• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Ya işte sen yumurtlamanı takıp et hergun ılıskı olucak dıye bıse yok o gunlerı degerlendır yeter.böyle olması daha kötu ınsan ustunde yuk hıssedıyor sankı sadece benım çabamla olucakmıs gıbı garıp bısıler hıssedıyorum anlatamadım:KK70:
Bu ay olmazsa o testten alıcam muhakkak. Sen tecrübeli olacaksın sana sorarım artık. Tabi ins gerek kalmaz hamiş olurum :))
Dua ediyorum hepimiz için.
Eşime bişiler yapmam lazım o kadar yediriyorum ceviz fındık fıstık yok.. canı istemiyor of püf. . Sonra ben surat asinca düzeliyor :)) gün aşırı çok geliyor beyfendiye

Bu ay olmazsa o testten alıcam muhakkak. Sen tecrübeli olacaksın sana sorarım artık. Tabi ins gerek kalmaz hamiş olurum :))
Dua ediyorum hepimiz için.
Eşime bişiler yapmam lazım o kadar yediriyorum ceviz fındık fıstık yok.. canı istemiyor of püf. . Sonra ben surat asinca düzeliyor :)) gün aşırı çok geliyor beyfendiye
o da bulmus bunuyor=))) ya işte testlerle ılerlersen gun asırıyıda gerek kalmaz.inşllah tecrubelerıme ıhtıyacın olmaz cnm artık gebelıkle ılgılı sorular sorarz ınsallahhhh..ben zaten gebelıgın ılk 3 ayında tecrubelıyım:-)

o da bulmus bunuyor=))) ya işte testlerle ılerlersen gun asırıyıda gerek kalmaz.inşllah tecrubelerıme ıhtıyacın olmaz cnm artık gebelıkle ılgılı sorular sorarz ınsallahhhh..ben zaten gebelıgın ılk 3 ayında tecrubelıyım:-)
Ins cnm ya...
Ben de ilk 10 hafta :)
28 inde test yapıcam olmazsa hemen test sipariş edicem. Dediğin gibi o zaman eşimle uğraşmak zorunda kalmam.
Ama görsün o 9 ay sürünsün :)) o zaman hatırlatcam o uf püfleri

Ins cnm ya...
Ben de ilk 10 hafta :)
28 inde test yapıcam olmazsa hemen test sipariş edicem. Dediğin gibi o zaman eşimle uğraşmak zorunda kalmam.
Ama görsün o 9 ay sürünsün :)) o zaman hatırlatcam o uf püfleri
ya ben test yaptım yıne ıkıncı cızgı sılık hala yumurtlamadım be telefonumdakı programa göre zaten c.ertesi yanı 17.gun yumurtluyorum bugun 14 tü ama yıne bıse yok

ya ben test yaptım yıne ıkıncı cızgı sılık hala yumurtlamadım be telefonumdakı programa göre zaten c.ertesi yanı 17.gun yumurtluyorum bugun 14 tü ama yıne bıse yok
Benim 13. Gün ya bak benim erken çatladı bu ay igneyle. Ama akıntı vs yok . Daha senin zamanı var belki devam teste

Ben de yapıyorum ama sanırım kaçırdım. İlk çizgilere kanıp yumurtladım sandım. Ama birkaç gün sonra koyu çizgileri akıntıyla beraber görünce iş işten geçmişti:KK58:
nıye kacırdınkı anlamadım koyuları gördugunde degerlendırseydın ıste öncelerı boşver

30 sen?
Testte iki çizgide koyu olunca mı oluyor?
benımde 30 ama hala yumurtlamadım ya alla alla..evet canım testte ıkı cızgıde aynı koyulukta olunca pozıtıf demek suandada cızgı var ama c kadar koyu degıl.sana hangı gun demıstı doktorun yumrtlamıssn die

benımde 30 ama hala yumurtlamadım ya alla alla..evet canım testte ıkı cızgıde aynı koyulukta olunca pozıtıf demek suandada cızgı var ama c kadar koyu degıl.sana hangı gun demıstı doktorun yumrtlamıssn die
Ya işte 9. Gün gittim 21 mm idi 10. Gün iğne oldum :( kafam karisti

nıye kacırdınkı anlamadım koyuları gördugunde degerlendırseydın ıste öncelerı boşver
İlk çıkan koyuları yumurtlama zannettiğim için ikincileri önemsemedim. Ama silik çıktığı gün yoğun akıntı oldu. Bir o günü değeelendirebildik zaten ama yumurtlama gerçekleştiği için pek ihtimal vermiyorum

Ya işte 9. Gün gittim 21 mm idi 10. Gün iğne oldum :KK43: kafam karisti
benımde kafam karıstı ya=))bence senınkı ıgneyle dıe erken oluyor catlamamı herneyse artık ben yıne koyu cızgı gördugum gunu sana sölım sen o gunu de degerlendır=)

İlk çıkan koyuları yumurtlama zannettiğim için ikincileri önemsemedim. Ama silik çıktığı gün yoğun akıntı oldu. Bir o günü değeelendirebildik zaten ama yumurtlama gerçekleştiği için pek ihtimal vermiyorum
benımde bugun yogun akıntım var ama test silik cıktı.pekı akıntından kaç gun sonra koyuları gördun?bide bat ne zman

benımde bugun yogun akıntım var ama test silik cıktı.pekı akıntından kaç gun sonra koyuları gördun?bide bat ne zman
Akıntı geldiğinde test silikleşmişti. Yani yumurtlamıştım bile. Akşamı değerlendirdik. Ama işte ihtimal düşük. Bat 25 aralık.
Senin yumurtlaman oldu mu peki?

benımde kafam karıstı ya=))bence senınkı ıgneyle dıe erken oluyor catlamamı herneyse artık ben yıne koyu cızgı gördugum gunu sana sölım sen o gunu de degerlendır=)
Çok iyi olur cnm ya çok sevinirim :)

zeynepzumra zeynepzumra bide şöle bişey var benım bugun yaptıgım7nci testım en koyu 10.gundekını gördum ama yınede c kadar koyu degıldıkı t dekı cızgı
Ya yinede günn aşırı yapıp degerlendır sen. Gün aşırı. Bence cuma günü ya da yarın koyu göreceksin. Yinede bu akşamdan itibaren 16-18-20-22-24-26 degerlendır. 28 de test yapcam ben :)
Benim de çalışma planım bu aksilik olmazsa.6 gün eşim sorun cikarmazsa

Back