testi daha kesin olur diye. Önce düşük yapdığım için korkuyorum dr şüphen olduğu zaman tahlil yap gel demişti ama negatif çıktı

aynen öyle canım ben yumurtlama bile bilmezdim regl olmadığı her an hamile kalınır sanıyodum :KK48: ilk sene olmasın falan diyodum kendimce ama yok düştü bi kere içime önce tedavi olalım güzelce başta en önemlisi
Canim fazla geçemeden zaman yaptiralim tahlilleri falan. Belki de çok küçük bisey engelliyodur..

Ya en azından konuşup durumu değerlendirmiş olmuşsun canım aklına bin türlü şey geliyordu diğer türlü borçlarınız çok mu düğünden kalan borçlar mı ? bizim de borçlarımız var biraz benim eşim de onları takıyor olabilir ben de sorucam erkekler ince eleyip sık düşünüyor para konusunda inşallah sen de hamile olup dönersin gidersen de :)
Evet düğünden kalan eşya vs borçları kart borçları... İnşallah bu ay hamile olurum.. yoksa 1 sene sonra yine başlar çalışmalar.. ama çok kırıcı konuştu kalbim kırık yine de bir şey demiyorum çocuk çalışmaları devam etsin diye alttan alıyorum napayım..
canım idrarda bı saatten sonra cıkan sonuc yanıltıcı oluyor adetınde gecıyormus bence kan ver supheden kurtul

yaa=(cok uzuldum canım ya ama ınsallah bu ay vardır da allahım tekrar bekletmez senı hem belkı böle daha ıyı olur kafana takmadan bı surec gecırırsın bı bakmıssın bebek olmus öyle daha kolay oluyor dıyolar cunku[/QUOTE]
inşallah canım ama bu ay gelsin bebeğim yoksa taaa 1 yıl sonra.. zaten hemen olmuyor ki.. kırgınım çoooooook..

Canim fazla geçemeden zaman yaptiralim tahlilleri falan. Belki de çok küçük bisey engelliyodur..
Ay evet neymiş ne değilmiş bi taramadan geçmeli çok başındayız ne süreçler geçirmiş kimileri sabırla adım adım inşallah

Yok idrar testi yapmadım hiç. Kan testi daha kesin olur diye. Önce düşük yapdığım için korkuyorum dr şüphen olduğu zaman tahlil yap gel demişti ama negatif çıktı
Geçmiş olsun canım inşallah güzel sonucu olur bu defa sabırla bu yıl bekliyoruz bebisleri

Evet düğünden kalan eşya vs borçları kart borçları... İnşallah bu ay hamile olurum.. yoksa 1 sene sonra yine başlar çalışmalar.. ama çok kırıcı konuştu kalbim kırık yine de bir şey demiyorum çocuk çalışmaları devam etsin diye alttan alıyorum napayım..

canım idrarda bı saatten sonra cıkan sonuc yanıltıcı oluyor adetınde gecıyormus bence kan ver supheden kurtul

yaa=(cok uzuldum canım ya ama ınsallah bu ay vardır da allahım tekrar bekletmez senı hem belkı böle daha ıyı olur kafana takmadan bı surec gecırırsın bı bakmıssın bebek olmus öyle daha kolay oluyor dıyolar cunku
inşallah canım ama bu ay gelsin bebeğim yoksa taaa 1 yıl sonra.. zaten hemen olmuyor ki.. kırgınım çoooooook..[/QUOTE]
Düğün borcu bizde de var canım ama hamile olsam bitmiş olur dogana kadar inşallah bi sürprizle gelir bebekler bize de hayat verir

Düğün borcu bizde de var canım ama hamile olsam bitmiş olur dogana kadar inşallah bi sürprizle gelir bebekler bize de hayat verir
İnşallah canım ben tüm umudumu bu aya bağladım. Rabbim nasip eder inş.
Adetin geliyor sanırım hadi hayırlısı

Ay evet neymiş ne değilmiş bi taramadan geçmeli çok başındayız ne süreçler geçirmiş kimileri sabırla adım adım inşallah
Evet canim sabır gerek bu dönemde fazlasıyla. Çık sabırlı biri değilim aslında ama inşallah stressiz bu şekilde atlatiriz ve bebeğimiz gelir

İnşallah canım ben tüm umudumu bu aya bağladım. Rabbim nasip eder inş.
Adetin geliyor sanırım hadi hayırlısı
Valla gebelik isterken regliye sevinir durumdayım
Dualarimiz seninle canım inşallah içine düşen hasret son bulur bu ay kavusursun muradına bi kere o his oturdu mu gitmiyonus kadınlarda çok iyi anlıyorum yaşıyorum ama sabredip tedavi olucam

Evet canim sabır gerek bu dönemde fazlasıyla. Çık sabırlı biri değilim aslında ama inşallah stressiz bu şekilde atlatiriz ve bebeğimiz gelir
Benim regl geliyor büyük ihtimal inşallah cuma tahlillerimi veririm sabırla tedavi oluruz muradimiz da bizi bulur

ben de bugün 13. gündeyim, ilk ovu testini yapıcam eve gider gitmez beş buçuk gibi, ama , dört buçık gibi yapmak lazım sanırım, işe getirmek laızm testi, psikolojik olarak sürekli wc ye gitme isteği duyuyorum ya çok garip, üç saat tutmak gerek ya,
bu ay inofolic ve bal çörekotu tarçın içtim sabah akşam bazen aksattım tabi, eşime de içirmeye çalıştım ballı karışımı ,
bakalım nasıl olacak

Valla gebelik isterken regliye sevinir durumdayım
Dualarimiz seninle canım inşallah içine düşen hasret son bulur bu ay kavusursun muradına bi kere o his oturdu mu gitmiyonus kadınlarda çok iyi anlıyorum yaşıyorum ama sabredip tedavi olucam
İnşallah canım çok saolasın aynı dualarım seninle..
eşim destek olsa sorun yok aslında ama tek taraflı yürümüyor.
neyse hayırlısı bakalım canım bu ay gelir bebişlerimiz inş.

Benim regl geliyor büyük ihtimal inşallah cuma tahlillerimi veririm sabırla tedavi oluruz muradimiz da bizi bulur
İnşallah canim. Dediğin gibi test istedi yarın test vericem. Sonuca gore söktürücü veririm dedi.. Ultrsonla baktı kist gözükmüyor dedi ama bakalım. Adet olunca bende tahlilleri yaptircam

Back